Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Ruben Fleischer
Met onder meer: Jesse Eisenberg, Danny McBride en Aziz Ansari
Gesproken taal: Engels, Duits en Spaans
Plot 30 Minutes or Less
"A lot can happen in 30 minutes."
Nick (Jesse Eisenberg) is een pizzabezorger in een klein dorpje. Zijn leventje wordt op z'n kop gezet wanneer twee wannabe-gangsters (Danny McBride en Nick Swardson) hem kidnappen en hem dwingen een bank te overvallen. Nick krijgt hiervoor slechts weinig tijd en hij roept de hulp in van z'n vroegere beste vriend Chet (Aziz Ansari). In een race tegen de klok moeten de twee omgaan met de politie, huurmoordenaars, vlammenwerpers en hun eigen vertroebelde relatie.
Nick
The Major
15 Year Old #1
15 Year Old #2
Leland Palmer
Nieuwe van Fleischer, de regisseur van het geweldige 'Zombieland'. Ben benieuwd!
Chrisseh
Zombieland was inderdaad geweldig vermaak, dus ook ik ben hier zeker benieuwd naar. Dacht dat ik had gehoord dat hij bezig was met een vervolg op Zombieland, maar deze ging blijkbaar voor (zie die film sowieso ook niet meer op IMDB staan).
Ach, laat maar komen!
canciser
Klinkt toch best grappig. Zombieland was erg leuk, maar niet echt een traditionele zombiefilm. Hoop dat hij hier ook net iets anders doet.
Lenzo
schram101
Goman_NL
Ik vond zombieland van Fleischer helemaal geweldig, en ik heb de trailer van deze gezien en volgens mij word dit weer zo'n succes! Ik kijk er naar uit
puckb96
zombieland was inderdaad gaaf, dit filmpje wordt volgens mij ook erg leuk
Update: Nederlandse release is komen te vervallen.
mauwiewauwie
Zombieland was beter maar deze was ook wel goed.
tottenham89
Leuke film met momenten waarop clichés gelukkig vermijd worden en tot het einde blijft hij boeien.
hannes64
- 1926 berichten
Een leuke , hysterische komedie.
Heb genoten van deze zeer korte, maar oh zo grappige film.
Vooral ook een genot om Fred Ward weer `s te zien.
Goeie, naar mijn mening geslaagde komedie, en ook 1 van de besten van dit jaar.
MovieHolic
Mwoah... een tegenvaller...En aan 83 minuten kwam ik niet.. bij 74 was t gedaan.
_Casper_
toffe vermakelijke film van het begin tot het einde, heb me er geen sceonde mee verveeld en een aantal keer echt kunnen lachen... zeker 1 van de leukere komedies die ik de laatste tijd gezien heb
3.5*!
Karige, nogal geforceerde aktiekomedie met een slap verhaaltje en vrij irritante personages. Hier en daar valt er wel wat te lachen en door het hoge tempo hoeft de kijker zich niet te vervelen, maar al met al een flinke tegenvaller van de regisseur van het veel betere Zombieland.
SaNDuTjE
Aardige komedie die goed en komisch van start gaat maar gaandeweg zijn kracht verliest.
Wederom een typische Eisenberg komedie waarin hij de semi sukkel speelt maar toch gevatte uitspraken heeft en uiteraard is er weer een liefje waarmee hij zijn rol nog benadrukt. Groot pluspunt is de leuke humor en de vaart die er voortdurend in blijft zitten. Ansari begon mij na een tijdje op de zenuwen te werken terwijl McBride en Swardson een aantal keer voor behoorlijk komische scenes zorgen.
Geen film om een tweede keer te zien maar vlot en grappig genoeg voor een kleine voldoende.
Shibbstarr
Net gekeken..
+ Jesse Eisenberg altijd zelfde soort rol, maar niet storend
+ Grappige situatie
+ Trailer zag er erg leuk uit, heeft het ook waargemaakt
+ Kijk lekker snel weg
3,5 van mij..
Waku
Korte maar wel grappige komedie.
Kijkt lekker weg en daar is wel alles mee gezegd.
Kleine voldoende.
schumacher
Middelmatige film, weinig om te lachen, zeer snel gedaan, tege de film goed op gang komt is de film gepasseerd.
Zeker zijn geld nie waard om daar 9euro of meer in de cinema te gaan geven.
Fortune
Zo deze was een partij slecht.
Keek deze film eigenlijk voor Danny 'Kenny Powers' Mcbride en hier heeft hij weer een erg standaard rol zoals hij ze altijd speelt maar jammer genoeg totaal niet grappig.
Ze hadden een redelijk origineel verhaal maar pover en standaard uitgewerkt met geforceerde grappen. Snel gemaakt werkje, weinig te lachen en vermoeiend.
Een ietwat tegenvallende film, had er wat meer van verwacht. Er zitten een aantal geinige elementen in, maar de uiteindelijke sfeer is net iets te droog en zorgt voor net te weinig lachers. Zoals Fortune aangeeft is het plot af en toe te geforceerd uitgewerkt, wat de film niet ten goede komt. Zonde van de vele leuke acteurs.
In de verdediging van de film moet ik wel zeggen dat mijn concentratie niet erg hoog lag en de film vast wel een keer herzien moet worden. Al ligt dit natuurlijk ook wel aan de film die gaandeweg steeds minder de aandacht weet vast te houden.
Meuk voor tussendoor!
Fijn.
Wel in alles wat minder dan Zombieland, maar dat lag al een beetje binnen de verwachtingen. Richt zich iets meer op comedy en kent daardoor ook wat mindere momentjes.
Toch zitten er best een aantal geslaagde grappen in waar Fleischer een goede balans tussen grappig en grof weet te vinden. Eisenberg en McBride kunnen dit met hun ogen dicht, Ansari vond ik eigenlijk nog wel een grappige ontdekking.
Verder valt op dat de film filmisch iets meer te bieden heeft dan de meeste comedies, Fleischer is het dus nog zeker niet verleerd, al wordt het wel al iets braver allemaal. Ik vrees dan ook een beetje voor z'n volgende film.
Dit is in ieder geval een lekker vlot tussendoortje. Kort, vlotjes en vermakelijk, een ideaal tussendoortje.
joey1973
Jammer dat ie zo ontzettend kort was, maar verder een leuke film....
Hij had juist absoluut niet langer moeten duren, precies lang genoeg.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Cure

Red Dog
Familie, 2011

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
Komedie, 2008
pizza deliverypizza boy post-credits scene