• 9.378.523 stemmen

The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

Actie / Misdaad | 118 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Troy Duffy

Met onder meer: Sean Patrick Flanery, Norman Reedus en Julie Benz

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Spaans

Plot The Boondock Saints II: All Saints Day

"The Saints Are Calling"

Het verhaal volgt wederom de MacManus broers. De broers hebben zich goed verborgen gehouden in de stille dorpen van Ierland. Wanneer ze er echter achter komen dat hun priester is vermoord door de maffia in Boston, komen de twee terug om wraak te nemen en de dood van hun priester te wreken...

avatar van SSeagal

SSeagal

Saaie film, niet grappig en weinig actie, doe mij het veel betere eerste deel maar, bah dit zeg **

avatar van bloedlink

bloedlink

Wat een teleurstelling zeg. Geen van de acteurs was serieus te nemen, op de Ieren na. De opbouw is ook een beetje gejat van de eerste film, en het is echt jammer dat ze er zo veel slechte humor in hebben gestopt. Ondanks dat toch een voldoende, maar wat matig in tegenstelling tot het eerste deel.

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Precies.

Al heb ik genoten van de film, terwijl ie kut was, deze hadden ze eigenlijk niet moeten maken.

avatar van Freshnesz

Freshnesz

Echt een gare film na veel verwachtingen. Deze film was niet nodig.

Zonde van je tijd/geld/download

avatar van Yoran Heij

Yoran Heij

Door het lezen van de berichten hier + de trailer verwacht ik er niet veel van... toch even kijken zo.

*update

Vermakelijke film, zeker niet van hetzelfde niveau als de eerste, maar toch vermakelijk.

Thorak

Ik vond het een goede film. Zeker van het zelfe niveau als het eerste deel, mischien naar mijn idee zelfs beter dan deel 1. Ook een geweldige rol van Clifton Collins jr.

avatar van b00ts

b00ts

Helaas...... heel sterke stukken werden afgewisseld door zeer zwakke. Haalt het op zeker niet bij deel 1. Jammer.

avatar van piiiti

piiiti

Heerlijke film! Ok toegegeven, een paar slappe stukjes maar ik heb smakelijk gelachen en echt genoten van deze film!

ZEKER net zo goed als deel 1

avatar van 2116

Stuk minder dan deel 1 maar nog altijd goed genoeg voor een vermakelijke avond. Sowieso stoer om de broers weer back in action te zien! Er zijn idd een aantal dingen hetzelfde als in film 1 maar dit is volgens mij bewust zo gedaan. Zo is die Mexicaan bijv. de nieuwe Rocco. Hoewel hij daar niet aan kan tippen hehe. Maar uit het einde kan ik opmaken dat er ook nog een deel 3 komt?

avatar van AchmedATM

AchmedATM

"Ding DONG Motherfucker"

Lekker filmpje

avatar van el padrino

el padrino

vette film. wordt erg moe hier van iedereen die altijd een deel 2 proberen te vergelijken met een deel 1.

maar ja, iedereen zijn eigen mening, gelukkig maar. 5

avatar van Waku

Waku

Plezierige actiefilm.

Harde actiescenes worden afgewisseld met komische momenten.

Fraaie slow motion beelden tijdens de schiet partijen geven deze scenes extra glans. Kleine 2 uur actievermaak.

avatar van Jeffnl

Jeffnl

Grappig.. Ik heb volgens mij een hele rare smaak ofzo,... Hoor alleen maar negatief over deze film...

En ik vond het juist helemaal top.. Inderdaad een paar acteurs hadden beter in GTST kunnen zitten maar dat moet je voor lief nemen....,Die mexicaan daarintegen. Die was goed zeg......

Verder goed in elkaar gezet.. Toffe flitsende camerabeelden.....Gave slowmotions tijdens aktie..soms lachen..(Vooral die mexicaan).....Soms leuke flashbacks...Goeie sfeer..Goeie aktie.....

Alles wat je in een aktiefilm zoekt.. Echt 1 van de betere aktiefilms van het moment!! Zeker 4*

Waku schreef:

Leuk om Julie Benz ( Dexter) nu eens in een stoerdere rol te zien spelen

Zo goed als ik het haar vind doen in Dexter, zo misplaatst vond ik haar hier imho...

Het kwam me een beetje erg over als Clarice Sterling wannabe met dat zuiderlijke accent.

avatar van Minotaures

Minotaures

Net gezien en het stelde me meer teleur dan vermaak.

Acteerwerk van bijna iedereen vond ik irritant en slecht overkomen. Zoals eerder van mij gezegd vond ik dat die gasten er niet meer een jonge uiterlijk hebben om een 2de te maken, maar helaas.

Een aantal pluspunten waren wel de muziek, schietpartijen, flashback, Julie Benz en camerawerk van sommige scenes.

Toch net een net voldoende, een goed cijfer voor een film die me aandacht op vele momenten niet te pakken had.

avatar van booyo

booyo

Ik had bijna niet anders verwacht, maar baal er toch van het toe te moeten geven. Het vervolg op het geweldige Boondock Saints is erbarmelijk. Het kan zijn dat het komt doordat ik deel 1 zo vet vind, en ik daardoor misschien met een te kritische blik kijk, maar ik vond het 3x niks. Dit tweede deel wil veels te graag net zo stoer overkomen als het eerste. Af en toe wist ik echt niet of dit nou echt was of dat ze er een soort humor film van probeerden te maken. Het verhaal springt van de hak op de tak, zonder enige aankondiging op zaken. Nee, wat mij betreft had deze nooit gemaakt mogen worden.

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Dat ben ik stiekem met je eens.

avatar van james_cameron

Ik ben geen fan van het origineel, maar vergeleken met dit rommelige vervolg was die zo slecht nog niet. Deze sequel is flauw, ongeïnspireerd en vooral overbodig. Een aantal inventieve aktiescenes redt de boel nog net van de ondergang, maar het houdt niet bepaald over. Akteerwerk, dialogen en script zijn van een bedenkelijk niveau. Maar goed, wat kun je ook verwachten van een film waarin Judd Nelson één van de voornaamste bad guys speelt...

avatar van bennyboy

bennyboy

een waardige opvolger van deel 1. natuurlijk vind ik deel 1 beter.
het acteerwerk is goed. enig minpunt is dat ik ze op een gegeven moment hun haar gaan knippen en het zit dan nog goed ook. en die scene met Eunice bloom als cowboy vond ik niet leuk.
verder een goeie opvolger.

avatar van Debo

Debo

Slappe film zonder inhoud die ook nog eens een keer niet grappig is. Mislukt vervolg op deel 1.

avatar van Bélon

Bélon

Inderdaad: slappe zooi. Ongeïnspireerd en matig acteerwerk met als dieptepunt een tenenkrommend slechte Julie Benz. Met moeite uitgekeken. Als je deel 1 gezien hebt en die goed vond, kun je dit maar beter mijden.

avatar van RickZ

RickZ

Langdurige misdaadkomedie met veel actievolle bloederige schietscenes. Veel komische scenes (waarom je soms wel kan lachen) gemixed met ruwe actie, een bijzondere combo.

Bélon schreef:

Als je deel 1 gezien hebt en die goed vond, kun je dit maar beter mijden.

Ik heb deel 1 gezien en vond die erg goed. Vorige week herzien voor ik deze ging zien. Heb mijn stem voor deel 1 verlaagd naar 3.5* en deze 4* gegeven...

Had Willem Dafoe er in gezeten in plaats van Julie Benz had het waarschijnlijk 5* geworden!

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Schandalig 'opvolger' van een geniaal eerste deel.

Het heeft eigenlijk meer weg van B-versie van het eerste deel, waarin Dafoe vervanging is door een of ander suffe muts, die exact dezelfde capriolen probeert uit te halen, maar hier gigantisch in failt.

Ik heb de film niet afgekeken om deel 1 nog in haar waarde te laten, want dit kan echt niet door de beugel. Schaam je, Duffy.

avatar van Vinco

Vinco

Wat een verschrikelijke bagger film, zitten totaal vage en achterlijke dialogen in.

Acteer werk vond ik om te janken had eerder een b-film moeten zijn

avatar van mongie090

mongie090

Uier schreef:

Schandalig 'opvolger' van een geniaal eerste deel.

4. nogal lachwekkende reactie als je het mij vraagt. Ik persoonlijk vind deze veel beter als je het mij vraagt. het is logisch dat Dufy het verrasende effect van de saints die enkel slechterikken vermoorden niet meer kan gebruiken in deze film. Daarom vind ik deze film zo interessant. hij spot met al het overbodige van de eerste film.zoals het nadoen van een scene met muziek in de oren en de mexicaan die vervanging moet zijn voor rocco maar helemaal geen belang heeft in de film. die suffe muts dat jij bedoeld vervangt Dafoe helemaal niet maar spot met de manier hoe julie benz hem overneemt.

Prachtig ineen gestoken

avatar van louisvf

louisvf

Hehe,

nee hoor, die neemt wel duidelijk Dafoe zijn taak over.

Word trouwens ook gezegd in de film en lijkt me dus niet spottend geprobeerd, alhoewel de personage op zich natuurlijk wel spottend word neergezet...

avatar van hwwtje

hwwtje

Waar ik enorm enthousiast was over het eerste deel, heb ik deze met een half uurtje al uitgezet. Dingen moeten functioneel zijn in een film, zoals taalgebruik etc, dat heb ik hier niet kunnen ontdekken. Verder een soort van 'friends-achtige' humor en slappe dialogen.

Aangezien ik deze film niet helemaal gezien heb, geen beoordeling. Maar ik vond hem het afkijken niet meer waard.

avatar van WB

WB

Wel een leuke film met leuke personages. Humor en actie die elkaar afwisselen in een redelijk rap tempo. Leuk al die verwijzingen naar het eerste deel.

avatar van Falcon103

Falcon103

Waku schreef:

Plezierige actiefilm.

Harde actiescenes worden afgewisseld met komische momenten.

Leuk om Julie Benz ( Dexter) nu eens in een stoerdere rol te zien spelen

helemaal mee eens alleen moet wel ff de link gemaakt worden naar de eerste film, hij haalt het niveau idd niet maar het is opzich zelf staand een leuke actie film