• 9.385.755 stemmen

Geregisseerd door: Alexandre Aja

Met onder meer: Steven R. McQueen, Elisabeth Shue en Jerry O'Connell

Releasedatum: 2 september 2010

Plot Piranha 3D

"There's something in the water."

Elk jaar stijgt de populatie van het slaperige dorpje rondom Lake Victoria explosief van 5.000 naar 50.000 mensen, allemaal gekomen om een wild weekend te beleven. Het '4th of July' feest staat garant voor zuipend sextoerisme. Dit jaar echter, zijn katers en geklaag van de lokale bevolking niet de enige zorgen van de tijdelijke bewoners; een aardschok in Lake Victoria heeft een scheur in de bodem gemaakt waardoor een kolonie van prehistorische piranha’s zich in het meer heeft genesteld. Ongekende moordmachines die door hun primitieve instinct maar één doel voor ogen hebben: jagen op alles wat beweegt en schoonstrippen tot het bot. In luttele seconden...

Julie Forester

Derrick Jones

Kelly Driscoll

Deputy Fallon

Paula Montellano

Novak Radzinsky

avatar van Colombo

Colombo

Over acteurs gesproken, sommige van hen zijn pornosterren ..

Jup. Drie stuks.

avatar van The Oceanic Six

cicco19 schreef:

nog niet gezien maar wel al een 3,5???

Als hij om 2 uur 's middags wat typt en iets voor 5 een stem plaatst, dan kan je toch nagaan dat hij hem in die tussentijd heeft gezien he...

avatar van davidz352

davidz352

Colombo schreef:

Alleen voor 3d naar bios geweest, anders was ik niet geweest. Heel erg veel tieten..Verhaal sloeg verder nergens op, konder net zo goed Boobs 3d noemen maarja... alleen coole 3d effecten , verder niet. 2,5*

Boobs 3D

avatar van TrickySmalls

TrickySmalls

SuperSideSwipe schreef:

Ze lieten de slachtoffers ook onrealistisch lang in leven tijdens al het knaaggeweld waardoor nog een extra demensie aan de lijdenswegen van de slachtoffers werd toegevoegd.

Verhaal = niks

acteurs = niks

camerawerk = redelijk

3D = goed

vunzigheid = absolute top

Precies, zo denk ik er ook over.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Net wat Reinbo vermeldde: Popcorn, Bier, Tieten en Piranha's en een lesbische scene....of 2...ben even de tel kwijt.
Pure pulp met een zooitje gore, maar vermakelijk.
Vooral `t begin , wie zie je?...matt Hooper van `t oceanografisch instituut met pensioen, lekker aan `t vissen met een paar kouwe rakkers , die door de piranha`s genuttigd werd....een heerlijke verwijzing naar Jaws
Jerry O'Connell als zeer druk snuivende porno-regisseur ging me soms ietsjes tè ver.
Heel erg voorspelbaar, maar toch op 1 of andere manier een heel leuke film.
Riley Steele was een genot.

avatar van Reinbo

Toch maar verhoogd naar 4*, de fun blijft toch wel goed hangen. Wil 'm graag herzien in 2D, lijkt die me beter.

hannes64 schreef:
Pure pulp met een zooitje gore, maar vermakelijk.
Heel erg voorspelbaar, maar toch op 1 of andere manier een heel leuke film.
Riley Steele was een genot.

Oh zo'n film ja, dat vind ik dus geen zak aan als ik een film wil kijken. Dan kan ik beter porno gaan kijken. Overslaan!

avatar van yeyo

yeyo

Raar hoe een klein beetje bloot zovelen lijkt dwars te zitten..

Impala schreef:

Hoeveel pornofilms met piranha's ken jij?

En wat boeit ons dat of jij er op voorhand geen zak aan vindt?

Jup. Drie stuks.

Was je nou gisteravond nog voor de tweede keer geweest met of zonder je vriendin? Just curious...

avatar van GuyB

GuyB

Zo pulp vind ik de effecten anders niet. Dat bloot was gewoon zo geweldig in beeld gebracht, tja. Toch wel wat mannen in de zaal begonnen te juichen, ja...

Reinbo schreef:

Hoeveel pornofilms met piranha's ken jij?

En wat boeit ons dat of jij er op voorhand geen zak aan vindt?

Het ging er mij om dat ik dit soort pulp niks vind, maakt mij niet uit of het jou iets boeit of niet..

narva77 schreef:

Niet meer geweest gister, mijn vriendin had duidelijke argumenten waarom niet . Dus ik ga van de week nog in mijn eentje .

Impala schreef:

En ga je dat nu bij alle films schrijven waar je niks mee hebt?

Impala

Tuurlijk niet, dit is een nieuwe film. Ik las gewoon wat meningen door van anderen en reageerde ff als het van u mag.

Naomi Watts schreef:

Misschien moet ik van de week ook maar gaan dan. Want strakjes begint het FBTS-festival, en dan draait hij hoogstwaarschijnlijk niet in Cinecity...?

Naomi Watts

Een horrorfilm met wat porno actrices gelijkstellen aan porno is gewoon vrij dom. Daarom krijg je reacties.

narva77 schreef:

Deze week maar gaan, want het reguliere programma wordt wel wat aangepast. Ik weet ook niet hoe goed Piranha bezocht wordt, ze willen bij CC films er nog wel eens uitgooien als het niet lekker loopt. Goed excuus om van de week nog twee keer te gaan .

avatar van misterwhite

misterwhite

Ik wou dat ik ook die tijd had om zoveel naar de bios te gaan. Heb echt zin om deze nog eens te zien.

Naomi Watts schreef:

Deze week maar gaan, want het reguliere programma wordt wel wat aangepast.

"Wordt wel wat aangepast"? Dus tijdens FBTS worden er wel gewoon "nieuwe" films vertoond, die niks met FBTS te maken hebben? Ik dacht zelf van niet...

Naomi Watts

Ik dacht dat bvb. Machete tijdens FBTS wel te zien was, al is het onder een aangepast programma. Maar ik kan er naast zitten hoor.

avatar van Q Jones

Q Jones

Ik vond trouwens de vissen nou ook niet echt pulp, dan hadden ze er nog slechter uit moeten zien, dan had ik het misschien nog wel meer kunnen waarderen. De pirania's zaten nu op het randje van een net iets te laag budget of was het express.

Naomi Watts schreef:

Doe ik dat dan? Ik zeg dat ik beter porno kan kijken volgens mij en niet dat ik deze film gelijk stel met porno actrices. Rare vergelijking ook of niet?

Slecht.

Wat is er toch met Aja gebeurd. Ooit een geweldig talent, maar eens in Amerika aangekomen is hij enkel maar achteruit gegaan. Toch heeft hij ook daar nog een aantal boeiende horrorwerkjes afgeleverd, maar hier knalt hij zichzelf in een diepe put. En dat voor een film waar zolang op gewacht werd.

De recente hype lijkt zich te richten op het herenigen van naakt en horror. Blijkbaar denkt men een bepaalde grens van horror bereikt te hebben en poogt men dan weer iets nieuws. Wat naakt op het scherm is maar een erg flauw substituut.

Het eerste uur gebeurt er geen flikker. Sowieso zijn piranha kills niet zo boeiend, beetje hetzelfde probleem als haaien. Een spartelend mens en een hoop rood water. Mja. Verder krijgen we een aardig goedkope MTV promo voor die summer break programmas, maar dan iets minder aangekleed. Allergrootste dieptepunt is de hilarische "onderwaterdans", oh help wat een debiele meligheid. Aja en naakt is echt geen goeie combinatie.

Ander euvel is het brakke DVD. Brilletje werpt een zwarte waas over het scherm, ondertitels zijn lastiger te lezen, veel wazige stukken en het 3D voegt ook echt helemaal niks toe. Leuke gimmick voor wie er voor valt, vervelend is wel dat er momenteel ook niet echt meer keuze is. Piranha in 2D was geen optie en ze vragen wel mooi extra voor die 3D filmpjes.

Moet erbij zeggen dat ik wel het laatste kwartier gemist heb. Vlak na het begin van het grote bloedbad de zaal moeten verlataen, maar ook dat beloofde eigenlijk niet veel. Als de film te downloaden is zal ik het einde nog wel een keer zien, gezien de brakke 3D rommel doe ik de film daar waarschijnlijk nog een mooie geste mee.

Aja, keer alsjeblief terug naar Frankrijk, laat dit soort crappy pulpcinema gewoon aan wat beginnende Amerikaanse regisseurtjes en ga aub weer een goeie horror in elkaar boksen. Frankrijk zelf biedt momenteel ook niet erg veel dus ze hebben je daar echt wel nodig.

Crappy 3D, crappy CG, slechte horror ... eigenlijk gewoon zelfs saai.

avatar van Q Jones

Q Jones

Een van de weinige momenten dat ik onderhond gelijk geef, al heb ik me dan nog wel enigzins vermaakt

avatar van rep_robert

Kan het niet meer oneens zijn. Piranha biedt precies wat je van tevoren verwacht. Had je nou serieus een spannende horror zonder humor verwacht.

En saai... nee nee...

Slecht.

Misschien nog eventjes stemmen (óf juist niet)?

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Slecht.

Crappy 3D, crappy CG, slechte horror ... eigenlijk gewoon zelfs saai.

Helemaal niet bij eens en gelukkig de meerderheid hier ook niet. De film was geniaal. Zoals je zegt zijn films over moordende vissen meestal erg saai en eentonig, deze kan het tegendeel bewijzen.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Onderhond schreef:

Aja en naakt is echt geen goeie combinatie.

Het pakt hier anders geweldig uit. Hoe had-ie het beter moeten doen dan?