• 9.371.774 stemmen

Geregisseerd door: Víctor García

Met onder meer: Nick Stahl, Stephanie Honoré en Lance E. Nichols

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot Mirrors 2

"Behind the world you know is a darkness you never imagined."

Nadat hij zijn verloofde verloren heeft in een auto ongeluk, neemt de suïcidale Max (Nick Stahl) met tegenzin een baan bij zijn vaders warenhuis. Wanneer zijn collega's op gruwelijke wijze worden vermoord, begint Max een mysterieuze jonge vrouw te zien in spiegels, die wanhopig contact met hem probeert te zoeken. Hij is bang dat hij zijn verstand aan het verliezen is en dat hij het volgende slachtoffer wordt.

Max Matheson

Detective Huston

avatar van Minotaures

Minotaures

Geen goed vervolg.

Ook hier weer te maken met tientallen spiegels in elke kamer in dat winkelcentrum... volgens mij zijn de spiegels het meest voorkomende meubilaire daar.

Verhaal is erg zwak, want zo kunnen ze blijven doorgaan met het maken van vervolgen. Muziek vond ik redelijk, acteerwerk was soms erg slecht en soms weer redelijk. Sommige personages waren belachelijk, die 2 inspecteurs, bijv. leken net kwik en kwek, soms hun zinnen samen uitspreken... De scènes van de slachtoffers zijn wel goed op beeld gebracht (enige gruwlijke dood was van dat naakte jongedame in de badkamer) Wel een mooie scène trouwens De rest was niet echt bijzonder.

Wel jammer dat er dit keer een 'dader' erbij betrokken was, want in deel 1 ging het puur om kwade geesten, hierin is het meer van een soort revange van de dader.

Ondanks dat het zoog bleef ik toch tot het eind ernaar kijken.

avatar van Noodless

Noodless

Nog redelijk, maar beduidend minder dan het vorig deel.
Vooral het verhaal dat hier meer ging over een dader dan de kwade geesten. Zo kreeg je naar het einde toe meer scènes met de dader dan uiteindelijk met de geesten.
De badkamer-scène is wel knap gemaakt !
Het acteerwerk vond ik niet storend. Die 2 inspecteurs kwamen inderdaad belachelijk over , maar volgens mij was dat ook wel de bedoeling van de regisseur. 6/10

avatar van m1701

m1701

Deel 1 was vele malen beter en spannender.

Vond het einde van deze film wel aardig.

Film werd ook niet echt spannend helaas, de moorden waren ook niet spectaculair....

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Slechte film.

Verhaal was mager en zeer voorspelbaar. De film werd nergens echt spannend, en het acteerwerk was ver beneden het gemiddelde. Alleen de kills zagen er wel goed uit, maar erg origineel was het allemaal niet. Dat was bij het eerste deel wel anders, en daar werd de film ook vooral gered voor Sutherland. Daar was ook meer sfeer aanwezig, in dit tweede deel valt dat toch erg tegen. Had geen hoge verwachtingen, maar ik had toch ook wel iets meer verwacht dan dat het nu geworden is. Jammer.

Toch geef ik voor de gore kills nog een kleine 1*

avatar van Anjin

Anjin

Vond het wel een 4 sterren waardig..

Vond het wel spannend,en zeker de kills zag er spectaculair uit..

Enigste minpunt was die vrouw ( elisabeth geloof ik),acteerde

uit een boekje..

avatar van Dragonslayer

Dragonslayer

Is dit echt een vervolg op mirrors 1 of gewoon een film die het zelfde idee heeft?

avatar van stinissen

Zelfde idee.

avatar van Zinema

Maar ook vervolg qua plot.

avatar van JTSP

JTSP

begon toch wel aardig, maar vervalt in een slap gezeur verhaal.

de badkamer scene is inderdaad wel sterk.

avatar van Phantasm

Phantasm

Geen geweldig vervolg, ik vond deel 1 gewoon stukken beter, werd nooit echt spannend.

avatar van Butchers

Butchers

Nog slechter dan Mirrors het éérste deel. Zwak

avatar van Kuwiel

Kuwiel

Haalt het bij lange na niet met deel 1, een flauw niemandalletje !!

avatar van Fryce

Fryce

Heb deel 1 niet gezien. Vond dit een prima stukje vermaak maar niet veel meer dan dat.

avatar van Arabyus

Arabyus

Vergeleken met deel 1 is deze best wel slecht.

avatar van filmfreak25

filmfreak25

leuk filmpje

avatar van whoepiie

whoepiie

Slechte film, erg voorspelbaar en kon mij weinig blijven boeien. Het enige pluspuntje vond ik dat Nick Stahl weer eens in een film te zien is.

1 ster voor de moeite.

avatar van wijnand89

wijnand89

Totaal geen connectie met deel 1 behalve dan dat er door spiegels mensen vermoord worden. de eerste 40 minuten zit er echt 0,0 vooruitgang in het verhaal en daarna is de oplossing van het probleem wel heel erg makkelijk ontdekt...

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Geef me maar snel weer deel 1. "Mirrors 2" had een dom verhaal en de acteurs maken het ook niet bepaald spannend. De horrorscènes vielen daarentegen nog redelijk mee.

avatar van Masterchief

Masterchief

Onrealistische film maar wel een stuk bloederiger dan zijn voorganger. Leuk om een keertje naar te kijken maar niet meer.

avatar van thefunny

thefunny

Baggerfilm. Toen ik ook nog tepels over het scherm zag vliegen wist ik het zeker: Dit is:

A. Door een andere regisseur gedaan dan Mirrors 1

B. Een rasechte B-film!!

Hele avond vergooid.

avatar van elvis01

elvis01

Slecht vervolg. Heb geen scene kunnen vinden die vernieuwend was of die echt de moeite waard is om te zien. De bewaker irriteerde me op een gegeven moment, kan niet eens beschrijven waarom. 2,5* voor mij geen voldoende!

avatar van casperspook

casperspook

Idd niet te vergelijken met deel 1

Het verhaal deed me erg denken aan Gothika beetje jammer, maar heb me toch aardig vermaakt met deze film

avatar van Theunissen

Uiteraard is deze film minder dan het sterke eerste deel (deze vol staat ook volkomen los van het eerste deel), maar ondanks dat was hij toch nog aardig om te kijken. Spannend of boeiend werd het nergens en in de eerste 40 minuten heb je zoiets van waar gaat dit over en heb ik sommige dingen niet al eens gezien in het eerste deel. Maar daarna vallen de puzzelstukjes in elkaar en wordt het allemaal duidelijk. Het einde vond ik best aardig. Jammer van deze film is eigenlijk dat alle acteurs nergens overtuigen en ook zwak spelen anders was het misschien wel beter geweest.

P.S. Christy Carlson Romano zag er in de douche scene wel aardig uit (wel geen echte).

avatar van Biglia

Biglia

niet echt slecht maar zeker niets bijzonders.

de plotholes moet je maar voor lief nemen... gezien en onmiddellijk vergeten.

avatar van JustMike

JustMike

2.5, dat is hij waard

Ik vond de acteur niet zo heel leuk, het verhaal was niet erg goed. De moorden leken uit het niets te komen, ze waren wel gruwelijk leuk . Ik vond het niet slecht, maar ook niet echt leuk, ze weten wel hoe ze een leuke voorkant moeten maken, maar wel een beetje knock off van "The Final Destination."

avatar van akira124

akira124

mag niet in de schaduw van zijn voorganger staan, desondaks toch vermakelijk.

avatar van AxelEffect69

AxelEffect69

Zeer vervelend dat de inleiding 5 min duurt . Ik wil zo´n film gelijk kijken!

Echt zo tv filmpje die je op je zaterdagavond wegkijkt met je vrienden. Inhoudelijk was deze film slecht en aan goed acteerwerk ontbreekt het ook. Staat zoals respectievelijk bovengenoemd niet in de schaduw van Mirrors 1. Tenslotte toch +2 door makkelijk wegkijken en de horrorscenes!

avatar van Woeke

Woeke

Ondanks de slechte reacties heb ik toch genoten van deze film. Hij is minder dan zijn voorganger en heeft eigenlijk niets met deel 1 te maken. De enige overeenkomst is de mayflower. Ook zie je in het begin even een krantenartikel waarin staat dat de nachtwaker uit deel 1 is omgekomen in de brand.

Ik had liever gezien dat ze verder gingen waar deel 1 ophield. (nachtwaker die aan de andere kant van de spiegel terecht komt)

Maar goed, ik vond deze film zeer vermakelijk.

De douchescene was echt goed gedaan

Een voldoende.

O ja, beetje vreemd dat de hoofdrolspeler dat lijk niet ruikt als hij die kruipruimte ingaat...zou toch behoorlijk moeten stinken na 2 maanden...

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Deel 1 van Mirrors was een grote verassing en zeer vermakelijk. Uiteraard komt er dan weer een lowbudget b-film als vervolg. De film opent lekker. Lekker bloederig met de spiegel en de bewaker. De spanning is vaak ver te zoeken, maar deze film moet het dan ook voornamelijk hebben van de gore scene's. Daar slaagt het aardig in. Op geen enkel vlak haalt dit deel het bij deel 1, maar desondanks weet de film toch redelijk te vermaken... maar jammer van die hoofdrolspeler, daar irriteerde ik me alleen wel mateloos aan...

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Deel één niet gezien, maar deze was wel aardig.

Spiegel-scenes waren spannend + gruwelijk en ook een goed verhaaltje op einde.