Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Jorma Taccone
Met onder meer: Will Forte, Kristen Wiig en Val Kilmer
Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans
Plot MacGruber
"He's the ultimate tool."
Sinds de dood van zijn vrouw, tien jaar geleden, leeft MacGruber (Will Forte) een teruggetrokken leven. Maar wanneer hij erachter komt dat zijn land hem nodig heeft, omdat zijn gezworen vijand Dieter Von Cunth (Val Kilmer) een kernbom heeft gestolen, ziet MacGruber in dat hij de enige is die deze klus aan kan. Hij stelt een team samen en samen proberen ze de boel recht te trekken.
MacGruber
Hoss Bender
Zeke Pleshette
Constantine Bach
jacobine_rodijk
"What the **** is this? Look at all these wires. I'm more like a three wire guy."
De sketches op SNL hiervan duren meestal niet langer dan 1 minuut, hoe ze 90 minuten dan willen gaan vullen met deze onzin zal me gaan benieuwen.
dje-em
Het is zeker de moeite waard voor fans van actie comedies. Vele flauwe grappen.
Madeliefje
Het lijkt me echt ontzettend grappig
Wanneer komt deze in Nederland? Ik vind die sketches bij SNL altijd geweldig, dus hopelijk verpesten ze het niet met een hele film, maar is het minstens net zo leuk..
Salquenen
Wat een ontzettende slechte film zeg. Will Forte is in deze fim nooit leuk. Vreselijk irritant. Leek wel of hij Owen Wilson probeerde na te doen..... 0.5*.....
Geen enkele keer gelachen....
miwaja
maar je geeft wel 3 sterren? raar
maar je geeft wel 3 sterren? raar
Je associeert een stem die eergister was uitgedeeld met een bericht die acht maanden geleden geplaatst was. Anderzijds weet ik niet of het je opgevallen is maar mijn bericht gaf aan dat ik juist "benieuwd" was naar het resultaat, dat overigens hilarisch grappig was.
stan-the-caddy
Was er een beetje huiverig voor, maar moet zeggen, viel erg mee.
erg flauw maar toch onderhoudend. Zeker geen film om in de Bioscoop te gaan zien, maar om te huren voor een druilerige zondagmiddag is een super idee.
evwi
Wat een complete onzin, wat ook de bedoeling is...
Ik had hem uit moeten zetten na een paar minuten maar heb het niet gedaan omdat ik te lui was om de afstandsbediening te pakken. Wel lekker het laatste half uur geslapen, totaal niets gemist.
Dit is een film die je gerust links kan laten liggen, mis je echt helemaal niets aan. (of je moet het bv leuk vinden dat hij zijn dode vrouw op haar graf aan het nemen is.. tja smaken verschillen)
satdoxter
Pffff het begin deed me heel even denken aan Hot Shots met Charlie Sheen, maar ondanks dat ik van flauwe humor hou kon ik hier echt niet om lachen, wat dat betreft is heel erg slecht wie hier om moet lachen moet zeker niet naar hot shots kijken want dan lach je je een beroerte
Donkerwoud
Kan iemand mij uitleggen hoe ze van een sketch, waarin de hoofdpersoon alijd dood gaat, een 90 minuten durende film weten te maken?
The_Game
Leuke flauwe komedie voor tussendoor of een die je moet kijken met een groep mensen en veel bier.
jacobine_rodijk
.. ze laten de hoofdpersoon niet doodgaan?
Bobbelzz0
Ik vond er niet veel aan.
Misschien is dit meer een film om met vrienden en minimaal 3 kratten HJ te kijken.
Menno Bemelmans
Trailer op YouTube. Lijkt me heerlijk fout vermaak.
Wat een zinloze informatie! Kijk de film en geef dan commentaar.
Maar aan de info, dat jij de trailer wel fout vermaak lijkt, heeft niemand natuurlijk iets.
Geef zinvol commentaar of niet SVP!
yeyo
Wat een zinloze informatie! Kijk de film en geef dan commentaar.
Geef zinvol commentaar of niet SVP!
Met het verkeerde been uit bed gestapt of zo?
Leland Palmer
Wat een zinloze informatie! Kijk de film en geef dan commentaar.
Aandacht tekort ofzo? Als je op ''trailer'' klikt (rood lettertype - streep eronder) wordt (werd in dit geval) je direct doorgelinkt naar YouTube (wist je niet, neem ik aan?), waar mensen de trailer kunnen kijken. Is handig.
pillepaultje
in een woord geweldig! lang geleden dat ik zo hard heb gelachen om een film! aanrader!
jusatw
Wat een beroerd slechte film. Zelfs MacGyver is vergeleken met deze film nog geweldig. Hele flauwe humor (voor zover het humor te noemen is).
Mocht je deze film gaan kijken...zorg dan voor een kratje bier en iemand om tegenaan te kunnen ouwehoeren...
Maar goed toch nog een halve ster voor de moeite die ze genomen hebben om deze film te maken.
RickZ
Actiekomedie met ijzersterk en hilarisch eerste deel (4*) maar het 2e deel werd wat meer standaard (3*), tesamen 3,5*. Combi van hele leuke scenes en hele rauwe actiescenes.
Eerste deel dus geweldig, het begint met de namen Cunth en Piper, gevold door die grafkist en daarna die cassette-autoradio die als een rode draad steeds weer terugkomt.
Misgunner
de overeenkomst met Owen WIlson nadoen heb ik inderdaad ook gemerkt
maar voor de rest vond ik dit een leuke, flauwe film die wel een aantal momenten bevatte om even smakelijk om te lachen
filmsz
Simpel verhaaltje maar verveelt zeker niet en genoeg gelachen; bij het opblazen van z'n teammates, z'n aanvalsplan; planloos.., de verkleedpartijen, z'n afleidingsactie, de ill suck your dick scenes :d .
Drifter
De eerste 20 minuten waren te volgen, daarna ging het dramatisch achteruit. Is dit een parodie op een actiefilm, of moet dit een komische film zijn? Ik heb hem wel uitgekeken maar op het laatst leek het op peppie en kokkie met een pistool. Maar misschien had ik niet genoeg bier op inderdaad.
Chrisseh
Time to pound some Cunth
Vond ik de eerste keer best grappige line, alleen jammer dat de makers dat inzagen en het dus door de hele film gingen gebruiken.
Verder tja, als je deze film gaat bekijken weet je wat je kan verwachten: droge humor, flauwe grappen en vage situaties. Bij vlagen werkt het goed, helaas pakt het hier bij lange na niet zo goed uit als bij dit soort komedie hoort. Dus ja, de film heeft z'n momenten, maar - al helemaal als de film z'n einde nadert en een stuk meer op de actie focust - bij lange na niet genoeg.
Raffael77
Zeer matige film die helemaal niet grappig is.
In het begin leek het wel een stoere film te worden maar al vlug begonnen de irritaties te volgen.
MacGruber speelt zo irritant dat het te doorzichtig wordt in het verloop van de film.
Bah
Leland Palmer
Ik vond dit regelmatig best wel geniaal eigenlijk; ''I'll suck your dick, you can fuck me, or get fucked by me, or you can watch me fuck something, just point at something in the room and i'll fuck it for you!'' ... Wat een mallloot, heb me bescheurd.
Ja, ik kon de droge humor van (én in) deze MacGruber wel waarderen. Die autoradio, de foute (80's) muziekjes steeds, het vele gevloek, die neukscéne op het kerkhof is echt (bijna) het toppunt van hilariteit.
Niet altijd even solide, maar dikke voldoende.
De GeuS
Hier ben ik het totaal in vinden; vooral in het begin zitten soms hilarisch flauwe (de verkleedpartijen) en leuke grappen.
yomusic
Meest slechte film aller tijden. Regelrechte ramp. Flauwe humor, als je het humor mag noemen.
Ga je tijd niet verdoen en laat deze film liggen waar ie ligt

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'