Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 7 april 2011
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Just Go with It
"Sometimes a guy's best wingman... is a wingwoman"
Danny Maccabee (Adam Sandler), een plastisch chirurg, heeft na een mislukt huwelijk bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Wanneer hij echter de mooie Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, tot zij erachter komt dat hij "getrouwd" is. Om zijn relatie te redden vertelt Danny dat zijn vrouw en hij gescheiden zijn. Wanneer Palmer er echter op staat Danny's vrouw te ontmoeten, vraagt hij zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston), moeder van twee, om zich voor te doen als zijn vrouw. Het begin van een leugen die eindigt in een reis naar Hawaï.
Danny Maccabee
Adon
Michael Murphy
Soul Patch
Karin001
En echte Jennifer/Adam film. Zoals je van hen kan verwachten. Kijkt lekker weg en zitten soms leuke stukjes in
wwelover
Fijne rom-kom, niet heel bijzonder maar leuk voor een keertje dat zeker. Verhaal is opzich niet verkeerd, maar wel voorspelbaar natuurlijk. Grappen zijn af en toe erg scherp, en voor de rest gewoon van het niveau wat je kunt verwachten. Sandler is wel weer geestig, maar het is vooral Nick Swardson die de show steelt met zijn bijrol. Aniston is gewoon lekker haar zelf, en ziet er verdomd goed uit voor haar leeftijd. Maar het is natuurlijk Brooklyn Decker die de meeste ogen op haar gericht krijgt in bikini.
_Casper_
Leuke romantische komedie om een keer gezien te hebben!, film kijkt lekker weg en heb me er prima mee vermaakt. Jennifer + adam is een leuke combo.
Film is wel een vrij standaard rom-kom, je weet vanaf het begin eigenlijk al hoe het af gaat lopen maar dat maakt eigenlijk niet zo uit. Tis gewoon leuk gedaan in de film en heb een aantal keer ook echt kunnen lachen.
Wel had de film ietsiepietsie korter gemogen, naar het einde toe word het een tikkie langdradig.
Maar toch leuk een keer gezien te hebben, als je een lekkere leuke weg kijk romantische komedie voor een avondje vermaak zoekt zeker een aanrader.
laulau88
Erg leuke film!
Vanavond praat Peter van der Vorst met Jennifer Aniston over deze film (RTL4 22.40 uur)
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Eén van de leukere komedies die ik de laatste tijd heb gezien. Jennifer Aniston is een goede actrice, als ze tenminste in de juiste film zit. Hier was ze echt grappig! Ook een leuk verhaal. Ook geweldig om Nicole Kidman in zoiets te zien opduiken.
Ik heb heel hard moeten lachen. Vele leuke komische situaties! Alleen dat oudste kind was superirritant met dat accent en die blonde vamp waar het allemaal om draait heeft erg rare heupen.
Adammeh
Adam Sandler is altijd lachen!
Het verhaal is een beetje tragisch maar ook erg onrealistisch het loopt heel onlogisch en zie het absoluut niet voor -''mogelijk''.
Maar natuurlijk gaat het daar niet om het is een leuke lach film en er komen leuke dramatisch stukjes in voor.
Ondanks de vele slechte kritieken heb ik me prima vermaakt met de film. De cast is lekker uitbundig, een overvloed aan grappen(voor elke misser staat ook altijd een geslaagde), 2 hete meiden(Aniston en Decker) en ook leuke bijrolletjes voor o.a. dat jongetje en Nicole Kidman.
Wel jammer dat het laatste half uur weer op een manier eindigt zoals je het al zo vaak hebt gezien en Decker haar rol een beetje slecht geschreven is richting het einde. Heb het gevoel dat ze veel in de film hebben zitten knippen richting het einde omdat een boel personages geen fatsoenlijke afsluiter krijgen.
unexpected_faith
Nou ik vind dit dus echt een heel erg leuke GRAPPIGE film
ik heb toch echt tig keren in de deuk gelegen, echt wel mijn soort humor, die plastische chirurgie lui waren echt grappig, en adam sandler en jennifer aniston vond ik juist heel erg leuk spelen en erg grappig! de kinderen waren ook goed, nicole kidman heeel irritant haha, en dat blonde meisje was wat naief maar lief, geen uitmuntende actrice in mijn ogen!
Mooie locaties, veel gelachen en een heerlijk romantische einde..
mandy7
Had behoefte aan een film waar ik niet bij hoefde na te denken.
Dus is het Just Go With It geworden.
Heb mij prima vermaakt.
Was leuker als dat ik had verwacht, maar uiteraard geen hoogvlieger.
Ik snap alleen die ophef over Brooklyn Decker niet. Echt niet.
m1701
Vond dit echt een heerlijke film!
Alleen richting einde werd er wel heel lang om elkaar heen gedraaid.
Maar de grappen zijn echt hilarisch.
De hele bios heeft constant in een deuk gelegen.
Het kleine meisje steelt absoluut de show! Wat doet zij het
geweldig!.
Verhaal niet heel bijzonder, maar keek absoluut heerlijk weg!
3,5* zeker moeite waard!!!
hannes64
- 1926 berichten
Vond `t een zeer aangename feelgood.
Met Sandler erin, is `t altijd wel lachen.
Nu samen met Aniston is `t weer dolle pret.
En zoals M1701 al meldde, de kleine meid steelt echt de show, met haar leuke accentje.
Niet een topper, maar echt een leuke komedie die je van Sandler kunt verwachten, en ook bijna elke speler die in zijn vorige films zaten, komen ook weer even terug, zoals altijd.
Leuke film.
moevy
Ik vond het zeker geen dolle pret, alleen die gozer met die geit was nog een beetje lachen
hannes64
- 1926 berichten
Dat was toch een schaap?
Trouwens, ik lag daarvan ook in een deuk.
Priceless, en zijn accent.
Skrean
Was af en toe lachen geblazen! Hand in de toiletpot was echt een moment dat ik hard moest lachen.
mug13
Ook al heb ik niet blauw gelegen van het lachen een glimlach wist deze film zeker op mijn gezicht te toveren.Een film met leuke acteurs die gewoon doen wat je eigenlijk van ze kan verwachten.
Ik heb een leuke film avond gehad.
Naomi Watts
Ik zie hier maar weer dat mijn humor erg verschilt van de meute
mug13
Ik zie hier maar weer dat mijn humor erg verschilt van de meute
Als we het allemaal met elkaar eens zouden zijn en allemaal de zelfde smaak/humor zouden hebben dan wordt het ook zo saai
.Nou ben ik wel benieuwd wat voor soort humor het dichts
bij jou staat.Raad eens een leuke film aan waarbij jij blauw van het lachen hebt gelegen.
ken1976
Ik heb me weer prima vermaakt met deze lachwekkende romantische komedie!!
Sandler is lekker op dreef en de chemie met Aniston is ook goed voelbaar!!
Kortom 3,5 sterren!!
bobbydigital01
.Nou ben ik wel benieuwd wat voor soort humor het dichts
hmm meneer watts verras ons eens??
LisaX
Hmm... ik vond het nogal matig er zaten wel leuke stukjes in. Ik wist al na de eerste 5 minuten hoe deze film zal aflopen, wat ik toch altijd jammer vind. Leuk om 1 keertje te zien.
Keane1983
Een leuke rom/com.
Verhaallijn is leuk bedacht, maar natuurlijk wel voorspelbaar. Is dat erg? Nee helemaal niet...want de film kent eem vlot tempo en de personages zijn goed uitgewerkt.
De enige aan wie ik me soms heb gestoord is het personage "dolf". Deze was in mijn ogen soms wat "te"overdreven.
Tja, verder kan ik vrij weinig hierover zeggen, dan dat er leuke grapjes in zitten verwerkt. Maar echt krom gelegen van het lachen heb ik niet.
Dit wilt niet zeggen dat ik de film niet leuk vond!! Ik heb me erg goed geamuseerd.
Inderdaad leuk om 1 keer gezien te hebben. Van mij 3.0*
martijn011
- 2034 berichten
Een leuke komedie!!
Twee uitroeptekens omdat ik doorgaans de films met Adam Sandler niet heel denderend vind en dan druk ik het nog zachtjes uit.
Grown ups, z'n laatste, was echt een draak van een film dus ik ging stiekem al met een vooroordeel naar de film toe, niet echt eerlijk dus.
Maar ik heb me ontzettend vermaakt, ondanks de best wel lange speelduur!
Het verhaal heeft niet heel veel om het lijf, maar dat hoeft ook niet, zolang de grappen maar aanwezig zijn.
En dat zijn ze!
Ik heb zelfs een keer dubbel gelegen van het lachen, en ik vond zelfs Sandler niet heel irritant.
Anniston vind ik zelfs leuk en Nicole Kidman's rol was heerlijk over the top.
Natuurlijk zit er weer zo'n ontzettend voorspelbaar einde aan, maar ondanks dat vind ik de film wel een voldoende waard!
snoes92
Een van de leukere comedy's die ik in de laatste paar jaar heb gezien.
horrorfreak23
De film had zijn momenten. persoonlijk vind ik het schapengedeelte hilarisch! Voor de rest een leuke romkom.
joepke22
Vond dit echt een hele leuke/grappige film.
Heb regelmatig in de lach gelegen!!
maar dat stukje over de blaffende hond nou ik piste zo wat in m'n broek.
Leuke film en snap niet waarom die zo laag staat.
Naomi Watts
[Nou ben ik wel benieuwd wat voor soort humor het dichts
Om even wat favorieten te noemen: The Big Lebowski, The Hot Tub Time Machine, Office Space, Sex Drive en het recent uitgekomen Hall Pass schieten mij het eerst te binnen.

That's It, That's All.
Documentaire / Sport, 2008