• 9.370.054 stemmen

Gesproken taal: Grieks en Engels

Releasedatum: 10 november 2011

Plot Immortals

"The Gods need a hero."

De bloeddorstige koning Hyperion (Mickey Rourke) laat met zijn leger een spoor van vernietiging achter in het oude Griekenland. Hyperion is op zoek naar de boog van Epirus. Daarmee wil hij de Goden van Olympus omverwerpen en zichzelf tot heerser van de wereld kronen. Een door Zeus (Luke Evans) uitverkoren sterfelijke, Theseus (Henry Cavill), moet het gevecht tegen Hyperion leiden. Met de hulp van het orakel Phaedra (Freida Pinto) verzamelt de jonge krijger genoeg mannen om zich heen om het op te nemen tegen de verraderlijke koning en zijn leger.

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Trailer ziet er stiekem best vet uit.

avatar van pierrrke

pierrrke

Lexcoaster schreef:

Ik heb het idee dat deze film 12+ gaat worden, als ik afga op de trailers.

Ziet er wel leuk uit, maar eerlijk gezegd niet bijzonder genoeg om mijn interesse te wekken.

muhah k zag een beetje bloed al in trailer 3 op 0:41 als dat een geruststelling is

avatar van sofripa

sofripa

De nieuwe trailer 3 ( in HD) is ubervet! Testosteron spuit het beeldscherm uit. Super. Nog weinig bloedfonteinen...Unrated versie dan maar?

sofripa schreef:

Absoluut, ziet er goed uit, en idd we gaan voor de unrated versie!

avatar van Machete23

Machete23

Gisteren trailer gezien in bios 3d, en dat zag er vet uit!!!!!

avatar van Thorongil

Thorongil

YouTube - Immortals-Rage

Komt in orde!

avatar van Masterbrain

Masterbrain

de special effects zien er zo verdomd goed uit met een 300 sfeertje en watchmen , 300 en sucker punch achtige remix actie.

Voor actie liefhebbers zeker een must watch !

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Gaaf! Hier ben ik enorm benieuwd naar!!

avatar van Angelo2

Angelo2

Deze lijkt me echt goed. Kijk hier echt naar uit. Hoop een beetje in de lijn van 300 Die was echt geweldig. Maarja een trailer zegt niet alles. Even afwachten.

avatar van Colombo

Colombo

Trailer zit er fake uit als ik weet niet wat. Allemaal opvallende computer gemaakte shit.

Kijk maar naar 0.55 seconden waar die student die steen breekt.

300 heb ik geloof ik een 1 of 0,5 gegevens. Ik ben er heilig van overtuigd dat deze de zelfde richting op gaat.

En trouwens een vraagje: heeft deze film iets te maken met dit::

Immortals (Persian Empire) - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org

Met de perzen of is dit totaal wat anders? Want bij 300 kraken ze de perzen ook af zou me niet verbazen als ze dat opnieuw doen.

Filmpje1

als je 300 al een 1 of 0,5 geeft raadt ik je ten strengste af om deze te gaan kijken. bespaar jezelf de ergernis.

Dan zijn dit niet jou films.

En het is gebaseerd op een strip (naar mijn weten) dus dat met de perzen moet je ook niet al te serieus nemen. dat was ook het geval bij 300, snap niet dat mensen dat zo serieus nemen, met christenen en joden wordt ook vaak genoeg de spot gedreven.

avatar van AC1

AC1

Vinden jullie die huidige poster goed? Die teaser posters waren beter. Ik blijf mijn twijfels hebben over de visie en de motivatie van de makers.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Making of van het weekend gezien op tv en het ziet er echt bruut uit! Heel erg benieuwd na het toch wel geweldige 300.

avatar van missy85

missy85

Waarom staat er hier een heel andere omschriijving van de film dan op de volgende website ??

Immortals (2011) | Dawn of War - Filmtotaal.nl

De cast, filmposter, het lijkt mij tocht echt om dezelfde film te gaan. Alleen omschrijving die op de hierboven genoemde site staat trekt me meer dan die op moviemeter vermeldt staan..

Van elke film kunnen verschillende synopsissen gemaakt worden.

Ik heb alsnog de officiële synopsis van distributeur A-film overgenomen. Die zal sowieso goed zijn.

avatar van Cupido

Cupido

• 1910 stemmen

missy85 schreef:

Immortals (2011) | Dawn of War - Filmtotaal.nl

De omschrijving op die site betreft de synopsis van de film Immortel uit 2004. Poster is echter die van deze film. Foutje van de site dus.

avatar van missy85

missy85

Dan is dat dus een foutje van die website. Die film uit 2004 heb ik nog nooit gezien. Dus bedankt!

Ik ga de film zaterdag in de bioscoop zien.

Filmpje1

eerste stemmen bekend, recensies?

avatar van Prudh

Prudh

Had compacter gekund qua narratief, had visueel indrukwekkender gekund vergeleken met de vorige twee films van Singh, cast best te pruimen. Ik had de film verder kitscherig en overgestileerd verwacht in het uiterlijk, maar in plaats daarvan kreeg ik een saaiig verhaaltje voorgeschoteld dat met mooie plaatjes was geïllustreerd. Wel veel bloed, maar door een aantal dode momenten in het verhaal maken de actiescènes niet genoeg impact. Ik vind 300 (je ontkomt niet aan de vergelijking) vermakelijker. Immortals is wel stukken beter dan Clash of the Titans. Cavill is ten slotte een wat niksig figuur, past dus perfect in de rol van Clark Kent/Superman. Rourke en Evans goed gecast en blijkbaar kwam John Hurt nog even om de hoek kijken. Dat is altijd fijn. Altijd.

Filmpje1

dank Prudh. zulk iets verwachte ik ook al. naja we gaan het afwachten.

avatar van Thorongil

Thorongil

Nieuwe R-rated clip. Bloed en ingewanden vliegen in het rond!

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Hmmm genoeg gore maar ziet er mij wat te veel uit als een game.

avatar van LucretiaBorg

LucretiaBorg

Heeft iemand The Fall ook gezien van hem? Visueel gezien heel mooi, maar verder maar een wazige film. Met deze verwacht ik een soortgelijk probleem. Begrijp me niet verkeerd, Tarsem is een hele creatieve man, een kunstenaar, maar een filmmaker??? Het geheel ziet er wel mooi uit, maar wel erg gelikt, niet zoals 300, geloof ik niets van. Veel minder cru, meer een visueeel plaatje, waar veel mooie beelden inzitten, maar in het voorfilmpje viel me al op dat sommige scènes zo uit de serie Hercules of Xena zou kunnen zijn gehaald, heel goedkoop overkomend en dan een heel groot historisch verhaal, dat alle kanten wil belichten, kan ten koste van het verhaal gaan.

Maar goed, ik blij toch benieuwd, want hij wordt zo de lucht in geprezen door zijn cast, maar wat het verder met 300 heeft te maken weet ik niet, want alleen de producers zijn van 300 en dat kan van alles betekenen. Oprah was de producer van "Precious", maar pas nadat ze hem had gezien, dus nee, dat zegt geen hol.

avatar van DiDa

DiDa

Weer een slechte recensie:

Recensie Immortals - Review op Filmtotaal.nl

Jammer...

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Mooi juist dat zo´n middle of the road site dit niets vindt, gaat top worden Alleen al het woord ´inhoud´, brr...

avatar van RuudC

RuudC

Haha, vaak is dat wel een goed teken ja

Ik ga dit absoluut zien. Kijk er al een tijdje naar uit.