• 9.372.718 stemmen

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Ellie Kanner

Met onder meer: Bijou Phillips, Ian Somerhalder en Jane Seymour

Plot Wake

"Meet Carys. She's a mourning person..."

Wanneer de zaken wat moeilijk gaan voor Carys Reitman, doet zij wat elk emotioneel, modern meisje zou doen - zij gaat naar de begrafenissen van vreemden. Tijdens zo'n begrafenis ontmoet zij onverwacht Tyler, een man die om zijn verloofde rouwt. Ondanks de waarschuwingen van haar beste vriend, begrafenisondernemer Shane, en haar kamergenoot Lila voelt ze zich voor het eerst met iemand verbonden. Op zoek naar antwoorden, gaat Carys naar de van haar vervreemde moeder om haar met het verleden te confronteren. En terwijl zij zich in haar liefde voor Tyler kwetsbaar opstelt, beseft zij dat zij meer te vrezen heeft dan slechts een gebroken hart.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van RickZ

RickZ

EEn tijdje terug heb ik deze film al gezien. Wat ik me nog herinner is dat het een luchtige romcom is waarbij een meid een begrafenis bezoekt waarna er allerlei misverstanden plaatsvinden. Fris acteerwerk van Bijou. Leuk genoeg voor een voldoende.

avatar van JuuB

JuuB

Ik vond het een erg leuke film. Ik was tot nog toe niet zo'n fan van Bijou's acteerprestaties maar ik vind dat ze het hier goed heeft gedaan. Leuke romantische komedie

avatar van xMilennx

xMilennx

Ian Somerhalder eens in een andere rol dan de bad-guy-vampier en Bijou Philips als een prettig gestoorde vrouw...wel eens leuk om te zien.

Alles bij elkaar een luchtig verhaaltje met heel wat misverstanden die voor komische situaties zorgen.

Ik vond hem ook niet te voorspelbaar, hoewel mijn zussen het einde wel al van ver zagen aankomen...tja, ik weet het niet.

Was aan het twijfelen tussen 3 of 3,5*, maar omdat ik het einde toch echt wel grappig vond, rond ik graag af naar boven.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

leuke film, maar ik snap niet dat mensen de film zo 'grappig' vinden, ik vind het nogal melodramatisch de dood van de verloofde, het feit dat hij van moord wordt beschuldigd, de angst als zij denkt dat hij een moordenaar is, hoe blijkt dat hij zijn verloofde die aan kanker leed heeft geholpen met euthanasie, en dan hoe het misloopt tussen de twee hoofdrolspelers vind ik weinig grappigs aan.
Maar het is wél een goede film, de sfeer, opbouw, het heeft verrassende elementen, romantiek en spanning, ik geef hem 3.5 ster.

avatar van Maximee92

Maximee92

Ik sluit mij volledig aan bij mijn voorgangers. Leuke verrassing, deze film! Verwachtte een echte rom com, alleen toch echt meer drama dan komedie. Mooie film.

avatar van heidd

heidd

Waar kan ik deze film vinden? Kan hem namelijk nergens vinden. Zou hem graag willen zien.