• 9.374.990 stemmen

Battle Los Angeles (2011)

Actie / Sciencefiction | 116 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Alternatieve titels: World Invasion: Battle Los Angeles / World Invasion: Battle LA / Battle: LA

Geregisseerd door: Jonathan Liebesman

Met onder meer: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan

Gesproken taal: Duits, Engels en Slowaaks

Releasedatum: 21 april 2011

Plot Battle Los Angeles

"It's not war. It's survival."

Al jaren worden er over de hele wereld ufo’s waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoel, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Michael Nantz

William Martinez

Cpl. Lee Imlay

Pfc. Shaun Lenihan

Kathy Martinez

Cpl. Jason Lockett

avatar van Zizzo

Zizzo

Je bent niet de enige. De poster is inderdaad verschrikkelijk lelijk.

heren, dames...

Helaas, bij ons in Nederland komt ie niet op 11.3.2011 uit, maar op 7.4.2011

World Invasion: Battle LA - Worldwide Release Dates - sonypictures.net

avatar van Revolt

Revolt

Het is de laatste tijd wel een lekker drama met al die latere releasetijden in Nederland/Europa.. ik dacht dat ze piraterij tegen wilden gaan? Op zo'n manier werkt dat niet echt.

avatar van Q Jones

Q Jones

Wow die trailer ziet er erg vet uit maar waarom komt hij hier nou weer later nederland is echt ondergesteld qua film. We kunnen geen actie films maken, hebben geen filmbladen en we hebben bijna geen goede film sites

avatar van nakada

nakada

Revolt schreef:

Het scheelt maar een maandje. Zijn wij in Europa zo ongeduldig geworden ?

nakada schreef:

Het scheelt maar een maandje. Zijn wij in Europa zo ongeduldig geworden ?

Ik denk niet dat je t ongeduld moet noemen, maar ongelijkheid. Waarom geen gelijktijdige wereldwijde release, ik ben het eens dat dit soort acties juist illegale downloads in de hand werkt en dat is nou juist wat de filmmaatschappijen willen voorkomen...

Het zelfde liedje is nu dus ook aan de hand met Skyline, komt uit in alle landen om ons heen (weliswaar later dan in de VS, maar toch...) , maar voor zover ik weet niet bij ons in Nederland...

avatar van Revolt

Revolt

Precies, en ook bij films als 127 Hours en Black Swan, waar ik ontzettend naar uit kijk. Ik vind het ten eerste oneerlijk, en ten tweede ga ik mensen begrijpen die deze films gewoon downloaden. Ik vind het gewoon een beetje dom van de filmdistributeurs.

Ik wacht wel braaf op de bioscooprelease (ik heb toch een Unlimited Card)

avatar van Cybill.

Cybill.

Veelbelovend.

avatar van grid8400

grid8400

Mijn god.. wat is de trailer waanzinnig!!! Nu maar hopen dat de film in de buurt hiervan kan komen.

avatar van schram101

schram101

Awesome!

avatar van ace leader

ace leader

pfff geweldige trailer

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Mja, lijkt me aardig standaard vermaak. Vind de trailer niet zo bijzonder.

avatar van rico_defender

rico_defender

als de film net zo vroeg uitlekt als Skyline! dan hoef ik niet zo lang meer te wachten op deze geweldige film!

avatar van eclipx

eclipx

Ziet er uit zoals Skyline, maar dan met hoop ik, meer actie en minder drama!!!

avatar van Stephan

Stephan

Die internationale trailer is half zo goed niet als deze:

Trailer #1

avatar van PsychoTiger

PsychoTiger

Volgens mij wordt dit een GEWELDIGE film!

avatar van eltorro

eltorro

Stephan schreef:

Die internationale trailer is half zo goed niet als deze:

Trailer #1

Is inderdaad één van de beste trailers die ik het afgelopen jaar zag, maar ik ben bang dat de film toch wel iets gaat tegenvallen. Hoop trouwens dat ze die soundtrack uit de trailer wel in de film hebben geplakt, erg mooi deuntje.

avatar van wimnoot

wimnoot

Deze poster is beter!

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Kijk zeer uit naar deze film!

Ik hoop niet dat mijn verwachtingen te hoog zijn geworden door de trailer en dat de film uiteindelijk wat tegen zal gaan vallen...

Maar dat mijn verwachtingen hoog zijn aangaande deze film is wel duidelijk.

avatar van Lenzo

Lenzo

Hoge verwachtingen hiervoor. Idd jammer dat de benelux vaak achterloop met films en series.

avatar van schram101

schram101

Schitterende nieuwe poster! Vele malen mooier dan de vorige!

avatar van The Oceanic Six

Prachtige poster zeg!

Trouwens, de releasedatum is 3-11-11? Had het dan 8 dagen later gedaan...had je de prachtige datum 11-11-11 gehad.

avatar van Chrisseh

Chrisseh

Gokje is dat het de Amerikaanse notatie is (11 maart 2011), en dat ze niet acht maanden wilden wachten

avatar van Seifer

Seifer

Revolt schreef:

Dat is inderdaad dom gedaan, je zou haast zeggen dat ze het graag willen dat de piraterij blijft bestaan.

avatar van Film Fan

Film Fan

Alternatieve poster

avatar van the.real.deal

the.real.deal

Piraterij zal altijd blijven bestaan. Mischien hebben ze het gevecht wel opgegeven....

avatar van sinterklaas

sinterklaas

The Oceanic Six schreef:

Prachtige poster zeg!

Of 9-11-11, 10 jaar na de WTC-ramp.

sinterklaas schreef:

Of 9-11-11, 10 jaar na de WTC-ramp.

Oh damn zeg, wat een intelligentie

3-11-11= march eleventh of 2011. Dit is trouwens de US-release, Nederland krijgt 'm pas in april te zien

avatar van dominion

dominion