• 9.372.468 stemmen

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Komedie / Familie | 104 minuten

Met onder meer: Jim Carrey, Taylor Momsen en Jeffrey Tambor

Releasedatum: 30 november 2000

Plot How the Grinch Stole Christmas

"You better watch out!"

In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volkje dat houdt van Kerstmis en feest vieren. Maar bovenop de berg leeft de 'Grinch', een oude knorrepot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij naar het dorp af te zakken, vermomd als de Kerstman, en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen. De kleine Cindy Lou Who kan niet begrijpen dat iemand zo stout kan zijn en probeert contact te zoeken met de 'Grinch'.

Cindy Lou Who

Mayor Augustus Maywho

Martha May Whovier

Lou Lou Who

Betty Lou Who

8-Year-Old Grinch

avatar van timmem

timmem

Ik heb deze film ook al meerdere malen gezien en hij blijft geweldig leuk.

Jim Carry speelt in deze film een rol waar ook alleen hij gek genoeg voor is om het te spelen, en dat lukt het fantastisch. Alleen die gelaatsuitdrukkingen al.

Geweldig leuke familiefilm. Ik geef het 3½*

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

timmem schreef:

Ik heb deze film ook al meerdere malen gezien en hij blijft geweldig leuk.

Geweldig leuke familiefilm. Ik geef het 3½*

Heb daar ook `t zelfde gevoel over...dus ik ga geheel met je mee.

Ècht een leuke kerstfilm.

avatar van Falkor

Falkor

Echt een leuke en gezellige familiefilm!!!

heb hem vorig jaar gezien echt tof!

K`ga hem dit jaar ook weer kijken als ie op tv komt!

avatar van Satisfy

Satisfy

Hij blijft leuk, ik kijk hem bijna elk jaar wel rond de kersttijden, en hij blijft me vermaken!

avatar van by_the_way

by_the_way

Wij hebben de Nederlandse versie met de stem van Joost prinsen nog op video. Maar hij blijft inderdaad leuk.

avatar van Falkor

Falkor

Satisfy schreef:

Helemaal mee eens!!!!!!!!!!

avatar van Sugakiss

Sugakiss

Geweldige film, ik heb hem al zeker tien keer gezien, elk jaar weer rond de kersttijden. Net als Home Alone is dit ook weer een van de films die ik áltijd kijk met kerst, verveelt nooit. Jim Carrey zet een geweldige rol neer als de Grinch echt geweldig.

avatar van Film_La_Timo

Film_La_Timo

vind hem wel leuk vroeger was ik er erg bang voor maar nu niet meer dus ik vind hem nu wel leuk

3,0

avatar van gillette

gillette

vermakelijke film,vind Jim Carrey goed spelen hier zoals altijd maar heb betere van hem gezien.Maar toch een leuke kerst film voor de hele familie. 3'5

avatar van *eef

*eef

Grappige film, vet blij haar (doe dit niet bij je kind later!) en Carrey is heel goed opgemaakt

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Vond een flauwe film.En die mensen zien er niet uit met die gekke neusjes.2 sterren voor Jim Carrey die wel aardig speelde.En voor sommige grapjes

avatar van Spiritlover

Spiritlover

Wat een verschrikkelijke film!Hij was ongelofelijk saai

"je bent een vuilak,meneer grinch"

Uchlh en dan dat haar van dat kind...hij was barslecht in het Nederlands en het sloeg nergens op.

Jolienepien

Dit vind ik echt zo'n lief sprookje, ook voor volwassenen. Hij is zowat elk jaar met kerstmis op en ik zou hem elk jaar wel weer willen zien.

Jolienepien

Dit is ook echt een rol voor Jim Carrey, nu hoort hij tenminste gek te doen want hij hoeft geen normaal mens te spelen.

avatar van maurice32

maurice32

ohhh wat een laag gemiddelde , ik vond hem toem geweldig en geef er dikke 5 punten voor

avatar van duffman

duffman

al enkele keren gezien en het is gewoon een leuke film meer niet

avatar van Minority_Check

Minority_Check

hoe zo meer niet

het is een hele mooie kerstfilm

ik kijk het bijna elke kerstmis

ik vind dat die echt te laag staat

avatar van Musicer

Musicer

Evans' laatste film... zielig dat hij er als zo'n monster bij moest lopen.

Eigenlijk belachelijke film, ik kon 'm niet uitkijken.

tommykonijn

Ik vond dit een geweldige kerstfilm! Het verhaal vind ik best leuk, Jim Carrey vind ik geweldig in deze film en het geeft mij het ware kerstgevoel ! *****

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

vooral leuk met kerst

3.5*********

avatar van go_gol

go_gol

Inderdaad leuk om met Kerstmis te kijken, maar over het algemeen vind ik dit toch een van de slechtste films met Jim Carrey.

avatar van Minotaures

Minotaures

Saaie film met een irritante Jim Carry verkleed als een kotsgroenkleurigejettiachtigeiets.

Slechte film, slechte idee, slechte acteerprestaties, slechte eindcijfer.

avatar van Dirigent

Dirigent

Ik vond dit een hele leuke en vermakelijke kerstfilm Jim Carrey maakt een film die vooral door kinderen (de mijne in ieder geval wel) vaak met kerst wordt gekeken en ik vond hem ook wel leuk gemaakt met kerst zetten we hem in ieder geval ieder jaar op en zorg ik dat ik klaar ben en mee kan kijken!

* * *

Jolienepien

Ik vind dit een geweldige kerstfilm. Het voelt zo heerlijk sprookjesachtig, direct aan het begin al, dat dorpje in een sneeuwvlokje. En al die mensen met grappige kapsels en rare neuzen.

geinige film

4.0***

avatar van lugia

lugia

goeie film maar niet de beste

avatar van lugia

lugia

gijntje een geweldige film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tommykonijn schreef:

Hij is één sterretje gezakt!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

tommykonijn schreef:

Hij is één sterretje gezakt!

hoezo dan ??

jumpstylemovie schreef:

hoezo dan ??

Omdat ik hem nog eens heb bekeken en hij was minder dan de keer daarvoor snap ie ? maar hij was nog steeds zéér vermakelijk en Carrey acteerde top !