• 9.378.049 stemmen

The Art of War III: Retribution (2008)

Actie / Thriller | 88 minuten

Genre: Actie / Thriller

Alternatieve titels: The Art of War 3: Retribution / Art of War 3

Geregisseerd door: Gerry Lively

Met onder meer: Treach en Warren Derosa

Plot The Art of War III: Retribution

"Know your enemy."

Agent Shaw moet proberen om een groep Noord-Koreaanse terroristen te stoppen, die pogen hun handen te leggen op een nucleaire bom en tegelijkertijd moeten zij een bemiddelaar redden die gevangen zit. Shaw, die ook onterecht wordt beschuldigd van moord, moet gebruik maken van al zijn kunde in de vechtsporten, om een regelrechte ramp af te wenden, als de terroristen het nucleaire apparaat willen laten exploderen tijdens een VN-top.

avatar van papaEd

papaEd

Ondanks de afwezigheid van Wesley snipes een vermakkelijke film.

Verhaal en acteerwerk was voldoende tot goed.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Ik kan het helaas niet eens zijn met papaEd.

Het verhaal was an sich wel aardig. Op zo'n manier dat er meer mee gedaan had kunnen worden en dan was het nog wel een aardige film geworden.

De acteer prestaties zijn om te huilen. En dan niet gewoon huilen. Nee echt huilen totdat je jezelf met plezier met TV en al van een flat gooit. Om daarna achtereenvolgens overreden te worden door een auto, trein, vrachtwagens en een colonne tanks. Grote tanks.

Anthony 'Treach' Criss acteert alsof het zijn eerste rol is ( en dat geldt meteen voor iedereen die meespeelt in die film met uitzondering van de terrorist in de openingsscene, dat gaf mij eigenlijk het valse vermoeden dat het best wel een aardige film zou zijn. De special Effect hebben in totaal niet meer gekost dan $500 en... ach laat ik maar ophouden. 0 sterren is net te weinig omdat ze mij hoe dan ook toch 88 minuten tenenkrommend hebben laten vervelen.

avatar van befke

befke

Ik ben het helemaal met Thirdmark eens op 1 ding na.....ik ben niet verder gekomen dan 30 minuten....ik ben maar naar een nederlandse soap gaan kijken...daar zijn de acteer prestaties 10x beter, dus mijn punt lijkt me dan duidelijk.

avatar van DiDa

DiDa

Heb deze film ook een kans gegeven en ik moet zeggen dat het allemaal wel meevalt. Je weet waar je naar gaat kijken. Een b-film met weinig budget. Maar toch weten de makers er een aardige actiefilm van te maken. De actie in de film is gewoon goed gemaakt. De vechtscenes waren goed gemaakt (tuurlijk gebruikt Treach een stuntdouble, want hij is geen martial arts man) en het waren er best veel. Om de 10 minuten kwam er wel een vechtscenes / schietparij of achtervolging. Het tempo in combinatie met de actiescenes maken deze film toch kijkbaar. Dat Treach geen actieheld is is duidelijk, maar dat moet je dan maar op de koop toe nemen.

Verder vond ik het jammer dat de makers het einde zo verknalt hebben met de plotwending. Als men de film niet op deze manier had laten eindigen hadden er nog een aantal leuke confrontaties plaats kunnen vinden. Waarom moeilijk doenals het makkelijk (en beter) kan.

Al met al heb ik me dus niet verveeld bij deze film. Goed tempo, goede actie...het is natuurlijk gemakkelijk om dit soort films bij voorbaat af te kraken. Maar geef deze gewoon een kans...2.5 ster

avatar van mancomann

mancomann

ik ben het ook met Thirdmark eens, een bere slechte film het begin zag er even goed uit maar daarna ..echt tenenkrommend slecht . helaas ik heb hem ook niet helemaal uit gekeken ....0.5 voor de openings scene dan maar.

avatar van schoop

schoop

Het verhaal op zicht valt mee voor een B-film. Maar het acteerwerk....dat is echt tenenkrommend slecht!!!

avatar van henrykobus

henrykobus

id een zeer slechte gespeelde film maar ja met zo'n cast is dat goed te begrijpen vooral als je mensen moet betrekken uit de adult films dan moet je al niet veel meer verwachten natuurlijk

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.