Genre: Drama / Misdaad
Speelduur: 125 minuten / 150 minuten (extended cut)
Geregisseerd door: Ben Affleck
Met onder meer: Ben Affleck, Rebecca Hall en Jeremy Renner
Releasedatum: 21 oktober 2010
Plot The Town
"Welcome to the bank robbery capital of America."
Elk jaar worden in Boston meer dan 300 bankovervallen gepleegd. En de meeste daders wonen in Charlestown, een buurt met een oppervlakte van 1,5 vierkante kilometer. Één van hen is Doug MacCray. Hij heeft wel kans op succes gehad, een kans om niet in de criminele voetsporen van zijn vader te treden. Toch werd hij lid van een bende meedogenloze bankovervallers die er trots op is dat ze alles kunnen stelen wat ze willen en het er zonder kleerscheuren vanaf brengt.
- Trailer (YouTube)
- Prince of Thieves (BoekMeter)
- The Town (MusicMeter)
Dino Ciampa
Fergus "Fergie" Colm
Stephen MacRay
Metalfist
Lijkt redelijk cliché te zijn maar het zal in ieder geval uitwijzen of Affleck een one-hit wonder is of niet.
Xx_se7en_xX
Ik ben zeer benieuwd na wat hij met zijn meesterlijke debuut heeft geleverd. Ik ben ook benieuwd, omdat hij zichzelf nu in de hoofdrol heeft gezet.
mister blonde
Ben hier wel benieuwd naar. Affleck als acteur vind ik verschrikkelijk, maar Affleck als filmmaker (Good Will Hunting en met name Gone Baby Gone) heel goed.
soom
Ik ben zeer benieuwd na wat hij met zijn meesterlijke debuut heeft geleverd.
JC.
Benieuwd, na. Niet benieuwd naar.
Stinio
Deze trailer ziet er echt wel heel goed uit! Hier zie ik echt naar uit.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ben benieuwd of Affleck een betere film af kan leggen na zijn redelijk goede debuut. Het verhaal is alvast niet bijster origineel.
Thorak
Lijkt weer een Point Break kopie te worden. Met een aantal betere acteurs zou het wat kunnen worden, maar niet met wat ze er nu in hebben zitten ben ik bang.
Wesley29m
Mmmm... Blake Lively
Alleen daarom voor mij al de moeite waard om deze straks te gaan zien
eppo349
Het verhaal ligt me wel en Ben Affleck gaat het steeds beter doen. Het wordt nog wel eens wat met die gast.
weaselweasel
Ik vond zijn debuut best mager eigenlijk. Wil deze toch graag zien.
Bob Gray
- 2045 stemmen
Zeer benieuwd naar deze. Affleck's debuut vond ik prachtig gefilmd en een ontzettend sterke sfeer hebben. Als hij dat weet te evenaren met deze wordt dit een zeer sterke film.
Had alleen liever Ben's broertje in de hoofdrol gezien dan hemzelf.
schram101
Ik ben juist blij dat Ben hier zelf in speelt in plaats van dat irritante broertje van em. Vreselijke stem en één van de slechtste acteurs van de laatste tijd dat jochie. Ben Affleck daarintegen heb ik een hogere pet van op!
ghostman
De zoveelste ManN-kloon van dit jaar , denk aan films als Takers (2010) , For Lung (2010) , Caught in the Crossfire (2010) etc. .
Als een diehard M. ManN-liefhebber wil ik ook deze film best wel een kans geven .…
"Mr. Affleck said he tried to walk in the footsteps of movies ranging from the great Warner Bros. gangster pictures to Michael Mann's brilliant "Heat" and prize-winning "Gomorrah" exploring the mafia's vise-like hold in parts of Italy"
www.post-gazette.com en review
"As a director, Ben Affleck is no Michael Mann, that's for sure (and he'd probably be the first to agree)."
Roel_
- 2061 stemmen
Slotfilm bij film by the sea. Niet echt een festivalfilm. Het was een gemiddelde actiefilm met wat drama elementen, die uiteindelijk wat ongeloofwaardig bleken.
Nakkie13
Ik heb er toch wel goede dingen over gehoord, en op RT staat hij toch wel zeer hoog aangeschreven.
Ben stiekem wel erg benieuwd.
Trailer verklapt wel al veel zeg, waarom doen ze dat toch...
sonyjh
dit weekend is het fortis movie days in de kinepolis (belgie)
Ik ga vandaag the town kijken voor 3 euro
sonyjh
best wel goede film. Niet superspeciaal ofzo, maar best wel goed gebracht en geregisseerd.
Deed soms wat denken aan heat, al is heat beter.
3,5 sterren is ie wel juist waard.
Raggie76
degelijke actie/drama film met goed acteerwerk, wel veel bekende thema's die je eerder hebt gezien in misdaadfilms zoals Carlito's Way
Ricochan38
er zitten alweer veel te veel spoilers in die trailer, ik probeer ze al zo weinig mogelijk te kijken maar deze zag ik helaas in de bios.
Ik word echt kots, kots, kots kots en kotsmisselijk van de trailer.
Ten eerste zit de halve film erin, dus er blijft geen enkele verrassing over. Ten tweede is die muziek in de trailer om van te walgen. Bombastische rotzooi wat totaal niet bij de soort film past.

In de ban van 'Task' op HBO Max? Deze titels passen in jouw straatje

Misdaadfilm 'The Town' van en met Ben Affleck vanavond te zien op RTL 7

De best beoordeelde films van de jarige Ben Affleck (50)

In de ban van 'La Casa,' drie sterke films op Netflix over een bankoverval

Prisoners