• 9.376.030 stemmen

Met onder meer: Jaden Smith, Jackie Chan en Taraji P. Henson

Gesproken taal: Mandarijn en Engels

Releasedatum: 22 juli 2010

Plot The Karate Kid

"A Challenge He Never Imagined. A Teacher He Never Expected."

Dre (Jaden Smith) is een skateboardende, gameverslaafde jongen die gedwongen is naar China te verhuizen, omdat zijn moeder (Taraji P. Henson) daar voor haar werk heen moet. Dre past zich maar moeilijk aan en wordt in elkaar geslagen door de plaatselijke pestkop. Mr. Han (Jackie Chan) is een klusjesman die Dre’s blauwe oog ziet en hem aanbiedt om hem martial arts en de Chinese taal te leren. Op deze manier kan Dre zich verdedigen tegen de leerlingen van de Li Quan Ha’s Fighting Dragon School of Kung-Fu.

kArIzMa_Movie

Will Smith produceert de film. Hopelijk wordt dit Zwart's beste.

Wat is die Jaden lenig zeg.

avatar van wimnoot

wimnoot

Wordt niet zo moeilijk om Zwart's beste te zijn.De enige half fatsoenlijke film die hij gemaakt heeft is One Night at McCools.

avatar van marb

marb

-_-' Hollywood heeft dus écht geen inspiratie meer?!

(neemt niet weg dat films met Jackie Chan tot de meest geniale en gedurfde qua stunts en vechtscenes behoren)

marb schreef:

-_-' Hollywood heeft dus écht geen inspiratie meer?!

Klopt. Zie ook de re-makes van o.a. meer Last House on the Left, Let the Right One In en [REC].

avatar van Prudh

Prudh

Was karate geen Japanse vechtstijl? Of is Jackie Chan geen Chinaman? En lag de Chinese muur niet gewoon in... China? En was Jaden Smith niet het meest vervelende kindje in Hollywood (zie The Day The Earth Stood Still) sinds Dakota Fanning?

• 11913 berichten

Mwah... Dakota is me altijd meegevallen. Jonathan Lipnicki kan daarentegen wel het bloed onder m'n nagels vandaan halen.

avatar van fritsy

fritsy

kruiwagen kid smith.

Leland Palmer

Trailer. Dit ziet er niet eens zo slecht uit.

avatar van The Oceanic Six

Vind je? Ziet me er een beetje te populair uit. Maar ik zal hem best eens thuis gaan bekijken, want Chan is altijd wel oke.

kArIzMa_Movie

Dit kan wel eens een leuke remake worden. Dat 50-jarige Jackie vecht met jochies van 12(?) maakt hem best cool. Jackie is altijd een van de betere in het vak geweest. Zal hem daarom ook is thuis gaan bekijken.

Hoe heet dat nummer in het begin van de trailer?

Kenners?

@HJ: Ik zou een andere link doen, YouTube haalt de trailer er in no-time af namelijk.

kArIzMa_Movie schreef:

Hoe heet dat nummer in het begin van de trailer?

Fort Minor - Remember the Name.

Deze trailer blijft wel staan denk ik. Vaak worden ze er alleen afgehaald als de maatschappij de trailer nog niet officiëel heeft uitgegeven.

Leland Palmer schreef:

Fort Minor - Remember the Name.

Nee. Dat is niet het nummer in het begin van de trailer.

Leland Palmer

Was het enige nummer wat ik me zo snel nog voor de geest kon halen, maar nu ik de trailer weer zie komt die idd niet uit het begin. Dan kan ik je niet verder helpen.

avatar van gotti

Best geinige trailer. En leuk om weer iets van Zwart te zien...

• 11913 berichten

Gelikt gefilmd, maar inspiratielozer kan eigenlijk niet...

avatar van ronaldinjooo

ronaldinjooo

Haha, toch grappig stukje met die vliegenmepper. Eerst dacht ik ; huh een film over karate kid? Maar bij het zien van de trailer lijkt die me leuker als verwacht.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Vette soundtrack.

Of dit word een flop maar naar mijn mening word dit een leuke film om mee te pakken in film jaar 2010.

Trowens wel grappig dat het zoontje van Will mee doet.

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Dit wordt een leuke.

En ik begin steeds meer onder indruk te raken van die kleine Jaden.

Zo vader, zo zoon?

avatar van cm_punk

cm_punk

Whaha, deze moet ik zien!

Waar Mr. Miyagi nog zo serieus bezig was om vliegen tussen stokjes te vangen, gebruikt Mr. Han eerst de vliegenmepper en dan pas de stokjes .

Een film met een training erin vind ik altijd wel leuk (kickboxer, karate kid, rocky etc.)

avatar van domkey

domkey

Mijn portie aan de hond!

Zo, dat wou ik even kwijt.

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Deze moet ik ook zien, lijkt me wel een mooie!

avatar van Stinio

Stinio

Ziet er een typische maar veelbelovende Jackie Chan film uit...

• 11913 berichten

Nee, 'typisch Jackie Chan' zijn films als Police Story en Who Am I. Dit is meer 'typisch een kindvriendelijke actie-komedie'.

Angrod_Pallanén

Trailer was veel belovend. Als ze het een beetje goed doen wordt het een mooi actidrakom..ofzo.

avatar van schram101

schram101

De trailer verraste mij al, maar dit nieuws nog meer..

Karate Kid remake wordt écht goed? - FilmTotaal filmnieuws

Angrod_Pallanén

Erg veel zegt dat niet, het was de hoogste score sinds Hitch...Zo'n geweldige film was dat niet. Maar altijd fijn dat er wat positiever naar de film gekeken wordt.

avatar van schram101

schram101

Ik vond/vind Hitch persoonlijk bijzonder komisch. Moet wel toegeven dat ik niet geheel op de hoogte ben van deze testscreeners, maar dit is sowieso goed nieuws.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Hun test groep was waarschijnelijk 8-12 jaar oud, dus veel zegt het niet. Maar dit kan wel wat worden, word dus afwachten.

Angrod_Pallanén

Hoogst waarschijnlijk heeft Achmed gelijk.

@schram101: Testscreeners zijn er voor de doelgroep (er zijn er ook voor de pers, maar die zijn dichter bij de release) om te kijken of het afgeleverde product wel is geslaagd zodat er evt. nog wat bewerkt kan worden. (Dit is overigens mijn leken info, misschien dat iemand anders het beter kan uitleggen?)

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Een re-make van Karatekid ? zat daar iemand op te wachten dan? Inderdaad ik las hier boven ergens dat de insperatie in hollywood opraakt, ik begin het nog te geloven ook.