King Kong Lives (1986)
Geregisseerd door: John Guillermin
Met onder meer: Linda Hamilton, Brian Kerwin en Peter Elliott
Releasedatum: 6 augustus 1987
Plot King Kong Lives
"America's biggest hero is back... and he is not happy."
Het blijkt dat King Kong het debâcle op de toren heeft overleefd en momenteel kunstmatig in leven wordt gehouden door een geheime groep wetenschappers. Dit om een synthetisch hart te fabriceren. Wanneer dit gelukt is, dient het uitgeprobeerd te worden en de enige geschikte is een vrouwelijke Kong die zojuist gevangen is op Borneo. King Kong besluit vervolgens dat hij 'zijn dame' dient te bevrijden.
Amy Franklin
Mazlansky
Major Peete
Vance
cenobite
Een heerlijk slechte film en daardoor onbedoeld erg grappig. Linda Hamilton speelt de chirurg die King Kong zijn nieuwe synthetische hart geeft. Vooral de finale is smullen voor filmfans; deze is rechtstreeks gejat uit Spartacaus.
Dikkie Post
Ik vond dit vroeger een geweldige film, weet nog dat ik hem op video had opgenomen en heel vaak keek, toch zegt het me nu niet veel meer. Zag hem pas goedkoop op DVD, denk dat ik het maar weer eens ga aankijken.
Waku
Deze King Kong heeft helemaal niets maar dan ook echt niets meer te maken met het origineel.
Een aanfluiting!
Belediging voor het origineel.
Pacino88
Deze lag bij de MediaMarkt voor weinig. Zeer goedkope hoes, ik dacht dat het een docu was.
Lijkt me niet de moeite waard.
otherfool
Echt een dramatisch slecht 'vervolg' op het originele Kong verhaal. Belachelijk uitgangspunt, sneu acteerwerk, slechte effecten. Zoals waku zei: een aanfluiting.
0,5*.
Horrordude
Jammer dat ze die vrouwtjes aap erbij hebben gehaald! erg stom dat er meer van die reuze gorilla's bestaan... King Kong is geen legende meer in deze film
Tarkus
Waardeloze film dit.
Linda Hamilton, die ik toch zeer goed vond in de 'Terminator' films, is hier slecht. Over de andere acteerprestaties dan maar gezwegen.
Ook de special effects zijn barslecht, en wat een slechte kopij hebben ze gebruikt uit de film met Jessica Lange. Het leek wel op een amateurfilm.
Een half puntje geeft ik alleen voor het verhaal, dat niet zo slecht is als het zou lijken, alleen is het bar slecht uitgewerkt en verfilmd.
Neen, voor mijn bestaan er maar 3 King Kong films, de eerste uit '33, die met Jessica Lange (1976) en de meest recente (2005).
Deze hoort in het rijtje helemaal niet thuis.
DragQueen
Vroeger vond ik dit een vermakelijke film. maar tegenwoordig kun je er niet om heen dat het verhaal gewoon de legende rondom king kong afbreekt. het acteerwerk gaat verder wel. hamilton doet het aardig, evenals de rest. en de special effects gaan ook wel redelijk door de beugel. de film haalt het natuurlijk bij lange na niet van de overige king kong films. 2 sterren.
matitie
Echt een verschrikkelijk slechte film, die vrouwtjes gorilla komt blijkbaar uit het niets. Het is echt geen kong film
Een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.
niethie
Zeer onzinig vervolg op de zeer vermakelijke remake uit 1976 en sja wat kun je hier nou nog meer over zeggen, aan de ene kant kon ik nog wel lachen om het verschrikkelijke ongeloofwaardige plot en de vele debiele scenes maar dat mocht verder ook niet echt baten allemaal, ontzettend onzinnig en verschrikkelijk dom om over de finale die regelrecht gejat lijkt te zijn uit Spartacus maar niet te spreken.
1,5 sterren: en dan ben ik nog gul.
jumpstylemovie
Verhaal klinkt mongolisch maar Linda Hamilton is een goed actrice. Als ie ooit op TV komt moet ik hem even bekijken.
K@i
aanstaande zaterdag dus
jumpstylemovie
Wow! Mijn TV-Gids geeft 1 ster, dat komt echt extreem weinig voor.
jumpstylemovie
Dit is zeker een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.
Die apen zijn zo overduidelijk poppen dat je het niet serieus kan nemen. Dit is echt een ontzettend slechte flop.
Schaam je Linda, schaam je.
Nu ik hem weer zie verhoogt van 4.5 naar 5 sterren
Ondanks dat deze topper nog steeds bezig is en ik nu dus minuten moet missen heb ik dat er wel voor over om iedereen bij deze duidelijk te maken hoe goed deze film is. Iedereen die hier zo laag stemt weet de wergelijk goede films dus niet te waarderen. Ooit zullen jullie inzien waarom deze film zo goed is.
ps. kijk dat babyaapje nou eens. en nu heeft die grote aap ook nog een bloedneus. Prachtig bedacht
ApoJapo
Wow! Mijn TV-Gids geeft 1 ster, dat komt echt extreem weinig voor.
Waarschijnlijk het Duitse cijfersysteem?
jumpstylemovie
Hoe kan je nou een 5* geven? Kijk dan hoe die apen zijn gemaakt!
maerk
Nu ik hem weer zie verhoogt van 4.5 naar 5 sterren
, de film is goed....goed verneukt.
jumpstylemovie
Gun deze de 0'5 punter niet eens !
Doe maar wel, het gemiddelde is nu nog te hoog.
ApoJapo
Het is dan ook een comedie.
Wil je pas echt lachen moet je even Crocodile zien. Ik kwam in ieder geval niet meer bij toen elke keer die krokodil kwam
jumpstylemovie
Het is dan ook een comedie.
Dit is geen comedy! Als je dit serieus denkt vind ik het niet zo gek dat je 5* geeft. Wat een lachwekkende film.
jordandejong
wat een belachelijk vervolg op de vorige films. het haaltde king kong films echt uit zijn waarde
Gil -Galad
Vreselijk... Hier hoef ik weinig woorden aan vuil te maken geloof ik. Het begint al goedkoop. We namen gewoon de laatste 5 minuten van de vorige film, scheelt weer in ons budget! Helaas was dat nog wel het beste. Hetzelfde niveau als Meet the Spartans.
Fixi88
Vond deze vroeger helemaal niet zo slecht. Was wel een jaar of 10 dat ik hem gezien heb. Ik denk dat ik hem binnenkort toch maar weer eens een keer ga opzoeken.
Fixi88
Na een nachtje er over geslapen te hebben denk ik toch dat ik hem wat te hoog heb gewaardeerd.
RaoulDuke
Met een straatlengte voorsprong De meest belachelijke en tenenkrommende King Kong verfilming ooit. Enige lichtpuntje was Linda Hamilton.

Kong: Skull Island

55 Steps
Biografie / Drama, 2017

State of the Union
Drama, 1948
zwangerschapvervolgking konganimal abusegiant animal legerbody torn apart heart transplantartificial heart giant apeeaten by animalhunters king kong