Wall Street: Money Never Sleeps (2010)
Geregisseerd door: Oliver Stone
Met onder meer: Michael Douglas, Shia LaBeouf en Josh Brolin
Releasedatum: 23 september 2010
Plot Wall Street: Money Never Sleeps
"Gordon never gives up."
Na een gevangenisstraf van 8 jaar komt Gordon Gekko vrij. Ondanks zijn pogingen om Wall Street te waarschuwen voor de nakende economische ondergang, gelooft niemand hem door zijn afgenomen status in de financiële wereld. Hij besluit daarom maar om zich te concentreren op z'n privéleven. Hij wil de verwaterde relatie met z'n dochter Winnie verbeteren, maar door zijn lange afwezigheid en het feit dat Winnie hem de zelfmoord van haar broer Rudy verwijt, wil ze niks met hem te maken hebben. Ondertussen sterft de mentor van Jacob, een jonge beursmakelaar die de beleggingsfonds manager Bretton James verdenkt van de moord op z'n mentor. Jacob, die ook de verloofde van Winnie Gekko is, wil wraak en rekent daarbij op de hulp van Gordon. Gordon besluit Jacob te helpen, in de hoop zo dichter bij z'n dochter te raken.
Gordon Gekko
Audrey
Jack Schwietzer
Jake's friend at club
Drumpie
Allebei de delen kan ik al kijken via mijn geheime website, raar dat die dan pas zo laat uit komt...
Actionfreak
Nou dat lijkt me sterk, met je geheime website, maar als je hem toch heb gezien.
Geef ons dan ook maar meteen een recensie.
Brammm84
Jij praat poep...
goongumpa
Zag hier net in de bioscoop een trailer van. Wall Street meermaals gezien, maar van dit project had ik nog niets gehoord. Kwam voor mij dus helemaal onverwacht, maar de trailer zag er best leuk uit (al is Shia LeBeouf wel een afknapper).
Lijkt me op basis van de trailer, in potentie een toffe film. Maar het lijkt me erg lastig om hier echt iets goeds van te maken. Maar Oliver Stone heeft het wel in zich.
The One Ring
Trailer is inderdaad best lekker, maar tevens lijkt die het voorgevoel te bevestigen dat het een herhaling van zetten is. Ik hoop dat er een belangrijk verschil zal zitten tussen LeBeoufs personage en dat van Charlie Sheen in het origineel.
Movie Master
Beste trailer vh jaar? Geweldig met de stones Sympathy for the devil
TragieStar.*
Is dit ook echt een vervolg op de film van ''Wall Street'' uit 1987 ?
Berichten verplaatst naar Film > Cast en crew > Michael Douglas
pebe1988
hahaha Drumpie werkt bij de FBI geloof ik, ben wel benieuwd naar deze film!
grandpa
Dit vervolg heeft even geduurd maar eindelijk is die er dan....
Ben heel erg benieuwd
Gastel
Ben hier erg benieuwd naar!
Wall Street is één van m'n favoriete films en het plot van dit vervolg klinkt ook interessant.
Nog een paar weekjes wachten....
Jawaddedadde
Gisteren de trailer gezien in de bios. Kon me wel bekoren (al kwam dat vooral door de muziek). Wall Street heb ik onlangs gezien en vond ik erg geslaagd, dus ben wel benieuwd naar dit vervolg.
goongumpa
Waarom? Kan het nog wel een geniale film zijn.
thibault14
Zware tegenvaller, enkel Douglas's acteren weet de meubelen nog enigszins te redden. Voor de rest een politiek correct en manipulatief filmpje die het niveau van de eerste film totaal niet weet te benaderen. 2*
soboer
Ik heb Wall Street 5 sterren gegeven. Over het vervolg ben ik nogal sceptisch. Shia LaBeouf vind ik een totale miscast en ja dat durf ik al te zeggen voordat ik de film gezien heb. Ik ben geen fan van zijn overacting en ik zie afgaande op de vrijgegeven scenes weinig chemie tussen Gekko en hem.
Re73
Hoewel deel natuurlijk werd gedragen door Douglas, had ik toch ook graag de beide Sheens er weer in terug willen zien, hier baal ik eigenlijk wel van dat beide er niet meer in terug te zien. Als ik het goed heb begrepen komt Charlie als cameo nog wel even opdraven..... maar toch..

Wall Street

Wall Street
Drama / Misdaad, 1987

The Butler
Drama / Biografie, 2013
wall streetduringcreditsstingerhostiledomineeringcomplexanxiouscautionaryaudaciousdoubtful