Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Ruben Fleischer
Met onder meer: Jesse Eisenberg, Danny McBride en Aziz Ansari
Gesproken taal: Engels, Duits en Spaans
Plot 30 Minutes or Less
"A lot can happen in 30 minutes."
Nick (Jesse Eisenberg) is een pizzabezorger in een klein dorpje. Zijn leventje wordt op z'n kop gezet wanneer twee wannabe-gangsters (Danny McBride en Nick Swardson) hem kidnappen en hem dwingen een bank te overvallen. Nick krijgt hiervoor slechts weinig tijd en hij roept de hulp in van z'n vroegere beste vriend Chet (Aziz Ansari). In een race tegen de klok moeten de twee omgaan met de politie, huurmoordenaars, vlammenwerpers en hun eigen vertroebelde relatie.
Nick
The Major
15 Year Old #1
15 Year Old #2
Waackx
Ik had er niet veel van verwacht, maar een verassende leuke komedie.
Eisenberg en McBride zijn grappig maar de 2 onbekenden (voor mij althans); Swardson en vooral Ansari ziijn ook zeer grappig.
barcam
Chaotisch, hysterisch, grappig, origineel, vlot. Kortom zeer geslaagde komedie.
Kelsey16
Ik vond dit juist helemaal geen komedie, het hele verhaal (dat soort zieke mensen zijn er), is niet bepaald om te lachen, er zijn enkele opmerkingen die oke zijn maar meer ook niet.
Respekked
McBride is weer de baas. Zijn typetje gaat maar niet vervelen. Die apenpakken zijn wel echt übercool.
skipy05
Niet slecht. Leuk voor een keertje. Ik vond hem wel niet volledig uitgewerkt. Acteurs deden het goed.
the new guy
Prima filmpje. Perfecte duur, langer en hij zou te traag worden. Had er meer van verwacht door de acteurs, maar het was leuk, meer niet.
Daan258
redelijk comedy filmpje.
ik had er toch ietsjes meer van verwacht,
het einde vond ik vond ik best tegevallen, ik had toch net ietsjes meer willen zien.
maar het was best een redelijk comedy filmpje waar ik wel een paar keer heb om moeten lachen.
leuk voor 1x te zien. meer niet.
Dutchmeister
Voor op deze brakke zondag gewoon vermakelijk om te kijken. Zitten een paar komische scenes in en daarom gewoon vermakelijk.
3,5
wwelover
Hoopte toch een beetje op een film van het niveau Zombieland, maar dat zat er niet in. Ondanks de aanwezigheid van Eisenberg en de altijd leuke McBride. De humor is bij vlagen heel sterk, maar af en toe ontbrak het er een beetje aan. Verhaal is ook niet zo heel bijzonder, het gaat allemaal wel heel gemakkelijk.
Leuk voor een keertje. 3*
erik1677
Normaal vind ik die Jesse eisenberg, maar helemaal niks, maar dit is waarachtig de eerste film waar ik hem in kan waarderen.
Lekker grof en platvloers.
De hele film is trouwens wel een klein toppertje, en heb hier paar keer goed om dubbel gelegen.
Vooral om de 2 badguys en jesse en zn indonesische maatje.
Super hilarisch allemaal.
mnrk
If wanting a lot of money is gay, then, yeah, I'm Elton John.
Dit was gewoon een vermakelijke komedie van Ruben Fleischer...
Het verhaal is ook nog enigzins leuk/grappig en vooral Jesse Eisenberg en Aziz Ansari zorgen voor genoeg leuke momenten in deze film waardoor de film leuk blijft om naar te kijken.
Ook is de soundtrack in orde, het nummer van Glenn Frey blijft lekker om te horen...
En natuurlijk wel even verder kijken tot na de aftiteling
...
homerjay
Aardig, maar niet leuk genoeg om goed te zijn. ideaal voor een regenachtige zondag
LOTR-lover
Vond 't geen bijster leuke komedie. Weinig echt geslaagde grappen en geen enkele echt hilarische scene gezien. Het acteerwerk van Eisenberg vind ik altijd prima, dus ook in deze film, maar helaas kon hij ook de film niet naar een hoger niveau tillen.
Hupla
What you see is what you get. Kijk de filmposter, lees het plot en je weet dat het een 13 in dozijn komedie is, niets meer & niets minder.
Ik vond het vermakelijk maar verwachtt er ook niet veel van, heerlijk op een zondagmiddag te kijken
Pazmaster
Leuke film. Ik wist niet wat voor film het was dus was wel positief verrast. Er zitten wel wat leuke scene`s in. Het acteren kan er ook wel mee door. Ook het nummer "got your money" van ODB vond ik erg lekker om weer eens te horen. Het einde van de film vond ik iets te snel gedaan. Voor de rest is `t wel een aardige film. Goed om af en toe een grijns op je gezicht te toveren. 3 sterren
SnakeDoc
Nul keer gelachen. Verschrikkelijke film. Eisenberg blijf ik een afgrijselijke acteur vinden.
Film wil zo graag leuk zijn dat het te gemaakt wordt. De nadruk wordt gewoon teveel gelegd bij het maken van grapjes. Geen één lijkt goed over te komen met deze drama cast.
Snel vergeten!
vaneijck
Zeer vermakelijke komedie! Vooral de knulligheid en domheid maken de film aantrekkelijk...
MrWhatyousee
Lol...zojuist weer 83 minuten vergooid.Wat een onwijze B-film.Zelfs de aanwezigheid van Azis Ansari kon dit niet redden...en Eisenberg is gewoon een irritant ventje...0.5 van mij
Angelo2
Opzich wel aardig filmpje maar soms wat aan de saaie kant. Echt hilarische momenten waren er niet, hooguit een glimlach op me gezicht. Lijkt wel of de regisseur nog wat tijd over had en snel even een filmpje tussendoor deed. Leuk om een keer te zien. Had er meer van verwacht zeker na het geweldige Zombieland. Krappe voldoende.
IcU
Gewoon lekkere humor en vette actie. Leeg hoofd en gaan. Vond het top vermaak, dus de prent doet zijn ding goed.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Red Dog
Familie, 2011

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
Komedie, 2008
pizza deliverypizza boy post-credits scene