• 9.376.931 stemmen

Undisputed III: Redemption (2010)

Actie | 96 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titel: Undisputed 3

Geregisseerd door: Isaac Florentine

Met onder meer: Scott Adkins, Mykel Shannon Jenkins en Mark Ivanir

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Undisputed III: Redemption

"One deadly tournament. Last fight for freedom."

Uri Boyka is een Oost-Europese gevangenisvechter. Hij is op zoek naar een mogelijkheid om zich de gevangenis uit te vechten, maar om dat te bereiken zal hij de beste kooivechters in de wereld moeten verslaan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Iron Maiden

damn, wat ben ik hier benieuwd naar uit!

deel 1 en 2 waren allebei erg goed, en met Scott Adkins kan het eigenlijk niet misgaan.

Behalve Ninja.

avatar van huggie

huggie

Weet iemand al wanneer deze film gaat uitkomen?

Trailer ziet er erg goed uit.....

avatar van Lennert

Lennert

This is Isaac florentine - The director of both Undisputed II & Undisputed III.

I am glad there are fans to the UNDISPUTED series. But I urge you from the bottom of my heart : PLEASE do not download the film illegally!

If you do want UNDISPUTED IV to ever happen.... The faith of 'Undisputed IV' will be determined by the sales, rentals, legal downloading etc of 'Undisputed III'. If it is a success then the producers/ studio ( the big wigs) will go along and approve doing UD4. - So I urge you loyal fans, please get the movie using the legal channels only!

Thank you

Isaac florentine

Director of UD3

De regisseur op IMDB's message boards. Ik hoop wel dat de film hier over een kleine tijd aankomt, anders ga ik hem toch net als Universal Soldier: Regeneration over laten komen.

Iron Maiden

Heerlijke actiefilm, soms valt de film even stil, maar Scott Adkins als Boyka is toch wel prachtig om naar te kijken.

Het eindevecht is keihard, ik vond het een originele manier om de tegenstander uit te schakelen en de rest van de gevechten waren ook wel goed te doen, maar nergens word het niveau van deel 2 gehaald naar mijn mening.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

alweer een?

vond 1 wel vet

2 iets minder

ben benieuwd, vanavond ff kijken

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

echt toffe film

absoluut!

avatar van xaid

xaid

wat een ongelooflijke VETTE FILM! , die gevechtern het verhaal gewoon alles , verdient een DIKKE 5 !!!! deze film ga ik nog vaker terug zien!

avatar van brave71

brave71

vond het verhaal richting bloodsport gaan.

Alleen zijn de gevechten beter en mooier in beeld gebracht.

Tempo blijft er lekker in en acteerprestaties zijn niet verkeerd.

Vond de gevechten soms ff te veel van het goede, maar ja overdrijven hoort er nu 1 maal bij

Leuke film, aanrader voor de mensen die van vechtfilms houden.

avatar van mvdb_lwd

mvdb_lwd

Ik vond dit echt een goeie film. vond deel 2 al een zware verbetering van deel 1 maar in deze zat echt een goed verhaal met goede gevechten!!! Een dikke 5 een film die ik nog veel vaker ga terugzien net als deel 2...

avatar van mrwhite

mrwhite

dit is een redelijke goeie film zeker beter dan deel 2 want die vond ik echt zeer zwak.

natuurlijk moet je niet naar deze film kijken voor het verhaal want dit is waarschijlijk al de 100ste film in deze genre maar de vechtscene's zijn meer dan behoorlijk gedaan en ook bij momenten leuk in beeld gebracht.

die Scott Adkins is wel die ideale man voor dit soort films en Isaac Florentine probeert een beetje de b-actie films van begin de jaren 90 terug tot leven te brengen.

het einde van de film was dan wel weer heel zwak wat mij betreft en zeer voorspelbaar.

en nog één iets sinds waneer ligt brussel in frankrijk

een dikke 2,5* vooral voor de goeie vechtscene's.

avatar van Draconian

Draconian

Keiharde actie en een zeer goed verhaal.

avatar van tal1b

tal1b

verhaal ... waardeloos. die heb ik ook geskipt.

maar voor de acrobatiek en vechtscenes is dit een goeie film. Niet realistisch, lijkt af en toe op rocky die aan het turnen is, maar wel spectaculair, dat moet ik toegeven

avatar van yassinova

yassinova

goeie film, 4*

avatar van kaholiic

kaholiic

Flitsend.

Ik dacht dat die flink zou tegenvallen maar niks is minder waar. Het verhaal is wat magertjes en slechter dan deel 2. Maar de vechtscenes zijn echt prachtig. De verschillende stijlen doen erg goed en het vertragen en versnellen van beelden is zeer vet. Acteerwerk matig. Niet storend. Rauw, flitsend en harde vechtfilm.

Zeer goed.

avatar van bobje30

bobje30

Vette actie film, met mooie vecht scènes.

Had eerst dit deel gekeken en was zeer enthousiast en dus gelijk deel 1 gekeken, maar die viel zwaar tegen.

Ik denk dat je gewoon de volgorde aan moet houden, of gewoon deel 1 moet overslaan. Anders is het zo een teleurstelling.

Ik geef hem een 3.5 een zeven dus.

En een vraagje voor de mensen die deze film een vijf geven. Jullie zijn dus van mening dat dit de beste film is van alle films die je hebt gezien of er op de wereld zijn?

avatar van RickZ

RickZ

Knokfilm met gevangenen en de duels tegen elkaar, met een paar stevige en mooi in beeld gebrachte knokpartijen maar meer is het niet. Voor de liefhebber dus...

avatar van 606

Mijn 1ster Undisputed film en beviel me erg goed.

Verhaal was prima en dat afgewisseld met keiharde knok actie.

Acteurs ook gewoon goed.

3,5 ster

avatar van gizmoart

gizmoart

sorry voor het rare comment maar wat een fcking c film qua acteerwerk. Maar de gevechten zijn subliem raar maar waar een dikke 4

avatar van gratis

gratis

Geweldige no-nonsens film. Gewoon lekker knokken zonder onzinnige dialogen. Voor de vechtfilm liefhebber een must-see.

P.s Zeer verassend goed camera werk!!

avatar van erpunited

erpunited

Lekkere aktiefilm. Mooie vechtscenes. Het verhaal wel behoorlijk voorspellend maar wel redelijk. Zeker vermakelijk om te kijken. Als je van een lekkere aktiefilm houdt is dit zeker een aanrader

avatar van dragonmaster

dragonmaster

goede actiefilm met mooie gevechten. zelfs het verhaal kan er mee door. laat deel 4 maar komen.

avatar van Waku

Waku

In de begin jaren 80 was er een gelijksoortige film , toen nog op video, "Bloodsport" met Jean Cleade van Damme.

Flinterdun verhaal, matig acteerwerk maar de gevechten waren hilarisch. En dat zefde geldt ook voor deze "Undisputed 3".

Het engels oostblok accent dat de meeste acteurs in deze film spreken maakt de film een beetje knullig maar de keiharde en zeer overtuigende filmbeelden van de gevechten maken heel veel goed.

Vaak zijn gevechten in dit soort films rommelig en chaotisch gefilmd maar in "Undisputed 3"is het een genot om naar te kijken.

Uitstekend knokvermaak.

3*/3.5*

avatar van Pistons

Pistons

In zijn genre heerlijk. Seemingly is er van de mogelijkheden het onderste uit de kan gehaald.

avatar van syntagma

syntagma

Goeie film! Mooie beelden, strakke gevechten. Helemaal niet vervelend om naar te kijken.

avatar van daylight

daylight

Goed verhaal, dat heb je niet vaak bij zulk soort films.

zeker de moeite waard

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Hierbij verklaar ik mezelf officieel fan van de Undisputed films.

Ik maakte mij lichtjes zorgen wie acteurs als Jean Claude van Damme, Steven Seagal Jet Li, etc. gaan vervangen. Al deze gasten zitten al heel dicht tegen de 50. Maar als ik zie wat een man als Scott Adkins allemaal in zijn mars heeft, dan ben ik al gerust gesteld. Hij is nog relatief jong, heeft de looks, hij kan idioot goed vechten en hij kan zelfs acteren. Verwacht geen Jeff Bridges niveau, maar het is echt niet verkeerd. Ik gun hem succes. Ik hou nou eenmaal van een goede vechtfilm. Nu kan iemand als Michael Jai White ook erg goed matten, maar helaas begint deze beste man ook minder jong te worden. Hij wordt dit jaar 43.

In Undisputed III draait het allemaal om Uri Boyka. In deel II was het in principe nog de grote badguy, maar nu hij hier de hoofdrol vertolkt, wil het niet zeggen dat het nu ineens een hele sympathieke kerel is geworden. Al heb je het wel een beetje met hem te doen. Althans, dat had ik. De fenomenale knokpartijen spatten wederom van het scherm en de smeuïge clichés vliegen je weer om de oren. Maar zeg nou zelf, nou en!! Ik word alleen maar vrolijk van het feit dat er anno 2010 nog steeds uitstekende vechtfilms worden gemaakt! Serieus, ik had het genre toch wel enigzins dood verklaard.

De Undisputed films doen alle andere goede matfilms uit het verleden eer aan. Verplichte kost dus!

avatar van DrMouse

DrMouse

mooie actiefilm maar de verhaallijn is enorm voorspelbaar en de dialogen slaan soms helemaal nergens op.