• 9.372.770 stemmen

Geregisseerd door: John Guillermin

Met onder meer: Linda Hamilton, Brian Kerwin en Peter Elliott

Releasedatum: 6 augustus 1987

Plot King Kong Lives

"America's biggest hero is back... and he is not happy."

Het blijkt dat King Kong het debâcle op de toren heeft overleefd en momenteel kunstmatig in leven wordt gehouden door een geheime groep wetenschappers. Dit om een synthetisch hart te fabriceren. Wanneer dit gelukt is, dient het uitgeprobeerd te worden en de enige geschikte is een vrouwelijke Kong die zojuist gevangen is op Borneo. King Kong besluit vervolgens dat hij 'zijn dame' dient te bevrijden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Amy Franklin

Hank Mitchell

Lt. Col. R.T. Nevitt

Dr. Andrew Ingersoll

Dr. Benson Hughes

avatar van cenobite

cenobite

Een heerlijk slechte film en daardoor onbedoeld erg grappig. Linda Hamilton speelt de chirurg die King Kong zijn nieuwe synthetische hart geeft. Vooral de finale is smullen voor filmfans; deze is rechtstreeks gejat uit Spartacaus.

avatar van Dikkie Post

Dikkie Post

Ik vond dit vroeger een geweldige film, weet nog dat ik hem op video had opgenomen en heel vaak keek, toch zegt het me nu niet veel meer. Zag hem pas goedkoop op DVD, denk dat ik het maar weer eens ga aankijken.

avatar van Waku

Waku

Deze King Kong heeft helemaal niets maar dan ook echt niets meer te maken met het origineel.

Een aanfluiting!

Belediging voor het origineel.

avatar van Pacino88

Pacino88

Deze lag bij de MediaMarkt voor weinig. Zeer goedkope hoes, ik dacht dat het een docu was.

Lijkt me niet de moeite waard.

avatar van otherfool

otherfool

Echt een dramatisch slecht 'vervolg' op het originele Kong verhaal. Belachelijk uitgangspunt, sneu acteerwerk, slechte effecten. Zoals waku zei: een aanfluiting.

0,5*.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Mijn God wat een flop, dit gedrocht. 0,5*

avatar van Horrordude

Horrordude

Jammer dat ze die vrouwtjes aap erbij hebben gehaald! erg stom dat er meer van die reuze gorilla's bestaan... King Kong is geen legende meer in deze film

avatar van Tarkus

Tarkus

Waardeloze film dit.

Linda Hamilton, die ik toch zeer goed vond in de 'Terminator' films, is hier slecht. Over de andere acteerprestaties dan maar gezwegen.

Ook de special effects zijn barslecht, en wat een slechte kopij hebben ze gebruikt uit de film met Jessica Lange. Het leek wel op een amateurfilm.

Een half puntje geeft ik alleen voor het verhaal, dat niet zo slecht is als het zou lijken, alleen is het bar slecht uitgewerkt en verfilmd.

Neen, voor mijn bestaan er maar 3 King Kong films, de eerste uit '33, die met Jessica Lange (1976) en de meest recente (2005).

Deze hoort in het rijtje helemaal niet thuis.

avatar van DragQueen

DragQueen

Vroeger vond ik dit een vermakelijke film. maar tegenwoordig kun je er niet om heen dat het verhaal gewoon de legende rondom king kong afbreekt. het acteerwerk gaat verder wel. hamilton doet het aardig, evenals de rest. en de special effects gaan ook wel redelijk door de beugel. de film haalt het natuurlijk bij lange na niet van de overige king kong films. 2 sterren.

avatar van matitie

matitie

Echt een verschrikkelijk slechte film, die vrouwtjes gorilla komt blijkbaar uit het niets. Het is echt geen kong film

Een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.

avatar van niethie

niethie

Zeer onzinig vervolg op de zeer vermakelijke remake uit 1976 en sja wat kun je hier nou nog meer over zeggen, aan de ene kant kon ik nog wel lachen om het verschrikkelijke ongeloofwaardige plot en de vele debiele scenes maar dat mocht verder ook niet echt baten allemaal, ontzettend onzinnig en verschrikkelijk dom om over de finale die regelrecht gejat lijkt te zijn uit Spartacus maar niet te spreken.

1,5 sterren: en dan ben ik nog gul.

jumpstylemovie

Verhaal klinkt mongolisch maar Linda Hamilton is een goed actrice. Als ie ooit op TV komt moet ik hem even bekijken.

avatar van K@i

K@i

jumpstylemovie schreef:

aanstaande zaterdag dus

avatar van kay1

kay1

super coole film

jumpstylemovie

Wow! Mijn TV-Gids geeft 1 ster, dat komt echt extreem weinig voor.

jumpstylemovie

Dit is zeker een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.

Die apen zijn zo overduidelijk poppen dat je het niet serieus kan nemen. Dit is echt een ontzettend slechte flop.

Schaam je Linda, schaam je.

Nu ik hem weer zie verhoogt van 4.5 naar 5 sterren

Ondanks dat deze topper nog steeds bezig is en ik nu dus minuten moet missen heb ik dat er wel voor over om iedereen bij deze duidelijk te maken hoe goed deze film is. Iedereen die hier zo laag stemt weet de wergelijk goede films dus niet te waarderen. Ooit zullen jullie inzien waarom deze film zo goed is.

ps. kijk dat babyaapje nou eens. en nu heeft die grote aap ook nog een bloedneus. Prachtig bedacht

jumpstylemovie schreef:

Wow! Mijn TV-Gids geeft 1 ster, dat komt echt extreem weinig voor.

Waarschijnlijk het Duitse cijfersysteem?

jumpstylemovie

Hoe kan je nou een 5* geven? Kijk dan hoe die apen zijn gemaakt!

avatar van K@i

K@i

Gun deze de 0'5 punter niet eens !

avatar van maerk

maerk

ApoJapo schreef:

Nu ik hem weer zie verhoogt van 4.5 naar 5 sterren

, de film is goed....goed verneukt.

avatar van the pope

the pope

Echt een dikke Flop!

K@i schreef:

Gun deze de 0'5 punter niet eens !

Doe maar wel, het gemiddelde is nu nog te hoog.

ApoJapo

Het is dan ook een comedie.

Wil je pas echt lachen moet je even Crocodile zien. Ik kwam in ieder geval niet meer bij toen elke keer die krokodil kwam

ApoJapo schreef:

Het is dan ook een comedie.

Dit is geen comedy! Als je dit serieus denkt vind ik het niet zo gek dat je 5* geeft. Wat een lachwekkende film.

avatar van jordandejong

jordandejong

wat een belachelijk vervolg op de vorige films. het haaltde king kong films echt uit zijn waarde

avatar van Gil -Galad

Gil -Galad

Vreselijk... Hier hoef ik weinig woorden aan vuil te maken geloof ik. Het begint al goedkoop. We namen gewoon de laatste 5 minuten van de vorige film, scheelt weer in ons budget! Helaas was dat nog wel het beste. Hetzelfde niveau als Meet the Spartans.

avatar van Fixi88

Fixi88

Vond deze vroeger helemaal niet zo slecht. Was wel een jaar of 10 dat ik hem gezien heb. Ik denk dat ik hem binnenkort toch maar weer eens een keer ga opzoeken.

avatar van Fixi88

Fixi88

Na een nachtje er over geslapen te hebben denk ik toch dat ik hem wat te hoog heb gewaardeerd.

avatar van RaoulDuke

RaoulDuke

Met een straatlengte voorsprong De meest belachelijke en tenenkrommende King Kong verfilming ooit. Enige lichtpuntje was Linda Hamilton.