• 9.377.371 stemmen

Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

Geregisseerd door: Oliver Stone

Met onder meer: Michael Douglas, Shia LaBeouf en Josh Brolin

Releasedatum: 23 september 2010

Plot Wall Street: Money Never Sleeps

"Gordon never gives up."

Na een gevangenisstraf van 8 jaar komt Gordon Gekko vrij. Ondanks zijn pogingen om Wall Street te waarschuwen voor de nakende economische ondergang, gelooft niemand hem door zijn afgenomen status in de financiële wereld. Hij besluit daarom maar om zich te concentreren op z'n privéleven. Hij wil de verwaterde relatie met z'n dochter Winnie verbeteren, maar door zijn lange afwezigheid en het feit dat Winnie hem de zelfmoord van haar broer Rudy verwijt, wil ze niks met hem te maken hebben. Ondertussen sterft de mentor van Jacob, een jonge beursmakelaar die de beleggingsfonds manager Bretton James verdenkt van de moord op z'n mentor. Jacob, die ook de verloofde van Winnie Gekko is, wil wraak en rekent daarbij op de hulp van Gordon. Gordon besluit Jacob te helpen, in de hoop zo dichter bij z'n dochter te raken.

Gordon Gekko

Jack Schwietzer

Jake's friend at club

avatar van Drumpie

Drumpie

Allebei de delen kan ik al kijken via mijn geheime website, raar dat die dan pas zo laat uit komt...

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Nou dat lijkt me sterk, met je geheime website, maar als je hem toch heb gezien.

Geef ons dan ook maar meteen een recensie.

Drumpie schreef:

Jij praat poep...

goongumpa

Zag hier net in de bioscoop een trailer van. Wall Street meermaals gezien, maar van dit project had ik nog niets gehoord. Kwam voor mij dus helemaal onverwacht, maar de trailer zag er best leuk uit (al is Shia LeBeouf wel een afknapper).

avatar van Reinbo

Lijkt me op basis van de trailer, in potentie een toffe film. Maar het lijkt me erg lastig om hier echt iets goeds van te maken. Maar Oliver Stone heeft het wel in zich.

avatar van The One Ring

The One Ring

Trailer is inderdaad best lekker, maar tevens lijkt die het voorgevoel te bevestigen dat het een herhaling van zetten is. Ik hoop dat er een belangrijk verschil zal zitten tussen LeBeoufs personage en dat van Charlie Sheen in het origineel.

avatar van Movie Master

Movie Master

Beste trailer vh jaar? Geweldig met de stones Sympathy for the devil

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Is dit ook echt een vervolg op de film van ''Wall Street'' uit 1987 ?

avatar van Q Jones

Q Jones

ja dat is

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Ah oke, dan moet ik die eerst maar eens zien

avatar van Q Jones

avatar van pebe1988

pebe1988

Brammm84 schreef:

Jij praat poep...

hahaha Drumpie werkt bij de FBI geloof ik, ben wel benieuwd naar deze film!

Hakunamatafaka

Laat maar komen deze film.

goongumpa

Stone's eerste PG-13 rating?? Vind ik wel een beetje jammer.

Hakunamatafaka

Waarom? Kan het nog wel een geniale film zijn.

avatar van grandpa

grandpa

Dit vervolg heeft even geduurd maar eindelijk is die er dan....

Ben heel erg benieuwd

haha eventjes maar

avatar van Gastel

Gastel

Ben hier erg benieuwd naar!

Wall Street is één van m'n favoriete films en het plot van dit vervolg klinkt ook interessant.

Nog een paar weekjes wachten....

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Gisteren de trailer gezien in de bios. Kon me wel bekoren (al kwam dat vooral door de muziek). Wall Street heb ik onlangs gezien en vond ik erg geslaagd, dus ben wel benieuwd naar dit vervolg.

Hakunamatafaka schreef:

Waarom? Kan het nog wel een geniale film zijn.

Natuurlijk , maar die rating wijst er wel op (of kan erop wijzen) dat Stone toegevingen heeft moeten doen aan de studio. Doorgaans zitten z'n films vol gescheld, drugs, geweld, ... Wall street 1 zou ik beslist minder gevonden hebben zonder het snuiven en de scheldwoorden.

avatar van thibault14

thibault14

Zware tegenvaller, enkel Douglas's acteren weet de meubelen nog enigszins te redden. Voor de rest een politiek correct en manipulatief filmpje die het niveau van de eerste film totaal niet weet te benaderen. 2*

avatar van Gastel

Gastel

Waar en hoe heb jij deze film gezien als ik vragen mag?

Brammm84

Hij is gek, kijk naar de score op IMDb, zegt genoeg lijkt me

avatar van thibault14

thibault14

Filmfestival van Oostende, avant-première

avatar van soboer

soboer

Ik heb Wall Street 5 sterren gegeven. Over het vervolg ben ik nogal sceptisch. Shia LaBeouf vind ik een totale miscast en ja dat durf ik al te zeggen voordat ik de film gezien heb. Ik ben geen fan van zijn overacting en ik zie afgaande op de vrijgegeven scenes weinig chemie tussen Gekko en hem.

avatar van Re73

Re73

Hoewel deel natuurlijk werd gedragen door Douglas, had ik toch ook graag de beide Sheens er weer in terug willen zien, hier baal ik eigenlijk wel van dat beide er niet meer in terug te zien. Als ik het goed heb begrepen komt Charlie als cameo nog wel even opdraven..... maar toch..

avatar van ockhausen

ockhausen