Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Nia Vardalos
Met onder meer: Nia Vardalos, John Corbett en Stephen Guarino
Gesproken taal: Engels, Pools en Italiaans
Plot I Hate Valentine's Day
Genevieve (Nia Vardalos) heeft een bloemenzaak in het hartje van Brooklyn, New York. Op romantisch gebied heeft ze een uniek systeem uitgedacht; na vijf afspraakjes stopt ze elke relatie om pijnlijke momenten te voorkomen. Maar dan is daar Greg (John Corbett). Hij is grappig, aantrekkelijk, charmant... Zal Genevieve haar eigen regels overtreden?
Genevieve Gernier
Cal
John
Kathy Jeemy
Keane1983
De combinatie van de twee acteurs van "my big fat greek wedding" is wederom geslaagd.
Een aardig en volgens mij ook orgineel verhaaltje (althans ik ken geen film met een soortgelijk verhaal).
Natuurlijk is zo een film erg voorspelbaar, maar als je het aan mij vraagt kijk je niet zo een film om echt verrast te worden.
Het is een leuke film om eens lekker tussendoor te kijken.
Om even terug te komen de twee acteurs...er is zeker een leuke chemie tussen de twee acteurs die goed in de film tot zijn recht komt.
Al met al is het een leuke comedy..niet hoogstaand maar zeker wel het kijken waart
wulp2
Ik ben na een half uur in slaap gevallen en mijn vrouw heeft de film na een uur uitgezet, wat een waardeloze film en wat een waardeloze actrice. Zeer vreemd gecast...
Niet mijn ding...
Katharina
Helemaal mee eens wulp2! Echt een waardeloze film en een nog waardelozere actrice. Haar ene oog lijkt trouwens kleiner dan de andere en ze blijft maar lachen (en dát gaat irriteren!). Ik heb de film helemaal afgezien, maar het is zeker geen aanrader! Hij is zoo langdradig!! John Corbett zou in betere films moeten spelen...
Bubblez
- 2060 berichten
Een veel te standaard romantische komedie. Al blijft het komische nogal uit en echt romantisch is het ook niet. Nia Vardalos doet het inderdaad écht niet zo goed in deze film. Haar geforceerde opplak-lach gaat al gauw irriteren. John Corbet is wel charming as ever. Het verhaaltje is simpel, maar ook simpel uitgewerkt en daardoor niet de moeite waard; niet vernieuwend, verrassend of uniek.
Gagarin
Eerste film ooit die ik niet heb afgekeken! Binnen vijf minuten haakte ik af en mijn vriendin na een kwartier. Wat een aparte cast en acteer werk.
De eeuwige glimlach van Nia Vardalos werkt op je zenuwen.
martien76
Heerlijke film als je van dit genre houdt!
precies ik vond hem steengoed maar smaken verschillen
Bubblez
- 2060 berichten
Mensen, serieus, vijf sterren?! Dus deze staat naast de allergrootste topper die je ooit hebt gezien?!
Jeez...
Nancy1980
Ja gewoon een romantische aanstekelijke film.
Vondt hem eigenlijk best leuk.
Niels&Jose
wat een waardeloze film dit. na een half uur uitzitten toch maar uitgezet.
die lach heel irritant en waar kijkt dat mens de helemaal tijd heen.
ze loenst een beetje hahah
m1701
Leuke feel good movie!
Nia speelt echt heel sterk en overtuigend.
Door haar ga je helemaal stralen!
3,5* erg leuk voor een xtje
Angel24
Een algemene romantische comedie.
De film is niet bijzonder, het verhaal en het einde al helemaal niet.
De acteerprestaties zijn zoals ze moeten zijn.
Wel een feelgood movie als je tegen de psychische lach van Nia Vardalos kan.
Najade
Dit is echt een tegenvaller van Nia. Zo leuk als my big fat greek wedding was, zo stom is I hate valentin's day! Nia acteert als een ADHD robot en het verhaal is super oppervlakkig uitgewerkt. Geen aanrader.
shargos
Wat een tegevallende film. Ik had veel meer verwacht van de Cast, en ook het script was een leuk idee. Maar het is een saaie film zonder chemie, die nooit echt van de grond komt.
Delvenaartje
Erg langdradig.. wel jammer want vond My Big Fat Greek Wedding wel leuk van dit stel!
bellaatje
Nia vond ik leuk spelen, maar John kwam niet uit de verf
Jammer want daardoor miste de film "het".
Haar collega's in de bloemenzaak waren erg lekker
noor1
Echt een waardeloze B-film. Nia Vardalos lacht non-stop op een erg onaangename manier. Bijna eng zelfs! Wel kon ik lachen om de 2 homo's die er in speelden! Maar verder..... Nee.
Sjoerdow
Voorspelbare romantische komedie.
Toch heb ik mijzelf betrapt op een paar glimlachjes. Tussen het gezwijmel door zitten er best leuke grappen in.
Sjoerdow
De eeuwige glimlach van Nia Vardalos werkt op je zenuwen.
Dan vind ik dat je niet mag stemmen op deze film
Antina
Een leuk, lief fimpje waarin warme kleuren worden gebruikt waar ik spontaan vrolijk van werd! De film is niet spectaculair, zelfs redelijk voorspelbaar maar toch heb ik ervan genoten!
marc-philippe
Nia Vardalos heeft een veranderende werking op het genre. Van romantisch zie je het veranderen naar horror, steeds als ze lacht. Er zitten wat grappige momenten in, maar die komen meer bij de collega's van de bloemenzaak vandaan.
Ik vond haar acteren op een aantal momenten echt ergerlijk. Het moment dat ze gefrustreerd is op de valentijnsdag aan het eind van de film. De monoloog die ze hardop voert terwijl ze richting haar eigen zaakje loopt. Erg onnatuurlijk.
Ik ben echt niet zo kritisch, maar deze film raad ik af.
Miezz
Wat een waardeloze film. Slecht gecast, slecht geacteerd, slecht verhaal, zonde van je tijd. Tijd die je nooit meer terugkrijgt.
Guinness
Dan vind ik dat je niet mag stemmen op deze film
Vind ik ook, maar het mag wel.
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Echt een waardeloze 'romantische' 'komedie'... Had hem graag overgeslagen. Is sloom, irritante personages.. Heb hem in 2 delen moten zien omdat ik steeds in slaap viel.
WB
Trage film, vol cliché (Tja, RomKom he), niet overtuigend en er wordt een vervelende druk op de bijpersonen gelegd, om gemaakt grappig te zijn. "Oeps, Ohoh..." Zucht! Niet leuk. Jammer.
My Big Fat Greek Wedding, waar ze beiden ook in spelen, was ietwat leuker...
Helaas niet zo'n sterke komedie van Vardalos, waar ik haar in My Life in Ruins bijzonder charismatisch vond was het in I Hate Valentine's Day maar matig, net zoals de chemie tussen haar en John Corbett.
Het verhaal zelf biedt ook 0,0 verrassing, leuk dat Vardalos aan het einde van de film pas beseft dat haar vreemdgaande vader de problemen zijn waarom zij eigenlijk bindingsangst heeft. Een beetje mens ziet natuurlijk vanaf minuut 1 al dat haar eigen spelregels puur uit onzekerheid zijn ontstaan. Ook dat overdreven "Happy Valentine's Day" gedoe aan het begin is gewoon stuitend en overdreven.
Voor de rest zitten er wel een een aantal geslaagde grappen in de film, wat de film tegelijkertijd ook red van een ondergang. Hierdoor bleef het redelijk luchtig en kon ik het nog makkelijk uitzitten.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

What Maisie Knew
Drama, 2012