Battle Los Angeles (2011)
Genre: Actie / Sciencefiction
Alternatieve titels: World Invasion: Battle Los Angeles / World Invasion: Battle LA / Battle: LA
Geregisseerd door: Jonathan Liebesman
Met onder meer: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan
Gesproken taal: Duits, Engels en Slowaaks
Releasedatum: 21 april 2011
Plot Battle Los Angeles
"It's not war. It's survival."
Al jaren worden er over de hele wereld ufo’s waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoel, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.
Michael Nantz
Kathy Martinez
Jessy
Cpl. Jason Lockett
eltorro
Hij doelt denk ik op 9-11-11, 10 jaar na de WTC-ramp (een paar berichtjes terug). Maar dan snap ik alleen dat smiltje niet.
wimnoot
Het ziet er allemaal erg groots en vet uit! Maar dat vond ik van Skyline ook, en die viel tegen.
stinger650
Ja Skyline viel idd tegen, maar die film (skyline) had dan ook maar een fractie van het budget wat voor Battle Los Angeles beschikbaar is/was..
Ik hoop en ga er vanuit dat dit een sterke(re) film wordt dan Skyline!
schram101
Yeah! Wat een heerlijke trailer weer! Schitterend! Geniaal!
Die muziek weer op het einde. Was even bang dat ze hem niet in deze trailer hadden gestopt maar gelukkig wel. Deze staat boven aan de lijst voor dit jaar!
Brimmi
Ik heb de trailer gezien en ik verwacht weer ongeveer hetzelfde recept als bij Skyline. Weer zo'n verhaal dat is opgebouwd uit alien invasion clichés.
Er is iets onbekends ontdekt, mensen kunnen er niet tegen vechten, de aliens zijn te sterk. het leger kan niets uitrichten, drama omdat steden kapot gaan, er wordt een manier gevonden om van de aliens te winnen, de aliens worden overwonnen.
Zal wel weer mooi worden met de special effects, maar er moet toch meer in een film zitten om het leuk te houden. Ik ga hem waarschijnlijk wel kijken, maar ik verwacht niet veel
SnakeDoc
Ik denk dat dit de film is in 2011 waar ik op dit moment het meeste naar uit kijk. De nieuwste trailer ziet er ook weer ontzettend goed, veelbelovend en spannend uit. Wanneer wordt ie in Nederland verwacht?
Leland Palmer
Ziet er erg mooi uit allemaal, maar voor de rest lijkt dit me nog steeds niet al te bijzonder.
Rosicky
Trailers zijn zonder meer spectaculair. Ik hoop heel erg dat deze film niet goed afloopt, zou een behoorlijke domper zijn. Ook valt nog te bezien of B:LA niet teveel overeenkomsten heeft met films als Independence Day, Transformers of 2012...
eltorro
2012 kan je denk ik wel van dat rijtje afschrijven, maar voor de rest zullen er vast wel wat overeenkomsten zijn. En nog over het einde, het gaat er bij mij meer om hoe ze het brengen of het nou goed of slecht afloopt (waarschijnlijk goed).
Subliem
Ik vind total destruction films altijd heerlijk. Independence Day 2 lijkt dit wel. Hopelijk niet met een suf emotioneel kloteverhaaltje zoals bij War of the Worlds met Tom Cruise. Gatver, wat verknalde dat zeikverhaal toen een anders erg amusante film.
sofripa
So-de-knetter wat een heftige trailer. Alles gaat aan gort. Duimen maar!
11 maart in de VS
7 april in Nederland
JacoBaco
Het grote verschil tussen deze film en Skyline is dat dit meer een oorlogsfilm wordt en Skyline gaat de hele film lang over een groepje jongeren verstopt in een flatgebouw met een paar aliens in de buurt. Deze film bevat zo te zien wel groots opgezette gevechten tussen mens en alien.
Rianneke_Dan
Net nog even twee verschillende trailers bekeken, en ik moet zeggen dat het er waanzinnig uitziet. Kreeg echt kippenvel van de beelden in combinatie met die prachtige muziek. Lijkt mij ook wel dat deze een stuk beter gaat worden dan Skyline, laten we het in ieder geval hopen. De cast vind ik trouwens ook prima, dus mijn verwachtingen zijn groot
Opvallend dat die aliens altijd Amerika uitkiezen. Je zou toch denken dat het iets slimmer is een minder goed bewapend land uit te zoeken. Failers.
JacoBaco
Maar zo werkt het ook een beetje in het echt. Stel je hebt buiten op straat ruzie met 4 gasten en je schakelt meteen als eerst degene uit met de grootste mond (vaak de leider), dan haken de andere 3 (meestal) ook af. En tja, Amerika heeft nou eenmaal de grootste bek.
Pete_033
De nieuwe trailer ziet er erg goed uit! Lijkt me wel een goede film. Mooie muziek en dat gedeelte met dat "groene" ziet er kick uit. Hopelijk wordt het niet zo`n tegenvaller als War of the Worlds. Een film waar ik naar uitkijk
eltorro
Als ik me de trailer goed herinner, vielen ze eerst een paar andere landen aan en trokken ze daarna op tot dus Los Angeles.
stinger650
Trailers zijn niet in chronologische volgorde....:-)
Pete_033
Volgens mij gelijktijdig hoor maar het zal wel weer het Amerikaans leger zijn die de aliens verslaan en dat terwijl ze niet eens van de vietcong konden winnen
Lenzo
Is deze film R rated of PG-13? Zal jammer zijn namelijk als het PG-13 is
Is deze film R rated of PG-13? Zal jammer zijn namelijk als het PG-13 is
Moet volgens mij nog gerate worden maar gezien het budget gok ik op een pg-13 want anders kunnen ze het bedrag nooit terug verdienen.
grid8400
Kans voor Arnie zou ik zeggen!! New Kids 2: Battle for Maaskantje.
grid8400
Het verhaal gaat er indd juist om dat L.A. als laatste stand houdt. De rest van de wereld is dan allang gevallen.
Ja natuurlijk.
Niet Peking of Moskou maar L.A.
Het zullen niet 1 miljard Chinezen zijn of de keiharde Russen die strijd leveren, neuh...de echte comeback en het verzet komt van een land wat al twee maal achtereen Bush stemde haha.
SnakeDoc
Niet Peking of Moskou maar L.A.
Wat een gezeur altijd. Wat wil je dan? Dat de film zich in Belgie, Estland, Peru of Egypte afspeeld? Krijg je weer gezeur dat men de engelse taal handhaaft. Amerika kan zulke films maken, Amerika heeft er de acteurs voor en wat mij betreft mogen ze dan ook een Amerikaans staat of stad gebruiken in de film.
Nomak
Echt eh, wat een gezeur altijd. Stel je eens voor dat zoiets in werkelijkheid zou gebeuren. Dan mag je eens raden welk land het meeste tegenstand zou bieden.
Ja hallo!
Als ik de V.S. haar propaganda mag geloven is dat natuurlijk
Iran
het "gevaarlijkste land ter wereld"
El Guap0
Sorry hoor maar ja, ik wil nu wel eens zien dat Belgie plat gaat!
Dat Vlamingen met een frietje en een pilske in de hand in de lucht kijken en dan thuis de luchtbuks pakken en ten strijde gaan.
Ja dat wil ik inderdaad eens een keer zien dan altijd dezelfde verhaallijn dat de V.S. het wel even gaat doen.Het is altijd dáár, dat vind ik vervelend ja.
Pffff.

Fong Juk
Misdaad / Thriller, 2006

San Siu Lam Zi
Actie / Drama, 2011
saving the worldheldmarine corpschaosretirementsurvivormeteorspace invasionbuitenaards wezenslagveldoverlevingsergeantlos angeles, californiëstrijdbuitenaardse invasiedangeru.s. marineescapadeheroic missionevil alienchaos and mayhem