Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Jorma Taccone
Met onder meer: Will Forte, Kristen Wiig en Val Kilmer
Gesproken taal: Engels, Russisch en Spaans
Plot MacGruber
"He's the ultimate tool."
Sinds de dood van zijn vrouw, tien jaar geleden, leeft MacGruber (Will Forte) een teruggetrokken leven. Maar wanneer hij erachter komt dat zijn land hem nodig heeft, omdat zijn gezworen vijand Dieter Von Cunth (Val Kilmer) een kernbom heeft gestolen, ziet MacGruber in dat hij de enige is die deze klus aan kan. Hij stelt een team samen en samen proberen ze de boel recht te trekken.
MacGruber
Hoss Bender
Zeke Pleshette
Constantine Bach
louisvf
Dan heb je een budget, connecties en dan maak je zo'n debuut film.
Slechte keuze dus.
De ontploffingen zijn trouwens echt zeer slecht gemaakt...
Nasser
Ik heb hem vanavond zitten kijken.
Ik heb hem met enige verbazing zitten kijken.
Hoe kan een mens zo'n slap verhaal verzinnen. 't gaat werkelijk nergens over, maar dat zal de humor wel zijn.
De humor is niet voor mij weggelegd.
the new guy
Hilarische grappen en totaal mislukte grappen. Leuk dat Macgyver z'n eigen slechte film krijgt maar het kon stukken beter. Val Kilmer is wel een heftige BadGuy.
lordhumangus
Schitterende film met een aantal faluwe en goede grappen erin.
Skrean
Deze film kunnen kinderen leuk met hun ouders kijken op de zaterdag avond met een bakje ships en glas coca cola, of kindercola.
skipy05
Film viel tegen. Begin vond ik nog goed. Maar verder vond ik hem maar slecht worden. Veel te overdreven. Hij heeft me wel niet echt verveeld.
jacobine_rodijk
Is dit sarcastisch?
filmpie01
walgelijke film mc gruber is absoluut niet grappig maar vooral heel irritant verschrikkelijke film.
override100
volgens mijn heb je geen kinderen
er zijn een paar geweldadige scenes ertussen dus niets voor kinderen.
Foute soundtrack.
Maar wel erg prettig in het gehoor klinkend. De jaren '80/'90 en dergelijke herleven wanneer de anti-held, een vuilgebekte McGyver-kloon, als een soort van Rambo wordt onthaald. De humor is redelijk voorspelbaar en van dik hout, maar biedt genoeg om regelmatig te grijnzen en meer. Verstand op 0 verplicht, iets waar die lekker soundtrack sterk aan mee helpt. Vooruit, nog 1tje voor onderweg.
Goed.
amenmalek
What a pile of shit
Heb me goed zitten ergeren aan MacGruber. Ook gecorrigeerd naar het feit dat het een actie-"komedie" is....
De muziek daarentegen was wel lekker!
BjornV
Ik heb me werkelijk gedurende de hele film kapot zitten ergeren... Wat een ongelooflijk slechte film... Aan het budget kan het niet gelegen hebben, dus wijt ik het maar aan de Regisseur...
Kan me niet herinneren dat ik eerder zo'n slechte film heb gezien... Weinig in ieder geval. Wat een weggegooid geld. Hier zat meer in (het plot, de acteurs en het verhaal).
En om dit een Komedie te noemen is werkelijk een blamage voor het woord: ActieDrama is een betere...
0,5 ster voor de moeite...
Blokland
Middelmatig, met een paar aardige momenten. Vooral de token love scene krijgt een grappige draai.
gillie24
Tja, tja....wat moet je hier nou van vinden. Als comedy niet geslaagd, want de meeste grappen slaan dood, als actiefilm niet geslaagd, want daarvoor gebeurt er te weinig. Als dit een persiflage op 'McGyver' moest voorstellen, dan is dat totaal mislukt. De filmmuziek is het enige positieve aan de film. Een 1.0.
SaBBeS
Haha leuk om die reacties hier te lezen, want ik heb echt in een scheur gelegen. 't is idd echt een superfoute film en je moet er wel ff voor in de stemming zijn.
Zitten echt een paar klassieke stukjes tussen die ik zal blijven onthouden. Wat mij betreft één van de beste komedies van dit jaar (waar ik het meest om heb gelachen en heb onthouden).
AsianFreak
man, die film is zo fout! Zo B en gay. Wel melig... Muziek is ook goed uitgekozen! haha
Muyo
Zo spectaculair en aantrekkelijk het verhaal klinkt, zo slecht is deze film !
Ongeveer alles aan deze film heb ik in negatieve zin waargenomen.
Het verhaal lijkt leuk, maar is erg eenvoudig en bevat totaal geen spanning en actie.
Het acteren is waardeloos en de humor is niet grappig !
Verwacht niet veel van deze film, want het ziet er aangenamer uit dan dat het is.
1,5 ster.
Tonypulp
LOL.
En meer hoef je niet te weten over MacGruber. Want damn, die is echt om tranen van in je ogen te krijgen. Op bepaalde momenten dan, want het is niet altijd geslaagd. Wanneer het echter raak is, is het ook écht goed raak en véél beter dan de meest recente komedies die ik heb gezien.
Zo plat als 't maar kan en vaak te fout voor woorden (Kerkhof scene.. ) . MacGruber doet er altijd een schepje bovenop, de delivery van Forte is dan gelukkig briljant want niet iedereen kan dit soort onzin leuk brengen.
Schitterend vermaak voor de hersendode.
Remedy
er was 1 leuke scene: de scene waar zijn 1st team in het busje zat.
de rest is gewoon compleet en totaal echt bagger. ik heb geprobeerd om de film af te kijken, maar het lukte me écht niet. 20-30min voor het einde moest ik toch de powerbutton ff hard indrukken. dit is tevens tot nu toe de eerste film in mijn leven die ik bewust niet wil afkijken.
overigens vond ik de hoofdpersonage geschikt voor de film. ik denk dat ze een andere regisseur hadden moeten nemen en ... laat de rest maar zitten wat ik wil zeggen.
david bohm
Flauwe persiflage met een MacGruber die nog irritanter is dan MacGyver himself. Een paar aardige grappen en de bijrol van Val Kilmer leveren nog wat sterretjes op.
Girolamo91
Ik geloof dat ik nog nooit zo iets slechts gezien heb,.
Om nog maar te zwijgen over de ''actie scenes''.
marcelvkan
man man man man man.... hoe kun je het maken! bij de begintuner had ik al geen verwachtingen meer!
nightbreed
Meligheid is troef in deze film die een paar leuke grappen kent, maar de meerderheid van de grappen waren me toch wat te flauw.
Decec
Ik vond redelijk actie/komedie film...
Wel aardig actie, maar het is echter flauw...
Slechte acteerwerk...
Wel leuke achtergrond muziek (Dolby Digital)...
Geen aanrader...

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'