• 9.379.649 stemmen

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Mystery / Thriller | 124 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: David Slade

Met onder meer: Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner

Releasedatum: 30 juni 2010

Plot The Twilight Saga: Eclipse

"It all begins... with a choice."

Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.

xmiertjuhx

mag ik vragen wat jullie dan aan eclipse/new moon/ twilight vinden als jullie hen niet goed vinden?, want ik neem aan dat je dan de films ook bagger vindt? geef je dan alleen maar commentaar op de film omdat je wilt zeggen dat ze slecht zijn? -gewoon interesse dit overigens-

Rianneke_Dan

Is gewoon een discussie onderling. Ik heb verder niks tegen Twilight. Vond de eerste film slecht, maar de tweede beter en die staat ook voldoende bij mij. Maar ik vind het wel jammer van de twee hoofdrolspelers, want daar heb ik gewoon helemaal niks mee. Dus nee ik kom hier niet om Twilight af te kraken, en ik laat de fans helemaal in hun waarde. Het ging gewoon even om de discussie of dat hun beginnende acteurs waren of niet.

ja snap ik

ik bedoelde het ook niet echt als een belediging hoor!!

Rianneke_Dan

Ik weet dat je het niet zo bedoeld, leg het ook alleen even uit

Ja dat klopt helemaal.

@ Rianneke.

Kan zijn dat ik me slecht duidelijk gemaakt heb. Ik kijk inderdaad naar het aantal films.

Rianneke_Dan

Dat is dan duidelijk, maar toch vind ik het raar dat je dan zegt dat je ook niet moet kijken naar ervaring, want het aantal films heeft natuurlijk ook te maken met de ervaring die je daarvan opdoet. Maar goed we zijn het er in ieder geval over eens dat het geen beginnende acteurs zijn.

Kevin13

Dat komt vooral doordat ik de serie The Wire zo geniaal vind. In het 4de seizoen komt het schoolsysteem aan bod waardoor je dus in contact komt met de kinderen. Al die kinderen komen van de straat of hebben gastrolletjes gespeeld in andere series maar in een serie centraal gestaan hadden ze nog niet kunnen meemaken. Doordat ik zo overdonderd was door hun ontroerende (in positieve zin) acteerwerk ben ik geneigd om andere acteurs met hun te vergelijken.

Vond de vorige poster overigens beter. Pattinson staat hier nogal redelijk raar op.

Actionfreak

Hier zijn alle 3 de nieuwe psters bij elkaar.

Drie nieuwe Twilight: Eclipse posters - FilmTotaal filmnieuws

Dit gaat al de betere kant op!

avatar van Freckles

Freckles

Wat een hilarische poster

Rianneke_Dan

Ja echt verschrikkelijk inderdaad. die tweede gaat dan nog wel omdat Dakota erop staat, en zij is cool als Vampier

Kevin13

Damn, wat een verschrikkelijke posters zeg.

avatar van Nomak

Nomak

Moeten ze zo geforceerd en emotieloos mogelijk voor zich uit staren bij het poseren van die posters? Zelden heb ik zo een verschrikkelijk slechte posters gezien. Zo slecht dat het lachwekkend is.

Actionfreak

Nou nou, jullie moeten ook weer niet overdrijven want slechter dan deze van New Moon: Klik of deze klik kan het niet zijn...

Kevin13

Staan ze tenminste niet op als houten planken zoals hier.

Rianneke_Dan

Vind ze allemaal even erg.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

och, geen enkele poster is lelijk, zwijg met jullie negatieve commentaren, jullie zijn duidelijk geen fans

avatar van misterwhite

misterwhite

Djeezus, deze poster kan je nu toch echt niet mooi vinden

avatar van Nomak

Nomak

Jawel hoor, TomaskeX vindt alles mooi wat met Twilight te maken heeft.

Deze film zal hij dan ook ongetwijfeld 5* geven.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

TomaskeX schreef:

och, geen enkele poster is lelijk, zwijg met jullie negatieve commentaren

Ja, mein führer! (op het randje? Er over heen?)

Kan nog wel hoor

Naomi Watts schreef:

Ja, mein führer! (op het randje? Er over heen?)

Haha, Word steeds leuker hier.

xmiertjuhx

vind die derde mooi van die link,

dat ze uit het water komen lopen

en de tweede met de volturi,

maar deze

vind ik nog slechter dan de eerste...

Rianneke_Dan

Snap niet dat ze zulke slechte poster maken voor een film die zoveel publiek trekt en zo groots is opgezet enzo. Dan zou je toch denken dat ze er wel iets moois van kunnen maken, maar het is helaas niet veel soeps. Maar als sommige het wel mooi vinden, is het toch prima

Tonypulp

Ik denk ook niet dat de doelgroep echt waarde hecht aan kwaliteit

Ben benieuwd wie er hapt .

Rianneke_Dan

Je moet het ook niet expres uitlokken natuurlijk

Tonypulp

Was ook niet van plan om er nog verder op in te gaan , vandaar die smileys ook. Maar daarentegen heb jij ook weer een knipoog achter je bericht dus... nja moeilijk te herkennen op internet .

Maar wat me opvalt bij Twilight is dat er altijd zo ongelooflijk kinderachtig word gereageerd door de fans. Mag je ze best even een trap geven voor de lol .

Rianneke_Dan

Daar heb je wel een beetje gelijk in, en dat kom ik denk ik ook mede door de jonge fans, in hun ogen is alles wat met Twilight te maken heeft zo geweldig, dat degene die het niet met hun eens zijn, niks goed kunnen doen. Maar ik moet ook zeggen dat er ook users zijn die dan wel ouder zijn, die net zo onvolwassen reageren, door expres dingen te zeggen alleen om reacties uit te lokken. Dat is natuurlijk net zo kinderachtig

Tonypulp

Ha achja, als 't een grapje is vind ik het nog wel kunnen om even ''terug te slaan''. Heb verder niets tegen de film zelf, het eerste deel heb ik zelfs 2.5* gegeven. Al moet ik zeggen dat ik er verder geen behoefte meer heb om de andere te zien.

Btw, die posters zijn wel écht...écht heel lelijk Ik denk dat iedereen die 5minuten ervaring met photoshop heeft een drol nog mooier kan laten lijken dan het hoofd van Stewart.

Actionfreak

En ja hoor nog een poster: klik

is daar dan toch enige emotie te zien?

Tonypulp

Heeft ze haar mond wel eens dicht gedaan? Staat zo dom altijd