• 9.371.602 stemmen

Genre: Sciencefiction / Actie

Geregisseerd door: Gordon Yang

Met onder meer: Greg Evigan, Sophie Gendron en John Maclaren

Plot Metal Tornado

Samuel Planck is het hoofd van het Helios Project, een hightech inrichting belast met het opslaan en omzetten van zonnestralen in een eindeloos aanbod van energie. Na jaren van onderzoek en miljoenen dollars is het tijd om het systeem te testen. Aanvankelijk loopt alles volgens plan. Maar wanneer de inrichting niet in staat is om de enorme hoeveelheid energie die binnenkomt onder controle te houden slaat al snel de paniek toe. De geladen deeltjes beginnen om zich heen te zwerven en creëren een magnetische vortex die al snel verandert in 's werelds eerste magnetische tornado.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Aan mij de (overigens bedenkelijke) eer als eerste een stem uit te brengen op dit cinematografische gedrocht. Ik ruk maar liefst een halve ster (afgerond naar boven!) uit voor deze schandelijke rolprent.

avatar van rolfgizmo

rolfgizmo

Dan ik als tweede... De titel alleen al zuigt hahaha

avatar van FullMoon

FullMoon

Het is een film die je niet wilt zien eerlijk gezegd. Acteerwerk beneden de pijl. Goedkope special effects en het verhaal is flinterdun met een voorspelbare einde.

avatar van piiiti

piiiti

1 ster voor het durven uitbrengen van deze troep, getuigt toch van enige moed

avatar van Bobo_27

Bobo_27

vond hem eigenlijk wel goed , snap die negatieve reactie's niet hoor. lekker weg-kijk filmpje wat mij betreft . 4****

avatar van Petina

Petina

Nou Bobo, ik heb de film gezien maar wat een slecht acteerwerk. Het leek wel of ik naar een aflevering zat te kijken van de Bold.

En de special effects waren ronduit slecht.

Deze film maar heel snel vergeten.

avatar van Herge

Herge

Wat een rampenfilm, heel slecht acteerwerk gewoon niet kijken,

avatar van stinissen

Ik ben een fan van rampenfilms maar deze film is een ramp op zich...

avatar van TechCom

TechCom

Echt een hele slechte film , 5 minuten nadat ik hem had aangezet deed deze mij gelijk denken aan Interceptors ( 1999 ) ook deze heeft het geen half uur volgehouden.

Zeer slechte special effects , slecht acteerwerk en een onlogisch script.

avatar van pieterTk

pieterTk

Mijn god. Wat verschrikkelijk slecht. De hoofdpersoon is Mcgyver, inspecteur en natuurkundige tegelijk...

avatar van Gameover

Gameover

Films met Paris Hilton erin zijn echt goede films als je deze hebt gezien

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

De reacties beloven weer veel goeds...

Wel een toffe flmposter!

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Zo enorm slecht als hieronder beweerd vond ik het allemaal niet. Heb me bijzonder met deze film vermaakt. Die 'tornado' had er uit moeten zien zoals op de poster, in plaats van dat groene lichtgevende ding wat je in de film zag. Effecten vond ik meestal nog wel acceptabel. *6,5

avatar van Phantasm

Phantasm

Mr. Chiel schreef:

Ik ben het helemaal met je eens.

avatar van Noodless

Noodless

Acteren en effecten ondermaats. Verhaal te matig uitgewerkt. Zwakke film. 3/10

avatar van Bantavoer

Bantavoer

Idee is leuk, maar onrealistisch. Verhaal was aardig. Special effects was goed. Acteren was slecht op Lou Diamond Phillips na. Tenminste ééntje die kon acteren. Deze film heb ik nu voor de tweede keer gekeken en blijf erbij. Matige film dus. Ik heb zo'n idee dat de makers Space 1999 combineren met Twister. In Space 1999 gaat de maan uit zijn baan na een ontploffing van diverse opslagsilo's van kernafval. Daar werd ook een magnetisch veld gecreëerd en deze kwamen tot ontploffing. Ach, laten we dat gebruiken en dan met een tornado. Wordt vast wat. Nou, zo de reacties te lezen, niet dus.