Genre: Horror / Komedie
Speelduur: 90 minuten / 100 minuten (unrated versie)
Duitsland / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Alex Chandon
Met onder meer: Jo Hartley, Seamus O'Neill en James Doherty
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Plot Inbred
"They came in peace but left in pieces."
Vier jeugdcriminelen en hun bewakers begeven zich naar het afgelegen dorpje Mortlake in Yorkshire om er hun gemeenschapsdienst te vervullen. Een klein incident met een aantal lokale jongeren escaleert in een bloederige nachtmerrie voor de groep.
guylopez93
de teaser zag er wel ziek uit, de vergelijking met Eden Lake zou ik opzich wel begrijpen.
Ik kijk hier wel naar uit omdat ik Eden Lake ook erg goed vond.
puckb96
Ben benieuwd. Het klinkt zeker als een zeer zieke film!
GuyB
Zo'n rustige trailer is altijd veel onheilspellender dan bv. die van Grave Encounters... De trailer van REC was ook rustig vroeger.
neysen1985
Sooooo! Non de kaat!
Vorig jaar waren er niet veel goeie horrorfilms, maar deze is een van de beste en goorste van afgelopen jaar.
Het is eigenlijk maar een heel vunzig en goor filmpje.
De film heeft zn minpunten, maar waar het bij deze film natuurlijk om draait is bloed & gore.
En dan op heel extreem niveau.
Op dat gebied is deze film helemaal geslaagd!
Deze film valt niet te vergelijken met andere horrorfilms, want Inbred is gewoon zelf in een briljante liga.
De gore is gewoon heerlijk in beeld gebracht, en dan bedoel ik ultra-gore en ondanks dat houdt het ook gewoon focus op het verhaal.
Echt aan te raden voor de horrorfans!
MarioMu
Sooooo! Non de kaat!
Het is eigenlijk maar een heel vunzig en goor filmpje.
En dan op heel extreem niveau.
Op dat gebied is deze film helemaal geslaagd!
Echt aan te raden voor de horrorfans!
waar heb je die film gevonden? k wil hem super graag zien ma is nergens verkrijg baar..
$pecial
Zal wel aan mij liggen maar ik kan hem ook nergens vinden.
Nieuwtje gevonden op IMDB, bericht van gisteren:
Darclight Films have taken on Inbred as the sales agent. Distribution news coming soon
schram101
Bloederige trailer voor thriller 'Inbred' - Video op FilmTotaal
Trailer
De vergelijk met het magistrale Eden Lake zie ik niet hoor?
Inland Rabbit
Ben ik dan de enige met zo'n hoog cijfer, voorlopig? Ik weet ook niet of ie blijft staan, NoT igeeft wat dat betreft een beetje een vertroebeld beeld. Genoten heb ik wel hiervan.
De film kent een te lange aanloop (30 minuten) en dat is dan vooral merkbaar bij het Night publiek. Als de film eenmaal zn troeven prijsgeeft, is het vooral genieten van een kruising tussen harde Engelse jeugdhorror en Calvaire.
Hoewel, door Calvaire te noemen spoil ik misschien een beetje. Het is een bizarre stijl switch, die niet compleet uit de lucht komt vallen, maar wel nogal bruut breekt met het uitgestippelde plot. Een stel geschifte dorpsbewoners houdt er nogal een pikzwart gevoel voor humor op na en daarbij hebben ze "passende" hobby's gevonden.
De kills in deze film zijn echt hard (en vaak ronduit smerig), maar de gehele sfeer eromheen is uiterst komisch en bevreemdend. Ook kiest het qua plotverloop zeker niet de makkelijke weg.
Ja, ik kon hier wel om lachen. Buiten de bizarre setting van NoT is het nog even afwachten of/hoeveel de film gaat dalen in beoordeling. Voor nu een dikke 4*
congo
Ben ik dan de enige die niet weet waar ik dit filmpje kan bekijken?
$pecial
Anchor Bay UK announce the INBRED release date! October 8th on DVD and Bluray, with, we hope, a small theatrical release preceeding that! We are all very excited.
Bron: inbredmovie.com
jarno1975 (moderator series)
unreallerke
Vanwaar dit lage cijfer? Zeker en vast de beste horror-komedie die ik in lange tijd ( mss zelf sinds braindead) gezien heb. Geschifte figuren, te gekke moorden, liters bloed en vooral zeer veel humor!! Een aanrader voor alle splatter-fanaten! 4.5*
tattoobob
Nou zo extreem was ie niet.
Mwoa het ligt er natuurlijk aan wat je gewent bent
Leuk horrortje,leuke engelse humor,ja zeker geslaagt.
Minpuntje:bij de kills en cuts(het smerige gedeelte dus)vond ik het niet al te mooi afgewerkt uitzien erg jammer.
Je kon heeeel duidelijk zien dat ze er wat met de computer tussen hadden gepropt!!!!
Ieder voor zich natuurlijk maar deze haalt de top tien voor mij niet!!!!
Desondanks zeker niet slecht
ipman-99
"They Came In Peace. They Left In Pieces." ... " !!!
Fantastische Bloederige Horrorfilm !!! Bijzonder bloederige Horrorfilm die vol zit met ranzige brute bloederige scènes ! De bloederige effecten zijn echt van grote klasse ! Het Engelse accent is prachtig om te horen en de sfeer is echt waanzinnig gestoord ! Het dorpje is gewoon ziekelijk gestoord en onze 'vrienden' gaan letterlijk en figuurlijk door een bloederige ranzige hel
!
tattoobob
"They Came In Peace. They Left In Pieces." ... " !!!
De bloederige effecten zijn echt van grote klasse
valt tegen hoor!!
Bottleneck
Haha heerlijk zo'n überlomp filmpje, wat een vunzige en stoffige plattelandslucht ademt het uit. Een groepje jongeren met een Ricky Gervais-achtige leider versus Engelse 'hillbillies'; is weer eens wat anders, vooral ook met die accenten.
De aanloop duurt iets te lang maar daarna gaat het los en wordt Inbred een bloederige mix van een hele zooi films zoals Children of the Corn, Texan Chainsaw Massacre, met aan het hoofd een bijna even geschifte kloon van Captain Spaulding, wat een figuur
Hier en daar ligt het er allemaal erg dik bovenop, de weirdness komt in het begin wat geforceerd over, maar die glimlach gaat er niet meer vanaf. De gore is leuk en de kills zijn expliciet en soms origineel en onverwacht (vooral die laatste
). Dan heb je altijd een streepje voor op de rest; mooi als zulke filmpjes eens opduiken in het genre. 4* vooral ook omdat ik me erg vermaakt heb.
ralfsjam
Hoge waarderingen worden onderbouwd hier op MM, lage waarderingen maken er geen woorden over vuil... Heb ik niets aan... Wacht nog even op onderbouwing lage waarderingen.
$pecial
Vermakelijke film die vrij traag op gang komt. Het mocht naar mijn mening nog iets geschifter en de bodycount mocht tevens wat hoger. De gore is goed, maar niet zo extreem als ik had gehoopt.
Halcyon
Typische hillbilly-horror die mooi leentjebuur speelt bij films als Deliverance, Southern Comfort, Two Thousand Maniacs! en Calvaire. Klinkt veelbelovend, maar toch treedt Inbred nergens uit de schaduw van de grote voorbeelden, enkele bevreemdende en bizarre scènes daargelaten. Probleem is de zwartkomische ondertoon die iets te zwaar aangezet is, enerzijds, en het gebrek aan écht choquerende momenten anderzijds. Een beetje vis noch vlees, al spatten er genoeg ingewanden over het scherm en komt de liefhebber van rare snuiters beslist aan zijn trekken.
barcam
Lekker geschifte slechterikken, over de top geweld, vreemde humor dit Brits horror werkje is zeer geslaagd. De kritiek dat er veel gejat werd vind ik misplaatst, zie het eerder als een ode aan het maffe hillbillie genre. Ook goed gevonden onverwacht einde. Een must voor de cult fan.
Weinig typisch.
Net de combinatie van het absurde met het komische en gore maakt dit tot een zeer eigen combinatie. Ik zou geen films weten die eenzelfde sfeertje hebben? Calvaire komt misschien nog het dichtst in de buurt, maar deze film richt zich toch sterker op humor.
Leuk begin alvast, de luchtige toon laat al doorschemeren dat het geen horrorfilm zal zijn die het van de spanning moet hebben. Na de eerste keer The Dirty Hole weet je het eigenlijk al wel, maar toch weet de film nog te verrassen. Iets explicieter en directer dan gedacht en af en toe echt lekker ziek.
Vooral het toneeltje mocht er zijn, de tweede kill daar was niks minder dan hilarisch. Verder een perfecte rol van de barman, een erg leuk themenummertje en een paar erg memorabele scenes. De gehele sfeer is misschien net niet duister en/of grimmig genoeg om het volledig geslaagde zwarte humorfilm te maken, maar het is zeker één van de grappigere horrorfilms die ik de laatste maanden gezien heb.
Echt jammer dat de laatste tijd dit soort positieve uitschieters niet eens boven een gemiddelde van 3.0* uitkomen.
Vascago
Tof filmpje. Leuke karakters, een ziekelijk sfeertje, aardige soundtrack en behoorlijk wat ranzigheid. En de humor mag er ook best wezen.
FillumGek
Met zo'n titel mag het toch niet misgaan? Een horror over een groepje inteelt uitschot die genadeloos en het liefst met wat humor hun slachtoffertjes als speeltje gebruiken gaat er bij mij altijd in. Deed me regelmatig ook een beetje denken aan House of 1000 Corpses, al komt dat ook door de barman-schmink denk ik. Ook Calvaire wordt hier boven regelmatig genoemd, maar die moet ik snel eens herzien.
De opbouw is helaas wat traag. Opvallend dat het over vier jeugdcriminelen gaat, terwijl ze geen van allen (misschien Dwight een beetje) crimineel gedrag uitstralen. Ze zijn behoorlijk vriendelijk en luisteren als makke lammetjes naar hun begeleiders. Had toch wel wat opstootjes verwacht. Zodra ze, na het iets te lange intro, de bar instappen wordt het pas echt leuk. Zelden zoveel freaks bij elkaar zien, en de sfeer wordt meteen een stuk beklemmender. De sfeer in de film is sowieso best naar, perfect dus.
Vanaf dan is het verhaal al een beetje uit te stippelen al komen er toch een paar scenes voor die ik niet had verwacht. De show is geniaal en maakt de barman meteen tot een personage die nog wat langer bij blijft. Kereltje met zijn korte armpjes en hamertje zag er ook niet al te gezond uit. De kills die worden gemaakt in de film zijn bijna allemaal origineel en vooral met extreem veel smerigheid in beeld gebracht. Soms iets te duidelijk computerwerk, maar net zo vaak ook heerlijk smerig. Dikke pluspunten.
Die smerigheid wordt goed gecombineerd met zwarte humor. De blije muziek en dans van de dorpsbewoners na het succesvol slachten van iemand is hilarisch. Het einde kwam niet onverwacht, maar is precies goed. I want more!

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Wai Dor Lei Ah Yut Ho