• 9.371.086 stemmen

Geregisseerd door: Víctor García

Met onder meer: Nick Stahl, Stephanie Honoré en Lance E. Nichols

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot Mirrors 2

"Behind the world you know is a darkness you never imagined."

Nadat hij zijn verloofde verloren heeft in een auto ongeluk, neemt de suïcidale Max (Nick Stahl) met tegenzin een baan bij zijn vaders warenhuis. Wanneer zijn collega's op gruwelijke wijze worden vermoord, begint Max een mysterieuze jonge vrouw te zien in spiegels, die wanhopig contact met hem probeert te zoeken. Hij is bang dat hij zijn verstand aan het verliezen is en dat hij het volgende slachtoffer wordt.

Max Matheson

Eleanor Reigns

Detective Piccirilli

Detective Huston

Teaser-trailer

Mirrors deel een vond ik best goed en hoewel deze film direct naar dvd/blueray zal gaan ben ik best wel benieuwt.

avatar van K*D

K*D

We zullen zien.

avatar van Rufio

Rufio

Dit kan volgens mij enkel tegenvallen. Naar mijn mening is dit vervolg gezien de regisseur en de cast overbodig.

wimnoot

Hij komt niet voor niks gelijk op DVD uit. De verwachtingen van de distributeur liggen dus ook laag. Hij kan alleen maar meevallen vind ik!

avatar van mrwhite

mrwhite

is dit niet de poster die afgewezen was.om fan art is ?

avatar van The Oceanic Six

Nick Stahl, die speelde John Connor uit Terminator 3. Geen beste acteur...

Dit vervolg lijkt me sowieso niet interessant. Deel 1 met Kiefer ''Jack Bauer'' Sutherland vond ik wel erg aardig. Best creapy zelfs.

wimnoot

Deze poster is van deel 1 met een 2 erop geplakt. Waar is mijn still uit de trailer gebleven! Welke onverlaat is hier verantwoordelijk voor?

wimnoot

Gelukkig! Baggerman heeft het opgelost! Dankbaar!

avatar van Nomak

Nomak

Vreemd dat Baggerman hier een poster (dvd-hoes) toevoegt die er niet op mag staan. Dit is de Belgische dvd-hoes, en die mag niet op de site.

avatar van Baggerman

Baggerman

Nomak schreef:

[bloosmode]Even kijken of jullie wel scherp waren[/bloosmode]

Nieuwe poging.

avatar van Nomak

Nomak

Dit is beter.

avatar van puckb96

puckb96

Speelt Kiefer Sutherland hierin weer? En is dit trouwens wel een direct vervolg op Mirrors? Volgens mij niet. Toch, zal wel de moeite waard zijn om te kijken.

Wel slim dat ze direct-to-dvd doen, hoor!

avatar van Pete_033

Pete_033

mijn god! hierop ook al een vervolg? het eerste deel was goed maar een vervolg?

avatar van puckb96

puckb96

We weten allemaal dat Mirrors een zeer succesvolle horrorfilm was met Kiefer Sutherland in de hoofdrol. Of niet? Nou komt Mirrors 2 steeds dichterbij en ik heb de trailer gezien. What the heck? Kan iemand me uitleggen want Kiefer Sutherland zit er niet bij, er lijkt niks hetzelfde te zijn als het eerste deel. Please, kan iemand het me uitleggen?

Euhm... WTF???

Mijn gedachten toen ik op deze pagina kwam.

puckb96 schreef:

Goedkoop cashen... niet meer en niet minder.

avatar van jatt

jatt

laten we eerst kijken en dan een mening geven

avatar van fred1946

fred1946

Lijk me wel een goeie film volgens de trailer die ik zag.

Goeie schrik momenten,volgens mij meer dan in Mirror 1.

Even wachten maar, dan oordelen met een cijfer.

jatt schreef:

laten we eerst kijken en dan een mening geven

Mwoah, ben al niet heel erg onder de indruk van het eerste deel. Dus ik kijk sowieso al sceptisch hier tegenaan.

Starscream

Dit is een behoorlijk slechte film. waar het eerste deel nog behoorlijk spannend was. slaat deel 2 de plank mis. het verhaal slaat nergens op en de effecten zijn behoorlijk bedroevend. en het acteer nivo is ook niet al te hoog.

avatar van zorro

zorro

vond het best een aardig film de effecten waren best ok heb me prima vermaakt met deze film

zorro schreef:

Heb jij deel 1 wel eens gezien ?

avatar van xaid

xaid

Ik wacht nog ff af op een aantal reacties voordat ik mijn kostbare uren wegkijk

xaid schreef:

Ik wacht nog ff af op een aantal reacties voordat ik mijn kostbare uren wegkijk

Ik krijg mijn uren die ik hier na gekeken heb niet meer terug jammer genoeg

avatar van jorrie055

jorrie055

nou ik vondt deel 1 al hartstikke saai.

te veel rondlopen in het warenhuis weinig actie en als ze dan enig komen was het maar heel kort.

dus ik denk dat deel 2 vast wel een bud film is

xaid

sapulidi schreef:

Ik ga 'm zo toch maar even kijken.. I'll let you folks know!.. =P

whooot gogog

ik ga ff afwachten op jouw en ondertussen lekker chillen (a)

avatar van hoek

hoek

Heb de film gezien en vond het een hele spannende en goede film.

Vaak zie je dat een deel twee een slap aftreksel is maar dat is hier absoluut niet het geval.

Vind dat ie minstens net zo goed is als deel 1.

Echt een aanrader,

avatar van JacoBaco

JacoBaco

In iedere horrorfilm met geesten zit haast wel een spiegel-schrikscène, dus waarom dan niet meteen een complete film over spiegels. Nou, dat gebeurde voor zover ik weet in 2003 met Geoul sokeuro. Vervolgens kwam er in 2008 een (soort) remake ''Mirrors'' met Kiefer Sutherland en dat was best een succes. Je kon de klok er dus op gelijk zetten dat er een vervolg op zou komen. En ja hoor...

Oké, we zitten er niet echt om te springen, maar het viel mij nog mee, want een dikke B-film wil ik Mirrors 2 niet noemen, maar kwalitatief gezien overtreft hij deel 1 (natuurlijk) niet. Hij biedt niet echt meer van hetzelfde en ook niet echt veel minder. Een vergelijkbaar plot, de oude vertrouwde spiegels, de moorden, de gore en de bekende schrikmomenten. Verder zul je na een uur of zelfs al eerder al sterk het vermoeden krijgen hoe de vork in de steel zit en dat vermoeden zal hoogstwaarschijnlijk nog kloppen ook. En dan hebben we nog Nick Stahl die we allemaal kennen uit o.a. Terminator 3 als John Connor en hij is prima op zn plek in een film als dit.

Mirrors 2 is een matig vervolg en het gros van de mensen zal deze film uitkotsen, maar ik gaf hem toch een klein kansje en daar heb ik geen spijt van. Best bloederig, voorspelbaar, niet spannend, geen toegevoegde waarde, maar biedt uiteindelijk (toch nog net) genoeg amusement.

2,5 scherf voor deze film.

avatar van mixmaster

mixmaster

aardig vervolg maar meer ook niet.

dit deel mist duidelijk de centjes die ze voor deel 1 wel hadden.

toch nog een paar leuke moordscenes gezien maar het acteerwerk is echt b-niveau.