• 9.373.068 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 9 december 2010

Plot New Kids Turbo

"Kick some kut"

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.

Gerrie van Boven

Reinout Oerlemans

Rikkert's boss

avatar van Hannes791

Hannes791

Fantastische film, 1 1/2 dubbel gelegen. Bij tijd en wijlen allemaal zeer ongeloofwaardig of onrealistisch, maar dat maakt niet uit. Dat gedeelte met Arnie en Peter had er van mij uit gemogen, was een duidelijk minder stuk.

Af en toe schrikbarend zoals de nederlandse samenleving eigenlijk over de top in elkaar zit. Een hele waslijst aan aanklachten en dan slechts 240 uur taakstrak fantastisch!

avatar van kuk

kuk

Hannes791 schreef:

Ja als je dat laatste serieus gaat nemen, dan kan ik er ook nog wel een maatschappijkritische noot uit halen

avatar van canciser

canciser

hugosven schreef:

als je van de Gadgets houd is het een leuk film om heen te gaan,

maar zo niet is het een slechte film!

alles is veel te overdreven en niet realistisch in scene gezet,

je kunt aan deze film goed zien dat het voor de regisseurs een van de eerste films is.

dus wil je ergernis voorkomen ga deze dan niet kijken , maar wacht tot er een deel 2 is of zo

waarin de regisseurs hopelijk wat meer ervaring hebben!

Hahah, goeie grap haha. Oh, je bent serieus? Je hebt New Kids Turbo niet begrepen....

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

Echt een film om hier serieus te gaan beoordelen ook!

Ook de liefhebbers...

De grote kracht van deze film is.....

*PETS*, De film heeft geen boodschap of achterliggende gedachte.

avatar van oup

oup

Lekkere onzinfilm. Geen film met een boodschap verwachten, brein op nul en in de kreukels liggen om de absolute waanzin die je te zien krijgt.

avatar van willemfilm

willemfilm

De film is plat, shockerend, a-sociaal, sticht aan tot burgerlijke ongehoorzaamheid, goor, Brabants, vol humor, grof, zonder gecompliceerd verhaal en leuk. Alle ingrediënten voor een succes nummer, als het te pruimen is. Dat is ie. KEIGAAF, zeggen ze in Brabant, 'kut' !

avatar van mer1973

mer1973

Gewoon plat, en zonder verhaallijn. Welk heel leuk.

Maar 87 minuten is ook wel genoeg,

Stukje van ''gubbels" is hillarisch.

avatar van Precies

Precies

Grof, humor en goede special effects.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Zal deze film het buitenland bereiken?

John Lee Hooker schreef:

Zal deze film het buitenland bereiken?

Sowieso Duitsland heeft behoorlijk veel geld uitgegeven om New Kids in Duitsland te laten draaien. Het word dan wel Duits overgestemd. De reden die ze gaven om dit te doen is omdat ze in Duitsland dezelfde soort tjappies hebben.

avatar van mer1973

mer1973

Fortune schreef:

Nee hoor. Dat is niet de reden.

De sketches van de jongens zijn ook al lang de oostgrens over. En deze zijn net zo populair daar als hier.

New Kids is allerminst een nieuw begrip voor onze oosterburen.

avatar van hstippie

hstippie

shadowwodas schreef:

misscihen dat ik dan er het positieve er een beetje van inzie?

Misschien moet je eens oefenen om misschien een beetje beter misschien te schrijven, maar ja wij laach opgeleide menschen weten nie beter

mer1973 schreef:

Nee hoor. Dat is niet de reden.

New Kids is allerminst een nieuw begrip voor onze oosterburen.

Zou goed kunnen dat de serie het daar ook goed doet. Maar op televisie heb ik gehoord dat de New Kids het zo goed doet daar omdat ze dezelfde soort figuren daar rond hebben lopen. Lijkt mij ook gewoon een goede reden.

avatar van ManMetPet

ManMetPet

Toen ik de bios in kwam waren de mensen al helemaal gehersenspoelt door New Kids, volgens mij waren ik en mijn vriend de enige normale. Maar goed, het is gewoon een top film die ik zeker ga kopen.

avatar van Quido

Quido

Zal inmiddels toch wel al een miljoen mensen hebben getrokken met meer dan 8 miljoen euro aan de box-office?

avatar van Dunno

Dunno

jezus wat een pauper film.

ja soms is het wel lachen al viel dat zelfs tegen.

in alle andere aspecten zeer ondermaats.

het was dat ik in de bios zat anders was ik weg gelopen.

avatar van hstippie

hstippie

Dunno schreef:

jezus wat een pauper film.

ja soms is het wel lachen al viel dat zelfs tegen.

in alle andere aspecten zeer ondermaats.

het was dat ik in de bios zat anders was ik weg gelopen.

Daar mag je ook gewoon weg lopen, daar heb je geen loopverbod

avatar van Lange Darm

Lange Darm

Leuke film, ben er nu in totaal 3 keer heen geweest.

Natuurlijk moet je niet gaan voor verhaal, diepgang en wellicht oscars, maar het is gewoon een bepaalde tik humor zoals bijvoorbeeld: Jackass, Little Britain, South Park etc.

Ik denk dat een reden is waarom het zo aanslaat is dat we zo'n tijd zonder hebben gezeten na Flodder is er eigenlijk niets meer van dit soort geweest (wel wat "real-life" zoals de Tokkies maar die deden zich op tv wat overdreven voor). Het is gewoon mooi voor de Nederlandse film dat dit op deze manier aanslaat door heel Nederland van Maastricht tot Groningen en België, Duitsland en Zweden. Natuurlijk speelt de economische crisis ook mee dat maakt de film actueel, daarnaast is de (happy) hardcore muziek ook een goede combi dit scoorde ook ver over de landsgrenzen en er is nog niets geweest dat daar aan gerelateerd was.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Geniaal

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Toch maar gezien in de bioscoop, hoorde er zo veel verhalen over en anders werd het Little Fockers, dan maar gekozen voor Maaskantje, en toch wel aardig verrast: het was kei droog. Afentoe wel gelachen, maar helaas veel dezelfde grappen die na een tijdje niet meer zo grappig zijn. Vond de afleveringen op internet en comedy altijd wel lachen, maar misschien juist omdat het zo kort was, was het zo krachtig. Moest vooral lachen om de absurd droge dialogen. ''Wats er?'' ''Ja, was kei saai daar.'' Kwam niet meer bij. Toch wel echt een film die je onder invloed en met een groot gezelschap moet kijken en niet met zijn 10en in een lege zaal. Met mijn redbull kwam ik niet echt ver, haha. Leuke gast rolletjes, en het zijn gewoon een stelletje meloten die enorme sympathie weten op te brengen. Hersenloos voor de het scherm zitten kijken, je bek houden en kijken! Wel oké dus, maar houd het maar bij de series. 3 sterren

avatar van harm1985

harm1985

Quido schreef:

Ja, en weer een record gebroken, een diamanten film, 1 hele dag sneller dan Komt en Vrouw bij de Dokter... en terecht!

SpitsNieuws : Miljoen bezoekers voor New Kids

Kijk Dick Maas, zo doe je dat dus, 1 miljoen kijkers trekken.

avatar van Quentin

Quentin

Dick Maas heeft het wel beter gedaan dan 1 miljoen met de eerste Flodder film ...

avatar van timbo_

timbo_

harm1985 schreef:

Kijk Dick Maas, zo doe je dat dus, 1 miljoen kijkers trekken.

Ligt natuurlijk ook voor een groot deel aan die kijkwijzer. Dat deze film 12+ is en Sint 16+ scheelt vermoed heel erg veel kijkers. Toen ik New Kids in bios zag was de leeftijd 12-16 in ieder geval flink aanwezig.

avatar van timbo_

timbo_

Quentin schreef:

Die was zelfs 6+ als ik me niet vergis.

avatar van Quentin

Quentin

2,3 meen ik zo uit m'n hoofd.

EDIT: 2,3 inderdaad en 1,5 voor Flodder in Amerika. Overigens zat Amsterdamned ook maar net onder het miljoen.

avatar van Bélon

Bélon

timbo_ schreef:

Die was zelfs 6+ als ik me niet vergis.

Er zat wel wat naakt in geloof ik , 't is ook geen kinderfilm, 12+ jaar ligt meer voor de hand.

avatar van goon

goon

vind new kids altijd wel wat hebben en kan er wel goed om lachen

de film vind ik beter dan de sketches die ze hiervoor gemaakt hebben

avatar van WouterAV

WouterAV

Deze film is gewoon zoals New Kids is, leuk voor de doelgroep maar verder niet heel hoogstaand van kwaliteit ofzo.

Veel gelachen om alle platte, groffe bedoelingen en uitspraken van deze gasten.

Rating: 3,5/5

avatar van slechtekont

slechtekont

Dat er zoveel mensen heen gaan zegt meer over de degeneratie van de samenleving dan van de kwaliteit van de film.

slechtekont schreef:

En dat komt van iemand die zich slechtekont noemt die een e-mail adres heeft dat keesgekeest heet. Zegt genoeg over jou denk ik zo.