• 9.378.549 stemmen

Geregisseerd door: Dennis Dugan

Met onder meer: Adam Sandler, Jennifer Aniston en Brooklyn Decker

Releasedatum: 7 april 2011

Plot Just Go with It

"Sometimes a guy's best wingman... is a wingwoman"

Danny Maccabee (Adam Sandler), een plastisch chirurg, heeft na een mislukt huwelijk bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Wanneer hij echter de mooie Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, tot zij erachter komt dat hij "getrouwd" is. Om zijn relatie te redden vertelt Danny dat zijn vrouw en hij gescheiden zijn. Wanneer Palmer er echter op staat Danny's vrouw te ontmoeten, vraagt hij zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston), moeder van twee, om zich voor te doen als zijn vrouw. Het begin van een leugen die eindigt in een reis naar Hawaï.

avatar van outofspace

outofspace

Snap die commentaren hier niet! Wat is dit een pulpfilm zeg! Sandler is gewoon irritant en niet grappig! Enige ster die ik geef is voor de scene dat dat mokkel uit de zee komt gelopen en daarnaast voor Aniston, die bewijst dat iemand van boven de 40 nog best lekker kan zijn!

avatar van Barbarella

Barbarella

Vond het niet een leuke film, heb hele stukken door gespoeld.

Zit veel van de echte adem sandler humor in, dom en mijn inziens niet grappig!

Het verhaal was op zich zo slecht nog niet maar het gaat in alles eigenlijk te ver, jammer!

avatar van rokkenjager

rokkenjager

Nooit gedacht dat ik een kind in een film zo leuk zou vinden.

avatar van benthe

benthe

En alweer voor de tweede keer gezien, en ja, hij blijft leuk Vooral het meisje a.k.a. Kiki Dee was geweldig Maar ook het jongetje (Bart?) was cute Dus mijn stem blijft echt hetzelfde.

avatar van BBarbie

BBarbie

Het lukt Adam Sandler maakt zelden om een leuke komedie te maken. Om hem te helpen hebben ze naast Jennifer Aniston nog een seksbom (de fraai gebouwde Brooklyn Decker) en - hoe bestaat het !! - zélfs Nicole Kidman van stal gehaald.

Ondanks al die moeite is het nog een flutfilm geworden. Het verhaaltje is erg voorspelbaar en al tig keer eerder (en soms beter) verfilmd. Het aantal geslaagde grappige momenten is op de vingers van één hand te tellen. En zelfs de kinderen waren niet leuk en al bijna net zo irritant als Sandler meestal is. 'n Beetje zonde van de tijd.

avatar van pegske

pegske

Ik had gedacht hier niks aan te vinden maar ik vond hem dus heel erg leuk.

en ik kreeg zin om op vakantie te gaan !!!!!

avatar van Kippie.

Kippie.

Been there, done that. Waarom blijf ik dit concept leuk vinden? Dit vraag ik me elke keer weer af. Ook deze keer werkte de welbekende formule weer. Heerlijke romkom voor tussendoor. Aniston is wederom erg leuk. Sandler doet het ook niet onverdienstelijk. Verwacht je een avond lachen, dan raad ik deze niet aan: de humor is flauw en zoals het een echte romkom betaamt worden ook hier weer de seksgrappen van stal gehaald. Desalniettemin blijf ik een zwak houden voor romantische momenten, heerlijk. Fijne film die niet verveelt. Een ruime voldoende!

avatar van workinggirl

workinggirl

Ik dacht, daar komt weer zo'n gare flauwe film. Maar ik vond hem eigelijk wel leuk, zo'n soort verhaal had ik nog niet eerder gezien.

avatar van qwatje

qwatje

leuke film, inderdaad met kinderen die niet meteen heel flauw waren maar het verhaal zelfs van de nodige humor gaven. Verder natuurlijk wel standaard verhaal waar je het plot al van mijlen ver aanzag komen. Maar al met al toch leuk gedaan 2,5*

avatar van xMilennx

xMilennx

Ik vind het nogal aparte humor in deze film; het neigde wat naar het absurde, maar toch kwam alles nog min of meer realistisch over (op de scène met het schaap na, dat ging wel over die grens... ).
Hierdoor zullen sommigen hem waarschijnlijk geweldig vinden, anderen flauw, ik vond het er iets tussenin.

Voorspelbaar verhaal? Ja, maar de invulling ervan is toch wel origineel.

Het is geen film die me echt bijblijft, maar ik zou het ook zeker niet erg vinden om hem nog eens te zien. Een luchtig filmpje om je tussendoor eens mee te amuseren.

Ik hem 'm 5 sterren gegeven..

Waarom? Nou, ik heb echt in een deuk gelegen om Adam Sandler en die schaapman haha! Het was gewoon echt mijn humor, laten we het daar op houden. Ook het scenario hoe het allemaal afliep jaja je had het kunnen voorspellen, maar ondanks dat vond ik het echt een topfilm, heeft me geen moment verveeld en zo hoort het ook!

avatar van Rodger

Rodger

ja,, nee... hier zijn er zoveel van gemaakt... dus deze kun je ook bij de rest zetten..

Wat humor, voorspelbare grappen.. en een verhaal zoals vele..

1.5**

avatar van Kelly92

Kelly92

Het was zeker geen slechte film. Jennifer Aniston zie ik nog wel eens graag spelen. Adam Sandler daarentegen heel wat minder. Daarom dat men mening een beetje verdeeld is. Het concept was wel goed, maar je weet zo hoe het afloopt.. Maar als je gewoon eventjes verstand op nul in de zetel languit wil genieten van een (zeker niet zo komische maar wel wat meer romantische) film. dan zou ik geef ik deze film een 2.5

avatar van Katharina

Katharina

Een leuke gezellige romcom met een fantastische cast (alleen dat stom meisjeskind was ongelofelijk irritant (was ze maar stom)).

avatar van kammie888

kammie888

Het eerste uur heb ik helemaal dubbel gelegen, vandaar de 3,5. als dit het 2e uur ook het geval was dan had ik zeker een 4,5 gegeven echter bestond het 2e uur uit het standaard verhaaltje en sentimenteel gedoe.

avatar van Precies

Precies

Hot chicks and humor. Nice.

avatar van Laks

Laks

Wat een tegenvaller.

Het concept is natuurlijk erg standaard en de gebruikelijke formule voor dit soort romantische komedies werd weer bovengehaald. Maar dat het zo standaard en cliché is, vind ik zeker niet het probleem van deze film, het is de uitwerking die helaas erg tegenviel. De humor viel me helaas erg tegen, grappige stukken waren imo amper aanwezig. Ook die twee kinderen vond ik erg irritant acteren.

De rest van de cast was dan wel weer een pluspunt. Sandler en Aniston vind ik altijd wel prima in dit soort rollen, en ook de bloedmooie Brooklyn Decker en de ondertussen al wat oudere Nicole Kidman waren een leuke toevoeging. Samen met de leuke sfeer in Hawaii en de mooie chicks geef ik hem toch een nipte voldoende.

avatar van Tommy De Vito

Tommy De Vito

Verrassend leuke film dit! Ik heb een paar keer dubbel gelegen van het lachen. Het verhaal is soms erg ongeloofwaardig en bevat veel clichés maar ja het is een Romcom. Verwachting moeten dan ook niet te hoog zijn. Maar de grappen die doen het hem in deze film. Dat meisje die het kind speelt (Bailee Madison) is erg grappig!

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Aardig en bij momenten best grappig.

De hele situatie is natuurlijk te absurd en belachelijk voor woorden, maar dat neem ik er maar voor lief bij. En belangrijker, het werkt best. Er zitten een aantal sterke stukken in die dan weer afgewisseld worden door mindere delen.

Zo is Aniston een genot om naar te kijken, ze heeft toch wel een aanleg voor dit soort komische rollen vind ik. Sandler is wat minder grappig maar best te pruimen. En Brooklyn Decker is gewoon een lekker ding. Helpt ook natuurlijk om de film uit te kijken. Overigens vond ik de beide kinderen erg goed acteren (meestal krijg ik jeuk van kindacteurs, maar dat viel hier goed mee).

Kortom, een aardig tussendoortje.

Overigens klopt de synopsis hier voor geen meter.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Jawaddedadde schreef:

Overigens klopt de synopsis hier voor geen meter.

En aangepast!

avatar van Sukantara

Sukantara

Heerlijke film ! Word ik nou echt vrolijk van. Lekker luchtig, grappig en mooie beelden in Hawaii !

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Ook al heb ik niet blauw gelegen van het lachen een glimlach wist deze film zeker op mijn gezicht te toveren.Een film met leuke acteurs die gewoon doen wat je eigenlijk van ze kan verwachten.Ik heb een leuke film avond gehad.

avatar van barcam

barcam

Verschrikkelijk slecht Adam Sandler vehikel waarvan je het einde al van mijlenver ziet aankomen. Jennifer Aniston speelt voor de 1000 keer dezelfde rol als nerd die zich "totaal onverwacht" ontpopt tot sexy stoeipoes. Te mijden!!!

avatar van numb nuts

numb nuts

alles is verspelbaar

en toch maken ze samen er iets leuks van

vond hem leuk

avatar van NLW

NLW

Werd door sommige reacties een beetje huiver voor deze film.

Maar ben blij dat ik hem toch gekeken heb.

Absoluut een aardige film.

Vlotjes.

Sandler's versie van The Heartbreak Kid, al is het verder eigenlijk gewoon een formulefilm waar er 100 andere van zijn. Toch speelt ook hier vooral de locatie een belangrijk deel in het succes van de film.

Bij een simpel achteruitleunfilmpje is het altijd wel meegenomen dat het gras wat extra groen is, de lucht net iets blauwer en de wolkjes spierwit. Zulke beeldjes zorgen op zich al voor een aangenaam sfeertje. Verder doet Sandler weer z'n kunstje, al valt het wel op dat hier wat flauwere/leukere grappen in zitten dan in z'n doorsnee werk.

Ook leuk is het bijrolletje van Kidman. Compleet debiel uiteraard, maar ik hou er wel van wanneer wat serieuzere acteurs/actrices laten zien dat ze zichzelf ook even te grabbel durven gooien.

Verder niks uitzonderlijks, maar ondanks de wat lange speelduur verveelt de film niet echt, en ondanks het melige einde blijven er ook tijdens het laatste half uur wat geslaagde grapjes over. Prima film voor een simpel en relax zomeravondje.

avatar van kwinz

kwinz

Best wel voorspelbare film, en een redelijke romantische komedie. Heb wel een paar keer in een deuk gelegen bij bepaalde grappige momenten Die kinderen waren geweldig en Kidman had ook een grappig bijrolletje

avatar van Blokland

Blokland

Kan je ook lager geven dan 0,5?

avatar van schram101

schram101

Sandler's vorige drie samenwerkingen met Dennis Dugan waren nog vrij aardig tot zelfs erg leuk zoals I now pronounce You Chuck and Larry maar Just Go With It weet ondanks het vrouwelijk schoon helaas totaal niet te boeien. We zien het in vrijwel alle romcom's de laatste tijd, sowieso al niet mijn favoriete genre, dat de grappen toch wel een beetje op lijken.

Daarnaast zijn zoals wel vaker de kinderen weer bloedirritant in dit soort rollen waardoor de belachelijk lange speelduur nóg langer aanvoelt.

avatar van david bohm

david bohm

Geen sterke film, maar best onderhoudend vooral door Jennifer Aniston die ik en schattig en aantrekkelijk vind in deze prent. De andere vrouwelijke hoofdrolspeler, Brooklyn Decker maar er ook zijn, maar kan helaas niet acteren. Sowieso flink wat overacting gezien met name van Dennis Dugan en het dochtertje. Matig tot redelijk.