Genre: Komedie / Drama
Geregisseerd door: Glenn Ficarra en John Requa
Met onder meer: Steve Carell, Ryan Gosling en Julianne Moore
Releasedatum: 8 september 2011
Bekijk via Prime Video
Plot Crazy, Stupid, Love.
"This is crazy. This is stupid. This is love."
Als Cal Weaver (Steve Carell) erachter komt dat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) is vreemdgegaan en wil scheiden, stort zijn 'perfecte' leventje als een kaartenhuis in elkaar. Zijn vrije avonden besteedt Cal mokkend en alleen aan de bar, totdat player Jacob Palmer (Ryan Gosling) hem onder zijn hoede neemt. Om hem te helpen over zijn liefdesverdriet heen te komen, introduceert Jacob Cal in de wereld van vrijgezelle vrouwen, stoere drankjes, en een nieuwe kledingstijl die niet bij de degelijke warenhuizen te vinden is. Ondertussen worstelen zijn kids met hun eigen liefdesperikelen en komt Cal erachter dat je je looks wel een make-over kan geven, maar je hart niet...
Cal Weaver
Kate Tafferty
Claire Riley
Bernie Riley
Fortune
Ik vind het juist 3 geweldige acteurs al is Steve Carrel op zijn best in the office en valt hij in films vaak tegen.
schram101
Get Smart en Yes Man niet gezien?
Fortune
Get Smart vond ik wel goed en in Yes Man bedoel je Jim Carry denk ik.
schram101
Get Smart vond ik wel goed en in Yes Man bedoel je Jim Carry denk ik.
Je hebt gelijk, haalde ze door de war..
Lijken trouwens ook wel een beetje op elkaar.
Angrod_Pallanén
"That time when I told you I was working late, I was really going to the new Twilight movie by myself. And it was really bad."
Ik vind hem leuk!
donnie darko
Bedoelde kos niet dat het jammer was dat zulke goede acteurs meededen in deze film? Want hij kan toch moeilijk beweren dat Ryan Gosling en Julianne Moore echt vreselijke acteurs zijn..
renske
Julianne Moore, Steve Carell, Emma Stone en Ryan Goslings sixpack... wat wil een mens nog meer?
melvddonk
Zag de trailer in de bios en ben erg benieuwd naar deze film. Goeie cast ook!
Madeliefje
Wat een heerlijke trailer en cast! Ik kijk nu al uit naar de film
Seriously? It's like you're photoshopped!
Leland Palmer
Trailer weer eens gezien; één van de films waar ik het meest naar uitkijk op het moment.
"That time when I told you I was working late, I was really going to the new Twilight movie by myself. And it was so bad."
Madeliefje
Ik weet dat ik hier veel berichten plaats, maar die ene stemt klopt van geen kant
(nou ja, ik denk dat ik de stem misschien wel zou vinden kloppen, als die film nou maar uit was..)
donnie darko
Idd hilarisch moment!!
miepke
Telkens als ik deze trailer in de bioscoop zie krijg ik kippenvel. Geen idee hoe het kan aangezien het een normale komedie lijk te zijn.
Toch ben ik heel benieuwd. Zeer goede trailer!
Kisje
Ben toch wel benieuwd naar deze
. Trailer ziet er degelijk uit.... En Steve Carell is altijd goed om naar te zien
Balkski
Gezien in Houston. Leuke, geestige film met humor en tegelijkertijd een boodschap. Ryan Gosling is super samen met Steve Carell.
Pettersson
Zeer, zeer goede film. We gingen met 4 personen naar de film (in Suriname overigens) zonder enkele verwachting, maar we zijn echt weggeblazen door de leuke grappen, het goede verhaal en het zeer goede acteerwerk. Van te voren verwacht je een romantische komedie "as usuals", maar dit is veel meer dan dat. Na afloop nog urenlang met een brede lach op het gezicht over deze film nagepraat...
Kortom: must see!
dian-92
Erg leuke film, ik vond het een vreemde combinatie van acteurs maar erg goed uit gepakt samen! Na de trailer te hebben gezien had ik niet zoveel van deze film verwacht, maar is een mooie film geworden. Zelfs een paar scenes die wel tranen kunnen trekken.
Deze film is het zeker waard om te kijken.
queenie
De film moet even op gang komen, maar dan zit hij vol humor. Vooral wanneer het plot komt wat je niet verwacht. 4*
Kisje
Ik wil deze film zo graag zien! Waar heb jij hem bekeken, als ik vragen mag.
Entrancing
Ik had in eerste instantie niet veel van deze film verwacht. Gewoon een afgezaagde romantische komedie. Maar ik vond de film echt geweldig! Vooral het plot is echt hilarisch.
lonelytourist
Ja bij mij was dat ook. In de afgelopen 10 jaar is er volgens mij geen enkele redelijke romantische komedie meer gemaakt: Valentines Day, She's Just Not That Into You, Love and Other Drugs. Het is gewoon allemaal dezelfde rotzooi. Ik had dus eerst totaal geen zin om deze film te zien, maar na lang gezeur van mijn vriendinnen zijn we toch naar een speciale Ladies Night gegaan in Pathé en hij was in één woord: GEWELDIG. Dit is nou hoe je een romantische komedie maakt. Geen overbodige clichés, niet te veel van dat kleffe gedoe en gewoon damn right funny (iets wat veel romantische 'komedies' vaak vergeten). Deze film was zelfs onvoorspelbaar voor mij, iets wat heeeeeel zeldzaam is voor een rom-com. De twist bijna aan het einde van de film had ik totaal niet verwacht. Het leuke aan deze film is, is dat het GEEN chick-flick is. Dus op een date zullen zowel de vrouw als de man ervan genieten. Ook is Steve Carell in mijn ogen de nieuwe Tom Hanks. De manier waarop hij het ene moment hilarisch is en het volgende moment hartverscheurend (ja, ik moest zelfs een traantje wegpinken) doet me erg denken aan de vroegere Tom Hanks. Anyway, deze film is écht een must-see voor iedereen. Verfrissend, hilarisch en verassend. Ik zou het zelfs de Crash van de rom-coms noemen (de manier hoe op het einde alle verhalen tot één geheel komen).
Number23
Haha allemaal vrouwen die tot nu toe stemmen vanwege Ladies Night. Grappig.
Number23
En btw: Steve Carell heeft eeuwig respect, want was een van de eerste en laatste acteurs die scenes stal in een Jim Carrey-film
(Ik heb het natuurlijk over Bruce Almighty)
Sjoerdow
(Ik heb het natuurlijk over Bruce Almighty)
Voor mij heeft hij het eeuwige respect verdient dankzij The office.

Romantische comedy 'Crazy, Stupid, Love' gaat binnenkort Netflix verlaten

Netflix voegde een hele lijst nieuwe films toe, dit zijn de vijf best beoordeelde

The Notebook
Drama / Romantiek, 2004