• 9.414.468 stemmen

Dhurandhar: The Revenge (2026)

Actie / Thriller | 208 minuten

Genre: Actie / Thriller

Alternatieve titels: Dhurandhar 2 / Dhurandhar Part 2 / धुरंधर: द रिवेंज

Oorsprong: India

Geregisseerd door: Aditya Dhar

Met onder meer: Ranveer Singh, Sara Arjun en Rakesh Bedi

Gesproken taal: Hindi

Plot Dhurandhar: The Revenge

"Ab Bigadne Ka Waqt Aa Gaya Hai"

Hamza Ali Mazari, wiens echte identiteit Jaskirat Singh Rangi is, zet zijn undercoveroperatie voort in de criminele wereld van Pakistan. Terwijl rivaliserende bendes, corrupte ambtenaren en de meedogenloze majoor Iqbal hem steeds dichter op de hielen zitten, verandert zijn missie voor zijn land in een bloedige persoonlijke oorlog waarin de grens tussen patriot en monster in de straten van Lyari vervaagt.

Hamza Ali Mazari / Jaskirat Singh Rangi

Sushant Bansal

Javed Khanani

avatar van MosquitoSmasher

MosquitoSmasher

En natuurlijk draait ie niet in Groningen. Fucking achterlijk gedoe weer.

Waarom niet?

avatar van Gast601

Gast601

Gekeken in de bios in Ypenburg Pathe.

Film duurt wel erg lang, het eerste gedeelte van de film zit de vaart er niet in. Hoewel de openingsscène wel spectaculair begon. Het 2e gedeelte zat de vaart er meteen. Er gebeurde veel meer dan in het eerste gedeelte. Hier en daar goede actie. Ook de soundtrack was weer goed verzorgd. Er kon zeker wel 3 kwartier er vanaf. Maar desondanks wel genoten van de film. Ranveer singh als Hamza die toch een beetje werd weg gespeelt in het vorige deel door akshaye khanna. Die miste ik wel in deze film. Dit keer werd het karakter van Hamza breed uitgemeten en spatte hij van scherm. Ook Rakeesh bedi als jameel jamali was voortreffelijk. Zijn mimiek humor gaf deze film een extra sausje. Uiteindelijk toch genoten zeker het 2e gedeelte van de film. En ja het is hier en daar een beetje propaganda. Maar zoals Hamza zei, we niks hebben tegen Pakistan, maar de mensen die terroristische aanslag pleegde in india daar hebben we op het tegen.