Genre: Drama / Komedie
Geregisseerd door: Alexander Payne
Met onder meer: George Clooney, Shailene Woodley en Beau Bridges
Releasedatum: 2 februari 2012
Plot The Descendants
"The South Pacific ain't that terrific."
Matt King (George Clooney), een rijke landeigenaar, is getrouwd met een prachtige vrouw, die nu door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn dochters van 10 en 17 jaar oud zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en land te verkopen aan een rijke vastgoedeigenaar. Twijfelend om de stekker uit de apparatuur te halen die zijn vrouw in leven houdt, komt Matt erachter dat zij een affaire had. Samen met zijn twee dochters gaat hij op zoek naar de betreffende persoon.
Matt King
Scottie King
Kai Mitchell
Mark Mitchell
Bij Alexander Payne:
The Descendants (2011) is nu in post-production, dus er gaat eindelijk weer een Payne film komen!
Plot:
Matt King (George Clooney) is an indifferent husband and father of two girls forced to re-examine his past and embrace his future when his wife suffers a boating accident off of Waikiki. The event leads to a rapprochement with his young daughters while Matt wrestles with a decision to sell the family's land handed down from Hawaiian royalty and missionaries.
Sideways komt nota bene uit 2004.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Eindelijk een nieuwe Payne!
Na Sideways kan-ie niet meer bij me stuk - ook al is de synopsis niet bijster interessant.
Hankieh
Deze film komt op mijn Must-see list vanwege Matthew Lillard. Lang geleden eens een film van hem gezien en hij moet maar is opnieuw beoordeeld worden
Is dat een trailer dan?
Ik ben bang dat ik een beetje Clooney-moe begin te worden wat betreft zijn komische rollen. 'O Brother...' en 'Intolerable...' vond ik nog geweldig, maar hij doet telkens hetzelfde kunstje. Of zoiets, ik kan het moeilijk precies benoemen. In Burn after Reading had ie van mij ook weggeschreven mogen worden. Ik ga heel hard proberen met een 'open mind' te kijken, want we hebben het hier natuurlijk wel over een film van Alexander Payne, natuurlijk.
Leland Palmer
Is dat een trailer dan?
Aha...
Trailer zegt me nog weinig, hoewel het natuurlijk een beter beeld geeft dan de korte clip en ook veel meer het drama-element toont. Zou het algemene Clooney-moeheid zijn? Rustig afwachten maar weer.
movielife
Als je met George Clooney getrouwd bent en vreemd gaat dan moet je wel blind of achterlijk zijn of beide
BenicioDelToro
Deze lijkt me erg interessant. Benieuwd of Payne het nog kan!
Filmpje1
Leuke Trailer, en het verhaal spreekt me ook wel aan.
Mijn interesse is gewekt!
SnakeDoc
"Southeastern Film Critics Association Chooses THE DESCENDANTS as the Top Film of 2011"
Naomi Watts
Toch wel één van det itels waar ik het meest naar uit kijk dit jaar. Net de trailer weer gezien in de bios en ziet er allemaal toch wel erg goed uit. En talent Shailene Woodley kan in zo'n film perfetc laten zien wat ze kan. Kan ook zomaar Clooney's beste rol worden.
Meneer Bungel
Tip: er zijn nog meer titels van Payne die je kennelijk nog niet gezien hebt, stuk voor stuk aanraders!
Naomi Watts
Die Payne titels trokken me vaak niet echt maar ga ze eens proberen. Bedankt
Meneer Bungel
Als je Sideways 4,5* geeft, dan moet er wat tussen zitten (hoop ik toch)!
Number23
The Descendants op de Critics Choice Awards:
- 7 nominaties, 1 verzilverd
Gewonnen:
- Best Actor (George Clooney)
filmfanaat48
niks voor mijn, na het uitgeven van zijn salaris, was er blijkbaar, niks meer over voor de rest .hallmark nivo, (maken trouwens nu en dan wel leuken dingen).
7 min hield ik het vol, toen dacht ik fffff
adriaantje
The Descendants op de Critics Choice Awards:
- 7 nominaties, 1 verzilverd
Gewonnen:
- Best Actor (George Clooney)
Bovendien ook beste ' film' hoor.
Mug
Bovendien ook beste ' film' hoor.
Nee hoor, de Golden Globes zijn verschillend van de Critics Choice Awards (waar The Artist de prijs in de wacht sleepte).
Ik mis nog een leuk/interessant recensietje alhier.
JohnWilliams
Golden Globe for Best Actor, op zich nogal weinig als ik al die lovende berichten overal zag staan
Hij won ook beste drama (Artist won beste komedie). Persoonlijk spreekt deze me totaal niet aan.
JohnWilliams
Ah oké.
Ik weet niet of het terecht is natuurlijk, ben deels benieuwd maar iets weerhoudt me om deze te gaan kijken (gek genoeg

'The Descendants', met George Clooney in de hoofdrol, vanavond te zien op televisie

Alexander Payne door Rose McGowan beschuldigd van seksueel misbruik

Disconnect
Drama / Thriller, 2012

The Blind Side
Drama / Sport, 2009
ontrouwhawaiifather-in-lawdochtercheating wifebeach houseboating accident estatedying motherbeautiful girl teenage daughtertrusteetrust fundwild girlwild childrealtor