See No Evil (2006)
Met onder meer: Samantha Noble
Releasedatum: 14 september 2006
Plot See No Evil
"Evil Gets Raw"
Een groepje jonge delinquenten moet als deel van hun taakstraf schoonmaakwerk verrichten in een vervallen hotel. Wat ze echter niet weten is dat er in het hotel ook een maniak rondloopt. Psychopaat Jacob Goodnight is uit op wraak en zal de aanwezigen een slapeloze nacht bezorgen.
Jacob Goodnight
Kira
Williams
Melissa
Drekdwerg
Ik vond het geen slechte film alleen best voorspelbaar en niet erg orgineel
Ik vind hem een beetje lijken op the hills have eyes
Verder vind ik wel dat er redelijk wat spannende momentjes waren
Gory vind ik ehm wel lachen fijne geluiden en genoeg varkens bloed is in deze film niet op bezuinigd ik hoop bij een volgende ook niet op het acteerwerk en toch hoop ik ook nog een keer zo'n film te zien in een wat lichtere omgeving
melaniiejj,,
ik vond deze film te voorspelbaar. Maar de film is wel goed in elkaar gezet waardoor ik de film vaker heb gekeken.
AmazingPP
Beste mensen: op zich heeft deze film best wel potentie om voor een redelijk goede horrorfilm door te gaan, alleen heeft de script scrhijver (als die er al was) niet echt zijn best gedaan. Je krijgt en kan geen binding krijgen met de personage's in deze film. Voordat je het weet wordt de eerste moord al gepleegd en je weet nauwelijks op wie. Wat zijn de achtergronden van de killer en hoe is hij zo geworden? Dat soort vragen blijven onbeantwoord en daardoor blijven de personage's 2 dimensoniale figuren en het kan je dan ook echt geen ruk schelen wat er met hun gebeurd. Op zich goed camerawerk, goede soundtrack, redelijk acteerwerk en flink wat (goede) gore. Jammer, gemiste kans. 2,5 *
lesnar
Allround horror film. Momenten dat je hoort te schikken voel je goed aankomen. Zeer voorspelbaar allemaal. Wordt redelijk gecompenseerd met smerige slachtpartijen en dat geweldig openingsnummer.
Pluspunt: Hoofdrolspeler Kane!! Geweldige worstelaar. misschien voor de volgende keer zijn vroegere worstelmasker opzetten....
roeligun
Ik heb hem jaar gelede keer gehuurd
ik vond het toen toffe film
als je van horror houd is ie aan te raden om vanavond te kijken op TV
gebruiker_56935
Hele voorspelbare film, maar wel erg vermakelijk.
Tonypulp
Vanavond denk ik nog maar een keertje kijken
Wat ik er van herinner was dat het best wel vermakelijk was
Resh
Zeker een vermakelijke film op een zaterdagavond, de acteerwerk was wel te doen en de camerawerk en vooral de muziek waren echt goed (weet iemand hoe dat liedje op het eind heette?). De ligging was echt creepy en zo kreeg ik ook echt de horror sfeertje mee. Alleen toch knaagt het aan me dat hoe meer horrors ik kijk hoe minder origineel elke horror word. De badguy zag er best wel eng uit maar raar dat wat er ook gebeurde hij niet dood ging. Sommige stukken waren echt mooi zoals toen die creepy op het eind naar beneden viel
. Alleen soms zaten er teveel toevalligheden in, ondanks dat was het toch spannend, toen dat ene meisje op het eind geen kogels meer had, kreeg ik echt een adraline schok
. Er had wel wat meer ingezeten en jammer van het voorspelbare einde.
een krappe 2.5*
Bla
Die computeranimatie waarbij hij valt vond ik er raar genoeg voldoende uitzien... Verder maden uit zijn kop?! Beetje belachelijk.' Locatie zag er goed uit en sfeer ook, acteren was afgrijselijk natuurlijk, vooral de zwarte bangerik. 2,5*
Triztan
Ik vond hem wel lachen, maar zo als de andere zeggen; hij was te voorspel baar, een echte zaterdag avond film voor iemand die wel zin heeft in een beetje horror film
Roel-
- 1978 berichten
Ging nergens over, verhaal was nergens te vinden en acteerwerk was belabberd.
nightbreed
Zeer matige horrorfilm zonder enige spanning en met een slecht en fantasieloos script.
De acteurs zijn om te huilen, een paar lekkere 18-jarige kutjes die beter porno-actrice hadden kunnen worden en een paar hippe 18-jarige, en natuurlijk niet slecht uitziende, stoere dudes die beter fotomodel kunnen worden.
Pffff, wat een cliche karakters zeg.
Waarom nemen ze nou eens niet een paar lelijke en/of dikke acteurs die WEL kunnen acteren en WEL geloofwaarig kunnen overkomen, dat zou pas horror zijn om die lekker te zien douchen.
Nee, dit was echt een fikse tegenvaller.
vampyrmaiden
wat een slechte film, gaat echt alleen maar om het slaan van een haak in mensen. Nauwelijks of geen verhaal, echt bagger
Dudine
Ik vond hem niet zo, het begin zag er wel oke uit, maar toen kreeg je die hip hop muziek, dat vond ik er totaal niet bij passen.
En ik vond het ook raar dat ze met maar 2 begeleiders in dat huis gingen en al die jongens en meisje bij elkaar lieten, en normaal hebben ze toch van die werkkleding aan?
Toen die vent zn hand dr af werd gehakt en je daarna die hand zag bewegen, dat was ook nogal nep. En ook toen die slachter uit t raam viel
stephan73
Vreemde carrière van regisseur Gregory Dark. Eerst begonnen met porno-films als New Wave Hookers, om dan een reeks slechte erotische thrillers te maken, enkele videoclipjes (waaronder Britney Spears) en dan eindigen met deze onzinnige horror/sadisme film.
Enkele smerige effecten kunnen deze film niet meer inhoud en spanning geven, ik werd doodmoe van alweer een oog dat eruit gerukt werd.
De allerlaatste scene, waarin een hond in het oog van de moordenaar plast, is zelfs belachelijk!
maxcomthrilla
Vond het goed meevallen als ik hier naar het lage gemiddelde kijk,
Gewoon lekker hersenloos vermaak zonder logica of aanwezige spanning, maar met een lekker vies en grauw hotel, smerige en grappige moorden en een fijn tempo dankzij snelle editingtrucjes en vreselijk domme, ondeugende jongeren.
De killer zelf vond ik nooit imposant, meest frappant en slecht vond ik die aankondiging nog wel als hij in de buurt was dan hoorde je vliegen zoemen. Vreselijk voorspelbaar dus in die zin. Qua amusementswaarde verder gewoon goed te doen, aangezien het moorden vrij snel begint en je niet een eeuwig durende, nietszeggende aanloop van 40 minuten hebt waarin je jezelf louter kunt storen aan slechte acteerprestaties ( Texas Chainsaw Massacre 1974 ). 3,5*
Yokyok112
Er zit een WWE (worldwide wrestling entertainment) in KANE!
Chokeslams and Tombstones Zoek maar ff op Youtube Kane
RedLine
Deze film deed me toch een beetje denken aan The Texas Chainsaw Masacare.
En ik snap niet dat deze film zo`n laag gemiddelde heeft.
Ralf81
Setting vrij origineel. Wel weer jammer van de tieners.
Fantastische scène met dat stuk ijzer in z'n oog!
Film was niet bijzonder, maar wel spannend van begin tot eind!
guylopez93
vermakelijke horror maar meer niet
standaart verhaal, voorspelbaar maar uiteindelijk wel vermakelijk en spannend. Een krappe 3 ster omdat ie nog niet zo slecht was
brucecampbell
Zwakke slasher zonder enige originele inbreng en met acteurs om te huilen. Soms kan ik nog wat begrip opbrengen voor dit soort films, maar deze is om vlug te vergeten.
Filmkriebel
Inhoudsloze en goedkope shit. De enige zorg van de regisseur is om bloed en ingewanden in onze smoel te gooien.
Al de rest is bijzaak
crack1
Deze had ik al gezien zonder ik het wist,in 19 andere versies!
Toch geef ik deze juist boven het gemiddeld, 3*.
U-96
- 2081 stemmen
Zeer matige film zonder enige vorm van originaliteit of spanning. Denk je een enge griezel te zien, krijg je zo'n halfbakken Herman Den Blijker.
Filmkriebel
of Mr. Propre
ajacied4life
Geen geweldige film, maar zeker ook niet slecht. Wel erg voorspelbaar, maar toch enkele spannende, leuke scenens.
aerts007
Redelijke film met een sympathieke Kane als randdebiel.
Niets vernieuwend toch vermakelijk om een keer te bekijken.
Vermakelijke horrorfilm met een aantal lekker smerige scènes. Verder is het weer het bekende verhaal van de tien kleine negertjes waarvan er telkens eentje afvalt. De film weet nergens te verrassen, maar sommige scènes zitten wel goed in elkaar. De scène waarin een meisje door honden wordt opgegeten is bijvoorbeeld lekker creepy om te zien. Kane ziet er trouwens ook behoorlijk angstaanjagend uit.. Het acteerwerk is overigens bedroevend slecht, maar goed dat valt te verwachten met allemaal onbekende acteurs en actrices en is voor mij ook niet altijd belangrijk in een horrorfilm. Het is een redelijke film, maar verder geen film die je snel nog een keer wil bekijken en zeker geen film voor mensen met een zwak hart.

See No Evil 2

Kairo
Horror, 2001

Extreme Measures
Thriller, 1996
hotelgevangeneeye ball remakemoordseriemoordenaarjeugdreligious fundamentalismreligious fanaticismprisonerspro wrestler