Genre: Actie / Fantasy
Gesproken taal: Grieks en Engels
Releasedatum: 10 november 2011
Plot Immortals
"The Gods need a hero."
De bloeddorstige koning Hyperion (Mickey Rourke) laat met zijn leger een spoor van vernietiging achter in het oude Griekenland. Hyperion is op zoek naar de boog van Epirus. Daarmee wil hij de Goden van Olympus omverwerpen en zichzelf tot heerser van de wereld kronen. Een door Zeus (Luke Evans) uitverkoren sterfelijke, Theseus (Henry Cavill), moet het gevecht tegen Hyperion leiden. Met de hulp van het orakel Phaedra (Freida Pinto) verzamelt de jonge krijger genoeg mannen om zich heen om het op te nemen tegen de verraderlijke koning en zijn leger.
Theseus
Athena
Poseidon
Ares
DVD-T
Interessant plot. Met Tarsem Singh aan het roer kan dit visueel een spektakel worden. Als hij het verhaal technisch net zo interessant maakt als The Fall kan dit wel wat worden. Micky Rourke is bijna altijd wel te genieten. Een film om in de gaten te houden dus.
Cupido
- 1910 stemmen
Vond het verhaal van The Fall de emotie wat in de weg zitten, vormgeving was echter fantastisch. Hoop op een wat simpeler plot dit keer.
Phoenix
Zo dan. Tarsem Singh surft ook mee op de mythologie-hype die zo langzamerhand vorm begint te krijgen. Uiterst benieuwd hiernaar! Laten we hopen dat Singh zich niet verliest in de dollars.
Filmkriebel
Met Tarsem als regisseur... dat belooft erg goed te worden. Hij is geen CGI-man. Zijn twee vorige films waren pareltjes. Releasedate voorzien 11 november 2011, dat wordt nog even wachten dus.
Thorongil
Hopelijk beter dan Clash Of The Titans. Troy is de laatste film geïnspireerd op de Griekse Mythes die me echt wist te bekoren.
Minotaures
Griekse mytho filmpjes met hedendaagse technology
Hopelijk wordt het wat.
Prudh
Trailer vandaag vertoond op WonderCon, schijnt spectaculair te zijn. Eentje om in de gaten te houden, deze film, en Tarsem kan wel eens een grote worden met wat hij in zijn mars heeft. Tot zover waren zijn films in ieder geval weinig geijkt en vooral erg onderscheidend. Hopen maar dat de trailer snel uitkomt voor het klootjesvolk!
Nouns
Iemand die andere teaser posters al gezien? Stuk voor stuk prachtig ! Heb zowel The Fall als The Cell nog niet gezien en beide (laatse vooral vanwege het gemiddelde) hebben me altijd een beetje tegengestaan. Waarom weet ik niet precies. Maar hoe meer ik ervan zie hoe meer ik het idee krijg dat deze Tarsem Sing me gaat bevallen .....
Nicholas
Nee, ik was ook bepaald niet onder de indruk waar ik dat wel was van de posters.
schram101
Film lijkt net zo cool te willen zijn als 300. Op de trailer afgaand faalt de film hierin hopeloos.
AC1
^ Die trailer is wel van betere kwaliteit maar ik heb er nog steeds geen goed gevoel over de film. Het lijkt gewoon een zwak afkooksel van 300.
Leland Palmer
Meh, visueel wat leuke foefjes, maar voor de rest lijkt me dit bijzonder matig allemaal.
Filmkriebel
Eerst zien, dan zeuren.
Ik blijf er vertrouwen in hebben al hoop ik dat het niet op zijn "Clash of the Titans" is.
logghe
Ziet er goed uit ! (toch op visueel vlak)
maar draait hij uit als "300" OF als "Clash of the Titans".
that's the million dollar question!
Leland Palmer
Eerst zien, dan zeuren.
schram101
Volgens mij zegt iedereen dat inderdaad. Filmkriebel zeurt zelf
deLeeuw
- 1944 stemmen
Wat ik tot nu toe in de trailer heb gezien (en dat moeten vaak de hoogtepunten zijn..) ziet het er allemaal maar wat aan de goedkope kant uit.
Desondanks misschien toch de moeite waard om hem eens te kijken.
AC1
Buiten het feit dat het eruit ziet als een mislukt aftreksel van 300 en dat er iets mis is met die lichtgevende pijlen krijg ik ook de indruk dat het met de toon ook niet zo goed zit. Het lijkt zichzelf wel heel serieus te nemen.
eppo349
Tarsem Singh neemt z'n films altijd erg serieus. Qua "looks" maak ik me geen zorgen, dat zit wel goed bij Mister Singh. Ben alleen bang dat ik het blue-screen gebeuren geen hele film lang meer trek.
AC1
Tarsem Singh neemt z'n films altijd erg serieus.
Op zich is daar niks mis mee maar ik krijg een vervelend gevoel bij de trailer ... een gevoel dat ik niet had bij The Fall. (maar wel bij The Cell, inderdaad])
sofripa
300 deel 2. Trailer is ten minste geheel in die stijl. Heel fijn allemaal
Dstalker8
Ben een beetje teleurgesteld na het zien van de trailer. Begrijp me niet verkeerd de film ziet er nog wel fantastisch uit en ik zal er zeker van genieten. Maar ik had meer iets in de stijl van Gladiator verwacht, (na het zien van promo shots) zeer weinig CGI verwacht.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Heerlijke trailer, inderdaad. Hopelijk maakt Tarsem Singh er een wat meer consistent filmpje van dan the Fall. Trailer belooft van wel.
Cupido
- 1910 stemmen
Trailer is beetje teleurstellend. Visueel soms erg fraai en typisch Sing, soms ook wel heel erg kitcherig ala 300. Film lijkt de renaissancistische schilderkunst uit de Griekse oudheid als uitgangspunt te nemen wat opzich wel interessant is, alleen ik trek die fake achtergronden met ondergaande zonnen en overdreven kleuren niet meer. Sing moet zoveel mogelijk afblijven van die bluescreens en het gewoon houden bij echte bestaande locaties (zie the Fall). Maar we geven het een kans.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

The Greatest Game Ever Played