Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Marcus Dunstan
Met onder meer: Josh Stewart, Shannon Kane en Christopher McDonald
Plot The Collection
"Every great collector has a vision."
Arkin (Josh Stewart) is ontsnapt uit de kwaadaardige greep van "de verzamelaar" tijdens een gijzelingsdrama, waar deze de knappe Elena aan zijn 'collectie' heeft toegevoegd. In plaats van te kunnen herstellen van de traumatische gebeurtenis, wordt Arkin plots ontvoerd uit het ziekenhuis door een stel huurlingen in opdracht van de rijke vader van Elena. Arkin wordt gechanteerd om samen met de huurlingen de schuilplaats van "de verzamelaar", die vol ligt met boobytraps, op te sporen en Elena te redden van de sadistische rituelen.
Arkin
Abby
Dre
Lynn
Lil Funk
Best nieuwsgierig naar dit vervolg, maar de kans zit er goed in dat deze mischien net iets "te" gaat worden...
Nitrouz
Ik denk ook dat dit wat 'te' wordt, waar The Collector al op het randje zat.
Movie-Addicted
Als het weer in dezelfde stijl word gefilmd, zal mijn stem niet hoger worden dan een 3 (denk ik) maar we wachten het af
Nitrouz
Wow deze moet ik echt zien, vond The collector al tof.
Ik zie jou echt op iedere horror film reageren! Misschien is afkicken?
Ik zie jou echt op iedere horror film reageren! Misschien is afkicken?
Nou dat gaat niet helaas, kan je ook aan mijn stemmen zien.
Maar het is niet erg wel
ErickZonderK
Waarom in godsnaam deze sequel? De verhaallijn van deel 1 was gewoon een rotzooi. Echt heel erg overbodig.
Lil Funk
Mwah deze heeft toch wel een zekere underground horror cult status bereikt met de eerste film, dus ik snap best dat ze nog een sequel maken, hopelijk wordt dat dan ook de laatste...
Thorak
De laatste? Nee dat hoop ik toch niet, hopelijk word het een goede serie in de stijl van het eerste deel!
Minotaures
Ach, aangezien ik deel 1 heb gezien, zou het geen kwaad kunnen als ik ermee even geupdate wordt en het bijhoudt. Op naar m'n lijst.
Bottleneck
zelfde regisseur en productiemaatschappij als The Collector, hopelijk dus dezelfde stijl en spanning
hoe kan deze trouwens al een stem hebben..
puckb96
Tja, waarom niet. Deel 1 was ondanks de verwarrende en niet kloppende verhaallijn wel vermakelijk.
Thorak
Waarom zou d verhaallijn niet kloppen? Heb er geen niet kloppendheden in kunnen ontdekken...
diffaroff
Het verhaal van deel 2 klinkt als je het mij vraagt misschien iets te simpel om 1,5 uur op te broeden.. Ben toch wel benieuwd. Ik vond deel 1 een aardige film
Ik vond de manier waarop het gefilmd is juist wel spannende effecten hebben.
Actarus
The Collector was echt wel een geslaagd filmpje...kijk er echt naar uit om het velvolg te zien!
dvdfreak123
vind nergens nog iets weer van deze film zelf geen trailer en toch staat hier 2011 op.
Pandah4t
Ben benieuwd!!
Maar zoals altijd waren de vervolgen van horror films HEEL slecht bv. The Ring, The Grudge, American Psycho, etc.
killer13
schijnt tot de zomer/najaar te duren, jammergenoeg
zo lang nog
Ben benieuwd!!
Justinvdk
Vond The Collector zelf erg goed. kijk hier dus best wel naar uit.
Iemand een idee wanneer deze film uitkomt?
Aardbeitje
Ik ben erg nieuwsgierig. Zag opeens een poster ergens :3
Volgens IMDb komt hij 29 november uit. Wanneer in Nederland weet ik niet.

The Collector
2009