New Kids Turbo (2010)
Bekijk via Prime Video
Bekijk via SkyShowtime
Plot New Kids Turbo
"Kick some kut"
De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.
Gerrie van Boven
Reinout Oerlemans
Rikkert's boss
Foreman
PersianKill
Na een halfuur van dit soort grollen wordt één ding duidelijk: regisseren is een vak waar de Kids weinig kaas van hebben gegeten!
orbit
- 12092 berichten
Is in dit genre niet zo belangrijk, maar dat is iets waar sommigen weinig kaas van hebben gegeten!
horizons
Ach, koekwaus. God-non-de-jus!
Het is geen super film maar de melig stukjes redden het geheel. Film straalt wel plezier van de makers uit. Nederlands talig films vind ik meestal slecht, deze niet. Du's da's een pluspunt.
Dh PING
Als serie kunnen de sketches misschien bij wijlen nog wel werken (hoewel het absoluut niet mijn ding is), maar deze film is gewoon slecht in elkaar geflatst. Zoveelste kut & koekwaus grappen, waardoor het allemaal zeer eentonig is. Dit Brabantse humor? Laat me niet lachen. Dit is gewoon expres heel erg grof en vulgair in een poging om grappig te doen op middelbare scholieren.
N811
Wat mij opvalt is dat mensen die zich simpel gedragen dit erg kunnen waarderen. Het is mooi dat er voor ieder wat is.
disneystore
Nee, ik snap het wel. Nooit veralgemenen, maar meestal zijn het wel 'marginalen' die fan zijn van deze films.
Lefgozer
Aldus een 15-jarige... Je zou jezelf toch maar op die leeftijd al boven iedereen verheven voelen.
N811
Lol, elitair standpunt hoor.
Als je dat vind mag dat, ik vind dit new kids gewoon ontzettend dom en erg simpel bedacht.
horizons
Dat klopt, maar dat staat los van of iemand dat leuk vind of niet.
Ja, hoor, disneystore, jij mag ook in het elite hokje.
Ja, shiek eh.
disneystore
Ja, hoor, disneystore, jij mag ook in het elite hokje.
Anti-New Kids elite hokje V.I.P?
Bakema NL
Dat is facebook ook....maakt het niet minder succesvol. Simpel is niet automatisch dom. En als je met zogenaamd simpele domme dingen goed geld kunt verdienen ben je toch best slim bezig.
Het is pas dom om je verheven boven bepaalde dingen/mensen te voelen.
disneystore
Door een bepaald ding, zelfs bepaalde personen aan te doen als minder intelligent verhef je jezelf echt niet hoor. Het is gewoon een feit dat de meeste 'fans' van New Kids gewoon puberende BSO'ers (Vlaams begrip) zijn, daar valt niet over te discussiëren, en daar is niets mis mee. Dat is hetzelfde als zeggen dat 'Lady GaGa echt een gay idee is, maar dat daarom haar fans nog niet allemaal gay zijn.' Wat ook klopt is dat New Kids sowieso een dom en simpel idee is, eveneens het dom en simpel is uitgevoerd. Als jij het goed vind, dat is jou keuze.
N811
Het is pas dom om je verheven boven bepaalde dingen/mensen te voelen.
Bakema NL
Je klinkt op zijn minst wat elitair ja.
En ik ben zeker niet de doelgroep met mijn nu 43 jaar, maar ik kan toch behoorlijk lachen om New kids, zeker de tv-afleveringen. Ja, het is plat, maar ach, daar is werkelijk niks mis mee op zijn tijd, ik vind het vermakelijk plat. Gelukkig kan ik nog net als toen ik 13 was heerlijk lachen om plas- en poepgrappen, ik hoop dat ook werkelijk nooit kwijt te raken....gebeurt ook niet.
Dat is zeggen dat je een Donald Duck weekblad niet meer kunt of mag apprecieren omdat je boven een bepaalde leeftijd bent. Dat zijn zaken waar ik me altijd tegen verzet, want het is meestal gebaseerd op verwachtingen vanuit je omgeving dat je zegt dat je ergens te oud voor zou zijn.
Zogenaamde intelligente humor vind ik meestal niet om te lachen. Niet omdat ik het niet zou kunnen begrijpen, maar het is me te gemaakt, leuk doen voor mensen die zogenaamd intelligent zijn...gemaakt, bah.
En het blijft maar een film. Die reality-onzin op tv als Barbie, Cherso, stakkers op de prairie......dat is pas bedoeld om te lachen om bepaald soort mensen.
Ajacied16
Typisch. Op de zaterdagavond op SBS6. En het dan vervolgens vreemd vinden dat je weinig kijkers hebt...
wege
Ik zou deze op elke leeftijd hetzelfde beoordelen: kut-film met een stel mongolen als 'acteurs'.
Als ik 0,25* of 0,1* had kunnen geven dan had ik daarvoor gekozen. 0,5 ster is nog teveel.
BBarbie
Waardeloze komedie, waarin je het aantal grappige of leuke momenten op de vingers van één hand kunt tellen. Er zijn best mensen te vinden, die hun conversatie regelmatig doorspekken met schuttingwoorden. Maar of er ook zijn, die dat om de andere zin doen, betwijfel ik. Ik ben ze in elk geval nog nooit tegengekomen.
Layla!
Je klinkt op zijn minst wat elitair ja.
Hier heb je ook helemaal gelijk in. Ik zelf vond New Kids drie keer niks. Van de afleveringen kon ik nog genieten maar dit was weer teveel van het goede. Het is totale onzin dat deze film alleen voor ''simpele'' mensen is. Ja, het is zo dat die doelgroep het aantrekkelijker vind maar als je het leuk vind maakt dat je niet dom. Ieder zn mening.
Toontje G
Jammer dat je minimaal een halve stem moet geven, Waardeloze film. Sorry ik kan er niet meer van maken.
Captain Pervert
Iets wat simpel bedacht is, is al 100x eerder gedaan. New Kids zijn (of waren) vernieuwend. Het is een soort Flodder maar dan dichter bij huis, meer herkenbare sets en situaties en een stuk meer slapstick en grofheid.
Captain Pervert
Nogal dom, op twee punten. Ten eerste staan in jouw top 10 uitsluitend arthouseproducties. Dat je deze film gaat kijken is als iemand die een zwakke maag heeft en dan in een studentenhuis gaat eten. Ik vind dat niet heel erg snugger. Je had je tijd beter kunnen besteden denk ik.
Daarnaast is jouw reden om de film slecht te beoordelen "dat mensen in het echt niet zo schelden." Want dat zeg je, geparafraseerd, feitelijk.
Nou, in het echt zijn er geen ruimteschepen met eigenwijze computers of negers die in je ballen knijpen en daarmee nierstenen genezen. Om maar twee hoog gewaardeerde films te noemen.
Dat is toch geen redeneren?
Weertenaar
Goed gebruik gemaakt van de hype, maar die is aan mij totaal voorbij gegaan. Nu is ook direct duidelijk waarom. Oppervlakkige humor, geforceerd acteerwerk en een hoop geschreeuw werken niet in een film. Er is geen plot, en dus boogt New Kids Turbo uitsluitend op een aantal losse scenes. Die waren echter op drie vingers van een hand te tellen en dus is een zware onvoldoende overmijdelijk.
kevin_vp
Ik heb een enkele keren hard moeten lachen, maar vaak was het nogal flauw...
Het scenario zal ook wel snel klaar zijn geweest. Kut kut kut kut kut kut kuuuuuuutttt dat was ongeveer enigste wat de acteurs zeiden.
2* voor enkele grappige over the top momenten.
AFX
Als je dat vindt

New Kids Nitro
2011

'New Kids'-bedenker komt volgend jaar met Nederlandse carnavalsfilm

'New Kids Turbo' is morgenavond (1 januari) te zien op televisie: 'Beetje dubbel gevoel krijg ik erbij'

Steffen & Flip, het duo achter New Kids, komt na vijf jaar weer met nieuwe speelfilm

De Marathon
Drama / Komedie, 2012