• 9.375.183 stemmen

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Thriller | 90 minuten

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Joseph Guzman

Met onder meer: Asun Ortega, Bill Oberst Jr. en Maxie J. Santillan Jr.

Plot Nude Nuns with Big Guns

"This sister is one bad mother!"

Sister Sarah (Asun Ortega) is een toegewijd gelovige. Zij maakt zich dan ook om non te worden in een klooster. Haar inwijding in het klooster blijkt een ware nachtmerrie te worden. Sarah wordt misbruikt, gehersenspoeld en gedrogeerd door de corrupte geestelijkheid. God heeft echter een belangrijke boodschap voor haar: neem wraak voor alles wat je in het klooster is overkomen.

Sister Sarah

Brother John

Mistress Charlotte

Rev. Doc. Cleophas Aloysius Doolittle

Sister Monica

avatar van Cyberator

Cyberator

Tonypulp schreef:

Wat is er smakeloos aan borsten tonen? En btw, áls je dat al smakeloos vind moet je vooral een film kijken met zo'n veelzeggende titel.

Touché

avatar van gijsvogel

gijsvogel

Lekkere no-brainer.

Verstand op nul en gaan.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Ballen film! In alle opzichten slecht. Ik snap dat er nu een hele golf van exploitation films over ons heen komt, maar we moet wel begrijpen dat ook in deze genre slechte exemplaren zitten.

Een slecht ogende film willen maken, en dan daar ook nog in mislukken.

1.5 voor het camerawerk zo hier en daar.

avatar van Theunissen

ralfsjam schreef:

Klopt met als absolute dieptepunt de film "Zombie Uproar" die nog niet aanwezig is op Moviemeter. Die film is pas echt slecht en dat op werkelijk alles.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Theunissen schreef:

Ja, en wordt ook bekeken en zal ook 4ren krijgen omdat het zo geweldig slecht is! kan dat niet snappen....

avatar van Cenkchief

Cenkchief

Oscar voor beste acteur, actrice , regie, script , fotografie, special effects etc etc etc.

Echte de meest WAARDELOZE bagger film die ik in jaren gezien heb, met een behoorlijk aantal " zieke " scenes .

Thriller ???? wie heeft in godsnaam dat genre aan deze film gegeven er zit maak noch kraak aan. Kan ik ook een -5 geven ???

B-film ?? now way !!! daarbij zit ik op het puntje van mijn stoel vergeleken met dit.

avatar van barcam

barcam

Fantastische ode aan het sexploitation genre. Goed gevonden fout idee: naakte nonnen die verplicht worden door de kerk om cocaïne te maken die dan vervolgens geleverd word aan de maffia. Het geheel word geserveerd met de gekende ingrediënten: slechte acteurs, massa's bloed en veel blote tieten. Kostelijk mee geamuseerd.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Zeer karig en vooral makkelijk exploitation-filmpje. Guzman neemt wat ingrediënten die het genre zo vermakelijk maken en husselt er wat mee om uiteindelijk met slappe hap te eindigen. Nude Nuns with Big Guns mist alle punch die je nodig hebt om een dergelijke film leuk te maken. In essentie verwacht je veel fouts met zo'n uitgangspunt, maar Guzman is enorm beperkt wat foutheid betreft. Daarnaast heeft de beste man ook geen enkel audiovisueel talent, wat zo'n film dan een enorme sleur maakt. Op wat makkelijke headshots, een zoutloze mes in buik-scène en wat inspiratieloze en vooral absurd willekeurige visuele trucjes zit ik niet te wachten. Slechte pulp.

avatar van kampsie1

kampsie1

Had de titel al een paar keer langs zien komen, leek me helemaal niks.. Toch maar gaan kijken vanavond en ik moet zeggen, heeeeerlijk sfeertje, lekkere muziekjes.

Misschien iets te veel geprobeerd er een Tarantino film van te maken.

Maar kijkt lekker weg en met een beetje drank op, wordt de film alleen ma beter.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Aardige exploitation film, maar wist me minder te pakken als soortgenoten Machete, Planet Terror en Hobo with a Shotgun. Over het 'nude' gedeelte in de titel is ook niet gelogen, wat geen verkeerde zaak is trouwens.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11910 berichten

De enige spannende verhaallijn - rond het rebellerende pubermeisje - wordt niet afgemaakt en juist alles wat oninteressant is krijgen wet oeverloos herhaald. Tragisch dieptepunt is de verkrachting van een oude non door een grote brede neger . Verder veel stoer gezwets en zgn. 'spierballen'.

avatar van Zandadder

Zandadder

Beter als ik had verwacht.

Veel blote tieten, goede actie, prima soundtrack en een vaag Tarantino/Rodriguez sfeertje.

avatar van Noodless

Noodless

Yep, lekker vertier vol brute actie, sletjes, smaakloze scènes, geslaagde bad guys en vooral een keiharde non Volledig in het wit was ze prachtig als de wraakengel. Voor het verhaal moet je deze niet kijken, maar dat weet je ook op voorhand. Het is een simpel wraakfilmpje die dus heel wat positieve elementen heeft. De film kijkt vlot weg en de regisseur weet er een passende sfeer bij te creëren. Zo'n filmpje kan ik appreciëren. 7/10

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Met zo'n titel heb je mijn aandacht.

avatar van Triple G

Triple G

Leuk spul. Ik mag dit genre wel, zij het dat dit exemplaar niet direct tot de top daarin hoort. Ik kan het wel eens zijn met zij die melden dat het nog wel wat scherper had gekund in verschillende opzichten. Eerste film was wél wat scherper hier en daar. Toch heb ik me kostelijk vermaakt, niet in de laatste plaats door de aangenaam gecaste dames en het altijd prikkelende non-gebeuren, zeker in exploitation vorm.

avatar van panjoe

panjoe

Dat mensen hier de naam van Rodriguez en Tarantino durven te noemen het verschil in kwaliteit is toch aanzienlijk... Hier zit totaal geen goed verhaal, diepgang of subtiliteit in, wat een gedrocht van een film.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Diepgang bij Nude Nuns with Big Guns is inderdaad wel een groot gemis.

avatar van erik1677

erik1677

Hahaha diepgang in de nuns maybe, Inderdaad jeroentjuhhh helemaal met je eens

avatar van SPT

SPT

Cenkchief schreef:

... , met een behoorlijk aantal " zieke " scenes .

De film bevat inderdaad heel wat zieke scènes, maar daarvoor kijk je zo'n film ook lijkt me. Als je daar niet van houdt snap ik wel dat het een tegenvaller is.

De soundtrack vond ik ronduit goed, het plot en de cinematografie redelijk, en zelfs als de acteerprestaties niet slechter waren geweest dan "gewoon matig", was het wat mij betreft een prima film geweest.

Helaas waren de acteerprestaties dat niet. De acteurs hebben de film grotendeels weten te verpesten. Op sommige momenten kreeg ik zelfs de indruk dat ik zat te luisteren naar amateurs die een verhaalde aan het opdreunen waren.

avatar van Nephilim

Nephilim

panjoe schreef:

Deze nog niet gezien maar Tarantino heb ik ook nog geen goeie grindhouse film zien maken. Enkel een wannabe Grindhouse. Zo ook Rodriguez (die ik doorgaans toch wat meer respecteer dan Tarantino) die na 5 minuten de filmgrain alweer was vergeten bij Machete.

ECHTE grindhouse films (die uit de 60's en 70's) hadden doorgaans nou niet echt een geweldig verhaal en subtiliteit stonden ze al helemaal niet om bekend.

Ze werden gemaakt voor een prikkie, gingen vaak over sensationele onderwerpen (bijv. sex, drugs en/of extreem geweld) om ff snel te cashen.

Overigens niets mis met het imiteren van het stijltje (Devil's Rejects doet dat bijvoorbeeld erg goed) maar, verwar die big budget zooi van Tarantino niet met het echte product.

If anything het verhaaltje van Nude Nuns with Big Guns doet me meer aan grindhouse films denken (gezien het overduidelijk bedoeld is om te shockeren) dan een product als Grindhouse.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Spijker op de kop

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Pijnlijke misser van mij om deze film te gaan bekijken. Langdradig, saai en niet spannend. Had hem toch al gauw moeten uitzetten toen ik er over na aan het denken was. Dat ik hem ondanks heb afgekeken, heb ik met weinig plezier gedaan. Jammer.

Titel is nog het leukst van allemaal.

avatar van bierbak

bierbak

"De nonnekes" uit het klooster worden eens anders voorgesteld. Waarschijnlijk niet Joseph Ratzinger's favoriete film, redelijk te doen voor de liefhebber van uit een donker gat gekropen exploitation. Guzman doet zijn best om er ietwat sfeervols van te maken via splitscreens, kleurfilters en muziek, maar verprutst veel op de montagetafel. Mist die scheut meer originaliteit en ook wat meer actie had het goed gedaan.

**1/2

avatar van Re73

Re73

Doorgeskipped naar het einde baggerfilm.

avatar van esoxlucius

esoxlucius

De titel dekt de lading.

avatar van tattoobob

tattoobob

Wel een leuke poster!!

avatar van boemboem27

boemboem27

bagger,heb er geen andere woorden voor.

avatar van Hansjepansje

Hansjepansje

Eentje in de categorie: de titel zegt eigenlijk alles al. Veel nudity? Check! Veel wapens? Check! Een non die na misleid, vernederd en bijna vermoord te zijn van God de opdracht krijgt om wraak te nemen? Double check! Is het hoogstand? Natuurlijk niet. Heb ik me vermaakt? Absoluut. Ik zou het toch niet kunnen missen, mijn portie exploitation bij tijd en wijle.

avatar van Black Math

Black Math

Nog nooit van deze film gehoord, maar aangezien Hansjepansje in mijn user-update lijstje staat, zag ik ineens de titel voorbijkomen, en die klonk dusdanig belachelijk dat ik er ook maar eens naar op zoek ben gegaan.

Ik ben totaal geen grindhouse/exploitation kenner, het enige wat ik heb gezien zijn hommages van Tarantino en Rodriguez. Dit ziet er in ieder geval iets gelikter uit, maar ademt wel eenzelfde sfeer. Een aantal splitscreens, filters en scherpe editting. Het voelt echter aan alsof men de trucs wel paraat heeft, maar niet weet wanneer men wat het beste kan gebruiken. Ik mis een beetje het juiste gevoel, de afwerking die het echt spetterend maakt. Maar niettemin visueel beter dan verwacht.

Acteerwerk was wel erg matig, en de soundtrack viel ook een beetje tegen. Nogal aanwezig op een dreinerige manier. Het verkrachtingsmuziekje was dan wel weer passend "pompend". Zoals verwacht is het verhaal ook niet echt hoogstaand, maar voor het verhaal kijk je niet zulke films. Die kijk je vooral voor wat er in de titel belooft wordt. Die belofte wordt ook behoorlijk waargemaakt, wat dat betreft stelt de film niet teleur. Het hoofdpersonage draagt wel volledig de film, want de side-kick non was niet de knapste, en de verdere bijrollen, ook die van de bad guys waren niet de sterkste.

Uiteindelijk best vermakelijk, maar toch iets te tam voor mijn gevoel. Het had allemaal wat bruter mogen zijn, vandaar dat de film toch blijft steken op 2*.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Aparte film, redelijk wat bloot en het speelt zich af in de jaren 70 leek het wel.

Niet mijn soort film, wel paar mooie vrouwen gezien