• 9.376.921 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Dugan

Met onder meer: Adam Sandler, Jennifer Aniston en Brooklyn Decker

Releasedatum: 7 april 2011

Plot Just Go with It

"Sometimes a guy's best wingman... is a wingwoman"

Danny Maccabee (Adam Sandler), een plastisch chirurg, heeft na een mislukt huwelijk bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Wanneer hij echter de mooie Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, tot zij erachter komt dat hij "getrouwd" is. Om zijn relatie te redden vertelt Danny dat zijn vrouw en hij gescheiden zijn. Wanneer Palmer er echter op staat Danny's vrouw te ontmoeten, vraagt hij zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston), moeder van twee, om zich voor te doen als zijn vrouw. Het begin van een leugen die eindigt in een reis naar Hawaï.

avatar van stinissen

Aangename rom/kom met een werkelijk adembenemende Jennifer Aniston en een vreselijke lelijke en onaangename Kidman, persoonlijk vond ik het geen humor maar wel een mooi romantisch feelgood verhaal.

avatar van Ninto

Ninto

Belachelijk verhaal natuurlijk, maar toch zeer vermakelijk!

avatar van Esjaah

Esjaah

Super leuke film, met veel humor.

Wel wat voorspelbaar.

avatar van melvddonk

melvddonk

'I need to go make a Devlin.'

Jeetje, wat heb ik gelachen met deze film zeg. Het was lang geleden dat een film waarvan ik absoluut geen verwachtingen had, me zo aan het lachen heeft gekregen. Het gevoel wat ik bij de film kreeg klopte echt helemaal met de titel: Just go with it. Lekker achterover hangen en je laten verrassen door de vlotte grappen die je om de oren vliegen.

Sandler en Aniston zijn beiden geen favorieten van me, maar hebben het in deze film toch erg goed gedaan. Zij hadden alleen niet de leukste rollen. Het personage van Aniston was af en toe erg boring. Sandler deed wat hij altijd doet, maar ook zijn rol was niet altijd even interessant. De humor zat vooral in de bijrollen. Dolf, de kinderen, Nicole Kidman. Stuk voor stuk waren ze hilarisch!

De grappen komen in vlot tempo voorbij en vaak was ik nog niet klaar met lachen om de ene grap, terwijl de andere al gemaakt werd. Erg fijn was dat. Af en toe zaten er wat pauzes tussen de grappen door, waarin vooral het romantische stuk van deze romantische komedie aan bod kwam. Dat vond ik dan ook meteen de minst leuke stukjes.

De stukjes over de schapen en met de schaap vond ik briljant! Ik had buikpijn van het lachen en als ik er aan terugdenk, schiet ik weer in de lach. Briljant verzonnen. Ook het meisje wat de dochter van Aniston in de film speelde zorgde af en toe voor hilarische stukjes. Stukjes als: Brits accent:'You're a whore Palmer!' en wat er daarna gebeurde vond ik ook erg leuk.

De film was wel erg voorspelbaar, maar dat maakte verder niet zoveel uit. Ik heb ervan genoten. Voor nu geef ik 3,5*, maar hij zou na herziening nog wel eens een half puntje erbij kunnen krijgen.

avatar van Filmi Corleone™

Filmi Corleone™

Toch een beter dan gemiddelde romantische komedie. En dat mag gezegd worden!

avatar van Filmi Corleone™

Filmi Corleone™

Nicole Kidman zag er overigens niet best uit..

avatar van donkied

donkied

Beetje ander humor. Maar dat maakt deze rom-com nu juist verdraaglijk.

avatar van Ka1eDa21

Ka1eDa21

Zeer leuke komedie! Boven verwachting goed. Heb echt in een deuk gelegen!

avatar van Poppe

Poppe

Nogmaals wringt Sandler zijn vertrouwde sorbodoekje uit met als resultaat de zelfde leuke en vermakelijke zeepwater die hij al menig keer produceerde.

Nu toch wel eens tijd voor iets innovatiefs.

avatar van Salto

Salto

Heb em altijd links laten liggen, maa wat zat ik mis....

He me zeer vermaakt met deze film en soms zelfs een lachbui gekregen.... Niet zo gelachen sinds the Hangover.... Die was natuurlijk veel beter maar sindsdien niet echt gelachen tot ik deze film zag

avatar van amanda22

amanda22

Leuke vermakelijke film! Niet bijzonder ofso. De acteurs maken de film en heb er toch van genoten!

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Een paar goeie lachbuien gehad met deze film =)

3.5/5.0*

avatar van gillie24

gillie24

Beter dan gedacht. Doet Adam Sandler mee, dan weet je wat je kunt verwachten. Vaak valt dat tegen, soms valt het mee. Zoals hier. Toch aardig wat geslaagde grappen, uiteraard ook een aantal die doodslaan, maar over het algemeen zeer vermakelijk. Vond overigens Jennifer Aniston zeer aantrekkelijk in deze film. Mooi lichaam. Het kleine meissie doet het leuk, het jochie overtuigde niet. Dolf vond ik veel te overdreven. Nicole Kidman legt het volledig af ten opzichte van Jennifer Aniston.

Al met al en dikke voldoende.

avatar van daan156

daan156

mug13 schreef:

Zit er humor in The Big Lebowski daar heb ik dan waarschijnlijk over heen gekeken(nog maar eens bekijken dan).Hot Tub Time Machine heb ik gezien en inderdaad humor volop.De rest is voor mij onbekend dus ik ben benieuwd.Bedankt voor jou bericht en de bijhorende informatie.

Zit er humor in the big lebowksi???????????????? Als je dat niet ziet!!!!

avatar van Kisje

Kisje

Geen topper.

Ik heb gelezen dat Kidman het geweldig vond, om eens de humoristische tour op te gaan, maar ik vond het verschrikkelijk. Of zoals ze hier wel eens zeggen: 'overdaad, schaadt!' Zo geforceerd, gewoon weg gruwelijk om naar te kijken. Jammer, want Kidman is een steengoede actrice.

Bovendien was ik niet zo weg van het meisje waar Sandler het op gemund had... Vraag me niet waarom, maar ik vond ze irritant en ik vrees zelfs, dat ze in Hollywood nog niet over het bestaan weten van bikinitops mét ondersteuning. Als vrouw moet je altijd tonen wat je hebt, maar dit was afgrijselijk, ook al ben je nog maar net in de fleur van je leven , ik zou het zelfs plaatsvervangende schaamte durven noemen.

avatar van The Oceanic Six

Veel leuker dan ik vooraf gedacht had.

Just go with it lijkt de zoveelste romantische komedie met Jennifer Aniston en ondanks dat dit ook wel klopt is de film leuker dan gedacht. Waar de meeste Aniston films redelijk droog en saai zijn, daar is deze Just go with it een film met tempo, met humor en met prachtige locaties.

Het plot is nogal vergezocht en je moet het ook maar niet serieus nemen. Als je gewoon zonder hoge eisen deze film bekijkt dan valt er best van te genieten. Al is het alleen maar dat je Brooklyn Decker (nooit van gehoord, maar wat een vreselijk lekker ding zeg!) en Jennifer Aniston (40+ but stil very hot) in bikini voorbij ziet huppelen

Jammer dat de film een paar irritante rollen kent. Nicole Kidmans bijrolletje was niks, die dochter van Aniston was zelfs bloedirritant met haar accentje en Adam Sandler...sja...ik ben er nooit kapot van geweest, ook nu niet. Heeft een paar prima momenten in de film, maar is zeker net zo vaak behoorlijk vervelend. Ik vond de ''vriend'' van Aniston wel weer grappig met zijn gekke Duitse gebrabbel en het gedoe met de schapen (de reanimatie ). Brooklyn Decker was naast eyecandy ook nog eens een sympathieke meid.
Wel jammer dat Jennifer Aniston weer een rol speelt die ze in andere vormen al 59683 keer heeft gespeeld. Ik mag haar graag, ook als actrice, maar op deze manier wordt ze wel de vrouwelijke Hugh Grant en kom je niet snel meer uit dit hoekje weg.

Wat ik wel erg zwak vond was het einde. Waar Aniston en Sandler lange tijd de kijker niet het gevoel gaven dat ze wat voor elkaar voelden, daar werd dit op het einde geforceerd er doorheen gedrukt. Sandler vind het trouwen schijnbaar oke, twijfelt even kort maar gaat het schijnbaar toch doen. Om plots meteen daarna hem bij Aniston te zien waar hij zegt dat het niet doorgegaan is. Sloeg nergens op in een tijdsbestek van een paar minuten. Maargoed, het zal wel bij dit soort filmpjes horen. Gelukkig redden de aanwezige humor en de mooie locatie de film grotendeels.

Prima wegkijker.

avatar van skullcandygirl94

skullcandygirl94

Heidi Montag?! nou dat was wel de laatste die ik verwachtte in deze film hahaa

avatar van Filmpje1

Filmpje1

stinissen schreef:

helemaal mee eens, en idd wat was die Aniston goed zeg.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Echt ontzettende goede komedies zijn schaars. Meestal ontvangen ze van mij 2, soms 2,5 sterren. Toch vond ik Just Go With It ééntje met wat extra's.

Jennifer en Adam zijn zeer aan elkaar gewaagd en de kinderen spelen fantastisch. Iets wat ook nog wel is anders is.

Het verhaal is redelijk simpel en we weten allemaal waar het op uit draait, maar er gebeurd genoeg en blijft voldoende te lachen.

Op slechts een paar zeer vervelende personages na (met name Dolf ) heb ik me goed weten te vermaken.

* * *

avatar van R-B

R-B

Damn, wat vond ik dat verhaal lang duren zeg. Kon me niet echt boeien, weet niet waardoor kwam aangezien deze 2 een goed koppel vormen in films.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Wellicht is deze kijkervaring een stuk positiever wanneer je enkele biertjes, pilletjes of jointjes achter de kiezen hebt. Dit was niet het geval, het werd voor mij dus een lange zit. De inhoud was met behulp van de titel al te raden maar zo'n slechte uitwerking verwacht je toch ook niet meteen.

Ik heb me bijna continu zitten ergeren. De montage is erg slordig, er wordt te snel geswitched tussen verschillende shots. Die Louise Vuitton winkel kwam op zo'n manier in beeld dat het net een reclamespotje leek. Ik heb sowiezo een hekel aan die glamour en die merk-shit en dan komt het op zo'n manier terug... dat is gewoon vervelend.

Adam Sandler en Jennifer hadden deze film best kunnen dragen, aan hun ligt het niet, maar als het script zo idioot in elkaar zit ga ik hun ook als een stelletje domme ganzen beschouwen. En toch een dramatische scène er in gooien waarbij man en vrouw bedenkelijk op bed liggen... de regisseur heeft veel lef.

De kinderen waren ook vervelend, vooral die dochter kon niets fatsoenlijks overbrengen.

De soundtrack is vreselijk, we krijgen zelfs Umbrella van Rihanna te horen.

De overgangen tussen verschillende scènes waren totaal niet soepel. We gingen gewoon van het ene moment naar het andere.... op de luie manier.

En als het toch allemaal zo cheap is, waarom dan niet wat foto's maken op de golfbaan ( een klik-geluidje en stilstaand beeld).

(American flag)

De humor is erg ver te zoeken en eventuele romantiek is er ook niet. Nu af te halen: de dubbele Flopper.

avatar van benni

benni

Hele film gelachen, ja ok, paar biertjes op. Maar toch, mooie humor. Kijkt mooi weg!

avatar van egelhunter

egelhunter

Erg leuke film. Heb veel gelachen. Ook die dolfh vond ik geweldig met die schaap.

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Erg matig. Sandler wordt steeds saaier...

avatar van Kisje

Kisje

Partyboooi schreef:

Erg matig. Sandler wordt steeds saaier...

Akkoord, sinds 50 first dates, gaat ie voor mij steeds meer achteruit...

avatar van Ducoz

Ducoz

Hoe zeer ik Sandler ook waardeer, deze film was mij gewoon te lang...

En daarbij herkende ik het verhaal al vanuit veel andere films, had iemand ook dat gevoel?

Weinig originele scenes

Wel een mooie locatie, Hawaii.

avatar van mrdig

mrdig

Toch wel geinig dat we Decker's echte vriendje Andy Roddick nog even aan het eind zien. Toen wist ik ineens weer waar ik haar van kende. Verder een van de betere films met Sandler erin, hem kan ik normaliter niet uitstaan nl.

avatar van Mercurio

Mercurio

Teleurstellende komedie met veel te lange scenes die nergens heen gaan. Het voelt alsof elke scene uit de pen getrokken moest worden en de film meandert maar voort zonder spanningsboog. Wat een flauwe hap.

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Begon al slecht met die overdreven grote neus. Ging cold turkey deze film kijken, maar toen ik Anniston zag in haar rol zag kon ik de rest van de film al invullen. Misschien als ze een nobody hadden gecast dat hadden ze het nog langer kunnen rekken. Romcoms zijn voorspelbaar dus dat terzijde. Adam Sandler kan ik de ene keer niet uitstaan en de andere keer tolereren. Hier ging het laatste op. De kinderen waren in het begin nogal irritant, maar dat viel later wel mee(minder picture time?). Bij Dolph kon er bij mij wel een lachje vanaf. Doet me denken aan een versie van Will Ferrel die ik wel kan tolereren. Stukje met de schaap was wel het leukste van de film. Kidman die humor gaat doen is big fail. Alleen op het eind zagen we de Kidman die we kennen. Alhoewel uiterlijkgewijs stond ik wel te kijken of er wat aan haar is gesleuteld. Decker is een lust voor het oog.

Sountrack was inderdaad vreselijk. Op een gegeven moment hoorde je een paar bootleg nummers.

Verder zien we mooie beelden van Hawai, maar dat zie ik ook bij Hawai Five-0. Als romcom half geslaagd, maar duurde veels te lang.

avatar van hendriks

hendriks

vond het weer een leuke adam sandler film the waterboy en big daddy blijven ze toppers en bulletproof en grown ups erna met the wedding singer ben wel echt een fan van hem vooral als rob schneider mee speelt gewoon lekekr wegkijken met een feelgood avond