Genre: Horror / Mystery
Geregisseerd door: M.J. Bassett
Met onder meer: Adelaide Clemens, Kit Harington en Sean Bean
Releasedatum: 3 januari 2013
Plot Silent Hill: Revelation 3D
"Suffering is a fact of life. Either you learn to deal with that... or you go under."
Al jaren zijn Heather Mason (Clemens) en haar vader op de vlucht, altijd een stap voor op de gevaarlijke krachten die ze niet volledig begrijpt. Op de vooravond van haar 18de verjaardag wordt ze geplaagd door nachtmerries en de verdwijning van haar vader, en Heather ontdekt dat ze niet is wie ze denkt te zijn. Die onthulling leidt haar steeds verder in een demonische wereld waardoor ze voorgoed dreigt vast te zitten in Silent Hill.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Silent Hill: Revelation 3D (MusicMeter)
Heather Mason / Sharon Da Silva / Alessa
Douglas Cartland
Young Alessa Gillespie
Travis Grady
puckb96
Ik heb ergens gehoord dat Sean Bean die vader was van Heather. Maar hoe kan dat? Hij was toch in deel 1 de vader van Sharon??????
Nicholas123
"Akira is in the loop and waiting for our call. I’m confident he will be involved if all works out according to plan.", aldus Bassett. Zeer, zeer positief nieuws.
Inderdaad, Nicholas
Nicholas123
Inderdaad. Originele muziek en (hopelijk) sound editing van Yamaoka bepalen eigenlijk al voor 50% de sfeer van de gehele film.
m1chel
- 1948 berichten
Kan niet wachten. Dit zijn mijn favorite games allertijden. Deel 1 vond ik al geweldig, dus mijn verwachtingen zijn hoog.
puckb96
De games heb ik eerlijk gezegd nooit gespeeld en een hardcore gamer ben ik al helemaal niet, en trouwens een gamer ben ik ook niet. Ik vond deel 1 gewoon erg gaaf, waardoor je natuurlijk ook benieuwd bent naar deel 2.
Naomi Watts
Waar ik al bang voor was. Geen voelbare sfeer, nog niets van het design te zien en enorm horror 101. Spijtig.
Gezien
Pfff.
Tuurlijk, welke heb je nog meer gezien? The Amazing Spider-Man, The Dark Knight Rises en misschien zelfs het nog niet eens aangekondigde Saw 8?
Naomi Watts
Tja, moet je het wel melden he.
Inmiddels zelf maar gedaan.
Daan258
Kan echt niet wachten op deze film.
Deel 1 was echt fantastisch, ik hoop dat deel dat ook zal worden.
Binnenkort deel 1 weer is bekijken.
Nederlandse release is verschoven naar 3 januari 2013.
dutchtuga
Vrijgegeven clip:
Silent Hill: Revelation 3D - Nurse Attack - IGN Video - uk.ign.com
Ziet er zeker niet slecht uit en weet de sfeer uit de games best goed te pakken.
congo
Ziet er inderdaad niet verkeerd uit. Ik zal deel 1 wel weer eens kijken voordat ik me ga wagen aan deel 2.
Starmaster501
Hmmwahhhnhmmm....
Oke, niet slecht begin maar ik wacht tot ik meer heb gezien voordat ik er een oordeel over geef.
Nicholas123
Het schijnt dat er 2 clipjes getoond zijn op comic con. Heeft iemand de andere al kunnen vinden?
Nicholas123
Jammer, blijft afwachten dus. Over het eerste clipje ben ik voorzichtig positief. Al met al wel te kort en te weinig om een goed beeld van de toon en aanpak van de film te krijgen. Positief valt het camerawerk op, de nurses uiteraard en de algemene weirdness die door de scene heen zit. Echt eng werd het vooralsnog niet, maar dat kan in zo'n 1,5 minuut durend clipje zonder context ook niet echt.
congo

Resident Evil: Extinction
Actie / Horror, 2007

Hannibal Rising
Drama / Thriller, 2007
vrouwelijke hoofdrolspeleranother dimensiongebaseerd op videogameoccultismemalloccult ritualdark carnivaloccult torture post-credits scene3dsilent hill