• 9.375.400 stemmen

Met onder meer: Jason Statham, Paddy Considine en Aidan Gillen

Releasedatum: 7 juli 2011

• meJane Bekijk via meJane

Plot Blitz

"It's cop-killer vs. killer-cop"

Detective Sergeant Brant (Jason Statham) staat voor hete vuren nadat hij zich heeft misdragen tegenover de politie psychiater. Inspecteur Roberts' vrouw is omgekomen bij een gruwelijk auto-ongeluk en detective Falls probeert haar draai nog te vinden als enige zwarte vrouwelijke detective. Maar wanneer een seriemoordenaar genaamd de "blitz" het op agenten gemunt heeft maakt dit het er voor de drie niet gemakkelijker op.

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Ik ben fan van jason statham maar dit was gewoon geen goede film, geen spanning en de laatste 15 minuten ziiten vol haken en ogen, ik denk dat er iets teveel scenes uitgeknipt zijn...

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Beetje té veel onzin in deze politiethriller. Engelse sfeer volop, dat is altijd wel lekker, maar als geheel toch wel onder de maat. En ik ben gek op Engelse thrillers.

avatar van lagaiske

lagaiske

Jason Statham op zijn best!

Aangenaam verrast door deze film.

Keihard actie overgoten met een portie zwarte humor!

Aanrader!

avatar van paul83

paul83

lagaiske schreef:

Jason Statham op zijn best!

Aangenaam verrast door deze film.

Keihard actie overgoten met een portie zwarte humor!

Aanrader!

Keiharde actie? Vond het wel meevallen. Weinig actie scenes te bekennen eigenlijk.

Redelijke film overigens. Het verhaal is vrij standaard en wist mij niet echt te boeien. De enige pluspunten in de film zijn Statham en Considine die de film goed dragen. De politieagente acteerde overigens vreselijk slecht!

Leuk filmpje voor tussendoor, maar ook niet meer dan dat.

avatar van d0nCoRl3oN3

d0nCoRl3oN3

Film begint goed met Statham in de (over)bekende rol van tough guy met gevatte opmerkingen, maar halverwege zwakt de film erg af:

Blitz krijgt zak met geld terug als hij vrijgelaten wordt uit politieburo, daarna ligt in zijn flat gewoon de tas met het vuurwapen!?

Had er meer van verwacht.

avatar van Ricochan38

Ricochan38

d0nCoRl3oN3 schreef:

Had er meer van verwacht.

Op het moment dat hij die zak aannam hadden ze hem idd al kunnen arresteren voor de moord op die zwerver. En dat die tas ook ineens in zijn flat lag sloeg ook nergens op.

avatar van underground

underground

Ga hem morgen kijken ik weet niet wat ik er van moet zeggen Jason Statham heeft veel goede films maar als ik deze reactie's lees weet ik hetniet zo goed als dit weet zon goeie actie word.

We zullen zien !!!!

avatar van Drikturpin

Drikturpin

Gewoon kijken leuk lekker engels.

avatar van mixmaster

mixmaster

niet zo goed als andere Jason Statham films , maar toch goed genoeg om een keer gezien te hebben.

de film is echt engels en is dan ook geen hollywoodblockbuster.

alles is rauw en simpel gefilmd en zo komt de film ook over.

avatar van gauke

gauke

Een middelmatig, grimmig actieverhaal met een clichématig scenario dat je al (eerder) tot vervelens toe gezien hebt, zodat het een en ander bij elkaar gestolen is. Keiharde en komische scènes wisselen elkaar op een enigszins onlogische wijze af. De goed spelende hoofdrolspelers voeren harde, nuchtere dialogen. Alles bijelkaar tegenvallend.

avatar van symnk

symnk

Typische "Jason Statham" film. Wederom een non-nonses actie/thriller film die past in het rijtje van "The Mechanic" en waarschijnlijk "Killer Elite". Nog even en "Jason Statham" heeft zijn eigen genre. Niks mis mee, je weet wat je kan verwachten.

Vond de film overigens niet tegenvallen, gewoon een vlotte engelse film.

avatar van james_cameron

Niet slecht, wel nogal doorsnee. De film mist een goed doortimmerd verhaal en ondanks de aanwezigheid van een degelijke cast zijn de personages van bordkarton. Statham kan een rol als dit inmiddels spelen in zijn slaap. Hier en daar best spannend en het geheel is wel met enige stijl in elkaar gezet, maar een overdaad aan subplots en een slappe finale zorgt uiteindelijk helaas voor een middelmatig geheel.

avatar van b00ts

b00ts

Middelmaat. Kijkt verder wel lekker weg.

avatar van Thampon

Thampon

Pfff vond er niks aan, heb de indruk dat Statham dezelfde weg aan het inslagen zoals Snipes.

Begrijp ook niet dat dit in de bioscoop gereleased word.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Ik kan altijd wel van Statham films genieten. Dit was precies weer wat ik er van had verwacht. Meer heb ik er niet over te vertellen eigenlijk, ben je een Statham-fan, dan weet je wat voor film je voor je kiezen krijgt en weet je dus ook of dat iets voor jou is of niet.

avatar van Puthenaer

Puthenaer

Ik vond er he-le-maal niks aan. Heb ;'m niet afgekeken.

avatar van 606

Gewoon een leuke Thriller niet bijzonder maar ook niet slecht.

Goed geacteerd en redelijk verhaal.

avatar van TMP

TMP

Wederom een typische Jason Statham film. Fijne aktie, een paar leuke one-liners en een flinterdun verhaal. Het begon nog redelijk, maar de tweede helft van de film was qua verhaal wel erg slap. Niettemin kijkt het vlotjes weg.

avatar van Zinema

Onnozele oneliners.

Na een aardig en vlot begin met Statham als moderne Dirty Harry, wordt het verhaaltje alras formulematig afgedraaid inclusief allerlei plothiaten. De film verandert regelmatig van toon hetgeen een weinig coherente indruk achter laat, maar met name Cosidine en Gillen trekken een hoop weer recht. Statham zelf gromt net iets teveel onnozele oneliners, die slechts ten dele werken.

Redelijk.

avatar van speetey

speetey

na een hoop bagger films te hebben gezien vond ik deze toch weer eens echte moeite waard

gewoon lekke vlotte film met hier daar wat mooie harde momenten.

Een weer typische statham film zoals we al meer hebben gezien, maar ik kan er geen genoeg van krijgen.

avatar van barcam

barcam

Ben fan van Jason Statham en deze actiefilm is wel weer leuk als je je verstand op nul zet en niet teveel op het flauw verhaaltje let. Statham speelt weer zijn standaard stoere rol inclusief Ierse Whisky zuipen, roken en oneliners grommen en veel slechterikken afkloppen. Vermakelijke pulp maar direct vergeten. Voorlopig blijft Statham de Bruce Willis van de Aldi. Hopelijk komt er eens een film met een deftig script waarin hij zichzelf overstijgd.

avatar van @quikfit

@quikfit

Heb me geen moment verveelt met deze film.

Heerlijke ongecompliceerde smeris rol voor Statham.

avatar van Mondragon

Mondragon

Slecht acteerwerk, slechte oneliners .... maar me prima vermaakt !

avatar van hiichaam

hiichaam

Heb veel verwacht van deze film aangezien de spectaculaire trailer. Maar dat viel best tegen. Niet genoeg actie, en niet de leuke vechtscenes die we gewend zijn van Jason.

Alhoewel zonder Jason zou deze film al helemaal Rubbish zijn op zen engels gezegd.:P:D

avatar van newhouse

newhouse

Jason Statham was top!

avatar van mock turtle

mock turtle

Verhaal was aardig, met zoveel zijlijntjes dat er wat weinig Statham overbleef. Film moet het van het (abrupte) einde hebben. Geen topper, maar leuk genoeg.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

het is een aardige actiefilm

het is wat voorspelbaar

voor de rest zit er wel redelijk wat actie in

avatar van stinissen

No Nonsense rauwe harde Britse aktie film met zoals een hoofdrol geknipt voor Jason Statham en een uitstekende rol van Paddy Considine als de homo Porter Nash.

avatar van le-nnart

le-nnart

matige film, matige prestaties van Statham. Hij kan veel beter.

avatar van tal1b

tal1b

'n engelse detective met wat pittige actiescenes.