• 9.406.825 stemmen

Battle Los Angeles (2011)

Actie / Sciencefiction | 116 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Alternatieve titels: World Invasion: Battle Los Angeles / World Invasion: Battle LA / Battle: LA

Geregisseerd door: Jonathan Liebesman

Met onder meer: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan

Gesproken taal: Duits, Engels en Slowaaks

Releasedatum: 21 april 2011

Plot Battle Los Angeles

"It's not war. It's survival."

Al jaren worden er over de hele wereld ufo’s waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoel, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Michael Nantz

William Martinez

Cpl. Lee Imlay

Pfc. Shaun Lenihan

Kathy Martinez

Cpl. Jason Lockett

avatar van Nomak

Nomak

Propaganda my ass. Landen als Iran, Noord-Korea, en anderen met een labiele dictator aan de macht zijn ook gevaarlijk, maar daar moet je het niet van hebben. Als hier morgen Aliens binnenvallen mag je blij zijn dat er nog zo een land als Amerika bestaat (niet dat die het zomaar gaan oplossen). Denk eraan, zonder Amerika waren wij nu Duits aan het praten.

Weet je wat:

Ik beloof jullie nu:

dat ik zelf wel een film ga maken waarin ik als Alien, Belgie binnen ga vallen en dat op Youtube zet.

Battlefield Brussel!2012 (dat hebben de Mayas voorspeld!)

Nomak schreef:

Propaganda my ass. Landen als Iran, Noord-Korea, en anderen met een labiele dictator aan de macht zijn ook gevaarlijk, maar daar moet je het niet van hebben. Als hier morgen Aliens binnenvallen mag je blij zijn dat er nog zo een land als Amerika bestaat. Denk eraan, zonder Amerika waren wij nu Duits aan het praten.

Je zou zo gelukkig willen zijn,

liever dat dan een land dat een land onderdrukt voor olie.

Liever dat dan een land dat vliegtuigen in haar eigen gebouwen laat vliegen met een verzonnen complotje en een terrorist die zogenaamd niet te vinden is.

een terrorist die jaren geleden nog vrijhedsstrijder werd genoemd door dezelfde V.S. met vrienden bij de familie Bush én met zakgeld van de CIA, 250 miljoen dollar.

Ga eens kijken op de zwarte lijst, gewoon doen en dan zie je Bin laden er niet eens op staan.

Waarom niet???

Domoor!

En een fijne bondgenoot trouwens....kost ons miljarden zodat we op een tiental papaverboeren schieten.(laat me niet eens over de door hen gebrachte crisis beginnen, geef me dan maar die aliens op mijn dak, hebben waarschijnlijk geen stiekeme agenda)

Tssss.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

El Guap0 schreef:

Weet je wat:

Ik beloof jullie nu:

Battlefield Brussel!2012 (dat hebben de Mayas voorspeld!)

Moet je toch beter het nieuws volgen vriend Die Mayas van je zaten er net ff een paar jaartjes naast met hun fantastische voorspelling. Maar ik wens je succes

Minotaures

Ziet erg erg tof uit. Ben benieuwd.

Doet me denken aan War of the Worlds, Independence Day en District 9. Een mix van alledrie lijkt me sowieso gaaf.

avatar van Nomak

Nomak

@ El Guap0

Domoor? Wie trapt er nu in al die complottheorieën? Ik niet in elk geval, er is geen enkel hard bewijs, enkel speculaties.

Heeft trouwens allemaal weinig met deze film te maken, FEIT is dat Amerika het meeste tegenstand kan en zal bieden in geval van een invasie.

Minotaures

Ik had meer verzet van Rusland verwacht, aangezien ze mij sterker dan Amerika lijken.

Maar mooi dat Amerika er weer voorstaat mocht er zoiets tragisch gebeuren.

stinger650

mochten er hier ooit aliens landen en ze hebben slechte bedoelingen dan zijn we gewoon met z'n allen "boned", "f*cked", and or "screwed", Amerika of Rusland ten spijt. Simpel

Je denkt toch niet dat wij de asses gaan kicken van een beschaving die al vele malen verder is dan wij, de mensheid...

Verder een compleet zinloze discussie in mijn ogen

avatar van Stephan

Stephan

Wat wel grappig is in zo'n hele alien discussie: het volgende vergelijk:

Ons DNA scheelt ongeveer 1% van dat van een Chimpansee. Het hele verschil, dat ons maakt wie we zijn als mens, onze symphonieën, onze wetenschap en kennis om een Hubble telescoop te bouwen en in de ruimte te sturen zit allemaal in die 1% van de slimste aap die met handgebaren kan aangeven dat hij die banaan wil hebben.

Stel je nu eens voor dat een alien-ras slechts 1% verschil heeft in interlect dan wij...

Wat dacht je van 3-5%.

Alsof een hoop wormen bij elkaar gaat zitten en gaan nadenken over hoe te communiceren met de mens.

avatar van GuyB

GuyB

Invasie.

Klinkt goed!

Brimmi

In het geval van een alien invasion zullen kernwapens waarschijnlijk de enige wapens zijn die iets uitrichten tegen de binnenvallers.

Dus de V.S., Rusland, China, India, Pakistan, GB, Frankrijk, Israël, Noord-Korea en waarschijnlijk nog wat landen zullen enigszins verzet kunnen bieden.

Maar ik denk niet dat men, zoals in deze film waarschijnlijk, een stad zal kunnen verdedigen tegen aliens. Alsof die nog geen nukes hebben uitgevonden dan

avatar van nakada

nakada

Stephan schreef:

Wat dacht je van 3-5%.

Stel je nou eens voor dat in die vergelijking wij de aap zijn en de aliens de mens. Niet gek, aangezien zij naar ons hebben kunnen reizen. In dat geval zijn wij ( en ook de amerikanen ) dus compleet kansloos.

Minotaures

Nederland zal niets voorstellen, maar het ging er eigenlijk om dat Amerika als meest een verzet zal bieden tegen een invasie dan welk land ter wereld.

Ik zat meer aan Rusland te denken, maar de kans dat dat niet waar is, zal wel groot zijn.

Minotaures schreef:

Natuurlijk ben je kansloos als je een ras tegemoet treedt dat zo ver zou kunnen reizen.

Ik vind het echter wel weer eens tijd voor een vreedzame alien film.

Close Encounters was inderdaad een lange zit maar de sfeer daarin was echt mooi.

Sja de V.S.

Ik zal de volgende keer mijn mening daarover niet in een filmdiscussie brengen.

Vind het gewoon een XXXland, in mijn kleine opinie zie ik toch elke keer vergelijkingen met hen en de aliens.

Landen binnenvallen en de grondstoffen jatten, daarbij de bevolking uitroeiend.

Of je nu V kijkt, dit, ID4, of wat dan ook.Ik trek de vergelijking met het Midden-Oosten en de V.S.

Misschien niet handig, maar ja....gevoel vlak je niet uit.

Minotaures

Dan moet je District 9 zien. Daarin zijn de aliens vredig, zolang je maar geen oorlog met hun begint.

avatar van Stephan

Stephan

Er is recent een studie uitgekomen waarin wordt onderbouwd dat de kans groot is dat ALS we ooit in contact komen met aliens, we daar best huiverig voor moeten zijn

stinger650

stephen hawkins heeft het ook niet zo op aliens...

@Stephan: Leuk, interessant artikel trouwens waar je naar refereert

El Guap0 schreef:

Ik vind het echter wel weer eens tijd voor een vreedzame alien film.

Sja de V.S.

Ik zal de volgende keer mijn mening daarover niet in een filmdiscussie brengen.

Landen binnenvallen en de grondstoffen jatten, daarbij de bevolking uitroeiend.

Misschien niet handig, maar ja....gevoel vlak je niet uit.

Nederland heeft vroeger ook de bevolking van o.a. Indonesië onderdrukt en grondstoffen gejat. België ook, in Afrika (Congo geloof ik).

Maar ja, dit begint een beetje off topic te worden, maar toch even belangrijk dat dit gezegd wordt.

Brimmi schreef:

Dat is ook zo, er is niemand die dat hier goed probeert te praten.

Alleen nu is het wel zaak dat we niet daarmee doorgaan, maar ja, we gaan toch weer naar Afghanistan, dat vind ik jammer van mensenlevens en geld wat je in onze zorg hoort te pompen.

El Guap0

Komt nog bij dat onze "Koningin" geen macht heeft zeggen ze maar ze heeft de V.S. wel een toezegging gedaan hierover?

Wegwezen met die griet en weg met die keidure monarchie.

Brimmi

Dus... voordat we ook nog de instandhouding van de monarchie gaan debatteren, back on topic

Ik verwacht dat dit de zoveelste film in het genre wordt, en dat de film niets vernieuwends zal brengen. Ik ben wel benieuwd naar wat ze er van bakken en ik ga hem dan ook bekijken als hij uit is.

avatar van wimnoot

wimnoot

Stephan schreef:

Nee hoor! Zij voor ons!

klik

stinger650

Heb een nieuw stukje "intell" gevonden, check dit maar eens

Unidentified Enemy - unidentifiedenemy.com

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Wauw die trailer... Kan wat worden dit!

RATED PG13 for graphic action voilence throughout language

avatar van schram101

schram101

Wat een vreselijke poster in vergelijking met de vorige!

avatar van The Oceanic Six

Inderdaad. Wie heeft die oude poster vervangen? Die was echt vele malen mooier.

Geen idee, maar dit is de nieuwste. Dus die staat er goed.

The Oceanic Six schreef:

Inderdaad. Wie heeft die oude poster vervangen? Die was echt vele malen mooier.

Heb zomaar het idee dat de filmmaatschappij hier achter zit....:-)

Vind deze eerlijkgezegd ook wel ok