• 9.377.311 stemmen

Geregisseerd door: Rob Letterman

Met onder meer: Jack Black, Emily Blunt en Jason Segel

Releasedatum: 10 februari 2011

Plot Gulliver's Travels

"Something big is going down."

Lemuel Gulliver (Jack Black), een bezielde reisjournalist, krijgt een opdracht die hem in de Bermuda-driehoek brengt. Wanneer zijn schip vergaat, spoelt hij aan op het verborgen eiland Lilliput, waar heel kleine mensjes wonen.

Lemuel Gulliver

King Leopold

Prince August

avatar van xatjeroen

xatjeroen

net deze film geweest in bios, als je van fantastie, avontuur en special effects maar niet van een film zonder echt pakkend verhaal, dan moet je hier naar toe gaan.

ik vondt het een leuke, luchtige, fantasierijke, avontuurlijke, specialeffectvolle film.

ik geef hem een 3.

avatar van pietermi

pietermi

Een zeer slechte film met 2 leuke momenten (misschien 3).

avatar van Betamax

Betamax

Gewoon een leuk en luchtig verhaal.

De effecten vielen me erg mee.

Niet teveel van verwachten

avatar van skipy05

skipy05

Leuke ffilm. Niets slecht maar ook niet echt speciaal. Verhaal is wel eens iets anders.

avatar van daxclusive

daxclusive

Een super leuke film. Een perfecte film voor een avondje vermaak.

Leuk verhaal, lekker veel fantasie en humor!

avatar van jerry r

jerry r

wat een slechte film

gewoon 3 keer niks

avatar van Theunissen

Veel films waarin Jack Black in meespeelt zijn matig tot zwak. En dat geldt eigenlijk ook voor deze. Het verhaal is flauw en Jack Black speelt weer eens op zijn slechts en is eigenlijk nergens grappig. De bijrollen van de andere acteurs (o.a. Chris O'Dowd en T.J. Miller die gelijk zijn baas werd) zorgen nog voor de meeste humor maar echt veel humor zit er niet in. Visueel ziet het er wel mooi uit en dat red de film nog enigszins. De film duurt ook niet echt lang en dat is ook een pluspunt.

Het zingen en dansen op het einde was trouwens intens triest.

avatar van mc-elvin

mc-elvin

ik vond het wel meevallen wel leuk met dat kleine mannetjes maar effecten vielen tegen had beter verwacht van 2011

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Ach als je "fan"van jack black bent valt er nog wel wat te genieten wanneer hij weer even gaat zingen of even KISS in de film laat voorkomen , maar verder is het weinig soeps.

avatar van rdleiden

rdleiden

Het is een leuke kinderfilm/familie film. Verwacht er niet teveel van dan kom je niet bedrogen uit. Leuk voor de kids!

avatar van Boflow

Boflow

Wat een flauwe, domme humor. Jammer, maar misschien wel leuk voor kinderen.

avatar van svenMaes

svenMaes

Ik vond de film verdraaglijk tot hij op het laatst war begon te zingen, die scene stoorde mij.

Niks echt bijzonder of zelfs grappig deze film, zeker in vergelijking met de 1996 versie.

Waarschijnlijk wel tof voor kinderen, of mensen die de vorige versie niet gezien hebben.

avatar van AsparnA

AsparnA

- Slappe humor op kinderniveau

- Eenvoudig verhaal

- Sommige delen zijn saai

- Acteerwerk is ook niet overtuigend, slecht dus

Advies: wel leuk om een keer te zien, goodfeeling movie...

avatar van bjerik76

bjerik76

matig geacteerd, maar ben hier misschien ook te oud voor.

Te voorspelbare grappen en grollen.

avatar van hans44

hans44

is wel een leuke film. meer voor de kinderen denk ik

avatar van Dominootje

Dominootje

Heb net deze film gezien, had niet zo'n hoge verwachtingen ervan (komt vooral doordat ik niks met Jack Black heb..)

Al met al zitten er grappige stukjes in en is het een film om even tussendoor te kijken, waar je niet al je aandacht voor nodig hebt.

Leuke eraan de liedjes en manier waarop, waar Jack dan ook bekend voor staat.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Best wel een grappige film met goeie effecten tussendoor de film...

Het is natuurlijk een film vol met clichés en waarom moet zo een film altijd eindigen met zo een lied of dans??? Ligt het aan mij of is het een type van humor?

Vind Jack Black altijd leuk om te zien acteren,zelfde als Jason Segel in de film dus een dikke voldoende

avatar van annakin

annakin

onbegrijpelijk die lage rating, dit bewijst nog maar eens niet op deze site te kijken voordat je een film opzet. ik vond het een heerlijke, luchtige, komische film. met een goed acterende jack black.

Deze moet in de top tien van slechtste films van 2011

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

bobbydigital01 schreef:

Deze moet in de top tien van slechtste films van 2011

Het is pas maart...

avatar van sofripa

sofripa

Gegeven de ellende van de laatste tijd (Japan, Libie etc) is dit een prima escape. Luchtig popcorn vermaak waarbij ik Black, afgezien van King Kong, dit keer redelijk voor de dag vond komen. Verhaal is een moderne versie van de klassieker met in dit geval plotholes evengroot als de Bermuda driehoek. Geeft allemaal niet als je je verstand op nul zet en even uit de misere van vandaag de dag wil treden. 3 sterren voor dit pretentieloze vermaak.

En oja, de effecten waren absoluut te pruimen. Kwamen uit de stal van Weta (van LOTR)

avatar van Thieuke

Thieuke

Voor een komedie heb ik niet veel meoten lachen tijdens deze film. Terwijl het wel potentie heeft Gulliver's Travel is wel een klassiek verhaal namelijk.

Jammer dit.

John Lee Hooker schreef:

Het is pas maart...

Hahaha kan je nagaan hoe slecht

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

bobbydigital01 schreef:

Hahaha kan je nagaan hoe slecht

Er zullen echt nog wel slechtere films uitkomen hoor.

avatar van Fiegel1972

Fiegel1972

Kon er niet om lachen en vond 'm gewoon erg vervelend op den duur...

avatar van ejtemmas

ejtemmas

Ik zie veel slechte reacties. Waarschijnlijk hoge verwachtingen of geen fan Jack Black?

Zelf vind ik zijn films vaak wel erg leuk.

Ook deze vond ik weer een leuke en vermakelijke film.

De special effects zagen er ook wel goed uit vond ik.

Eigelijk gewoon een leuke familiefilm, maar inderdaad ook niet echt geweldig.

Omdat ik het toch wel een leuke film vind, en ik hier ben om mijn eigen mening te geven en niet die van anderen over te nemen geef ik deze film toch gewoon boven het gemiddelde een 3,5 ster!

avatar van Fiegel1972

Fiegel1972

Ik had er geen hoge verwachtingen van en ik kende heel Jack Black niet, maar het is dus niet mijn soort humor. Na een uur nog niks gelachen en dat vind ik toch wel weinig voor een komedie!

avatar van Xtrickz

Xtrickz

Oeww.. dit was wel echt bagger!

Ik hoopte stiekem dat hij iets leuker zou zijn..

2* omdat ik hem af heb kunnen kijken.

ejtemmas schreef:

Zelf vind ik zijn films vaak wel erg leuk.

Ook deze vond ik weer een leuke en vermakelijke film.

De special effects zagen er ook wel goed uit vond ik.

Eigelijk gewoon een leuke familiefilm, maar inderdaad ook niet echt geweldig.

Uh ben wel een fan van jack black

Maar deze film slaat de plank volledig mis.!!!

avatar van f2sputnik

f2sputnik

Dit is nu echt een "Tenacious D" film.

Of te wel een Jack Black film.

Echt een film zoals "the pick of destiny".

Kan dit wel waarderen.

Enne dit verhaal is natuurlijk niet te vergelijken met orginele verhaal.

Dus ook vooral niet willen, gewoon kijken.