Genre: Actie / Oorlog
Geregisseerd door: Tim Matheson
Met onder meer: Joe Manganiello, Ken Anderson en Keith David
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot Behind Enemy Lines: Colombia
"Framed, abandoned, but never defeated."
Het is een vreselijke chaos in Colombia. Er vindt een oorlog plaats tussen de regering, en guerrilla's. Een speciaal team wordt ingezet: de U.S. Navy SEALS. Hun taak is een geheime ontmoeting te observeren en deze in de gaten te houden. Maar dan wordt de hele boel onder vuur genomen en worden de twee leiders vermoord. Nu zitten de SEALS in de val, ze zullen moeten overleven en hun onschuld zien te bewijzen.
Commander Scott Boytano
Nicole Jenkins
Petty Officer 2nd Class Greg Armstrong
President of colombia
dinhus
Echt een bagger film, wat betreft actie en 't ziet er allemaal goedkoop uit. Ook wanneer er iemand neergeschoten werd, kwam er zo'n stomme soundtrack. Man, we zitten in 2009, niet in 1932..
Daarentegen waren alle films voorheen, prima te pruimen.
Vele malen beter als deel 2.
Camera werk en acteurs doen het beter en actie is goed.
Verhaal is aardig.
3,5 ster
Duidelijk een B-film maar wel niet eens zo'n slechte B-film. Het verhaal stelt weinig voor en is uiteraard voorspelbaar en hoe de film zal aflopen is natuurlijk ook makkelijk te raden. De film deed me enigszins denken aan mijn "Delta Force 2: The Columbian Connection" van mijn anti-held Chuck Norris.
De B-acteurs in deze film doen wel hun best om er iets leuks van te maken en dat is ze eigenlijk ook nog gelukt. Gewoon een leuke actie film die verder weinig om te lijf heeft.
Filmkomedie
Goede film, maarja, ik vind alle films goed. Ik geef een 4, ik houd van dit soort films.
Iemand enig idee of er een vervolg op komt?
chevy93
maarja, ik vind alle films goed.
Tha-Joker
Goede film, maarja, ik vind alle films goed.
Spy Kids 2 niet toch
cdman19800
een echte "no brainer" vond ik dit.
Zo onrealistisch, echt niet vergelijkbaar met de eerste.
Filmkomedie
Ach ja, de meeste. Ik vond deze film een super film. Ik kijk niet naar acteerwerk en dat soort dingen.
Weertenaar
Met het origineel heeft dit wederom niets te maken: 1.00 (1.10)
Waar het precies over ging moet je me niet vragen, feit is wel dat deze smakeloze actieprent me geen moment kon bekoren. Er is geen enkele binding met de personages, het script is allesbehalve boeiend en is de amateuristische insteek van Matheson zorgwekkend. Structuur is de film vreemd, hobbelt de prent van scene naar scene zonder enige connectie en is het vooral cinematografisch slecht. Zeg maar gerust dramatisch trouwens. Het camerawerk is geen stuiver voor de knip waard, ogen de actiescenes zeer uitgekauwd, om maar te zwijgen over de krampachtig uitgewerkte commandotactieken. Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl speelt ookt de cast bar weinig klaar. Benieuwd of er nog een vierde deel op de rol staat, wederom voorzien van een geheel nieuwe crew.
Heseven
Leuk voor een avondje alleen thuis, wanneer je dus net geen zin hebt in een echte topper. Leuk om zo even weg te kijken. Regie niet echt origineel, er zijn genoeg vergelijkbare films gemaakt, toch is het acteerwerk niet slecht te noemen en kan de film me aardig boeien. een 2,5 voor deze "versie" van Behind enemy lines
misschien niet zozeer als minpunt te noemen, maar ik kon mijn lachen niet inhouden wanneer er weer is iemand door zijn scope wordt doodgeschoten.
Het was toch bijna onmogelijk? Kom het laatste tijd vaker tegen.
Blijft leuk om te zien.
Decec
Ik vond een goede actiefilm...
Eindelijk... heb ik heerlijk genoten..
Uitstekende acteerwerk... vechten...
Prima super film...
4 sterren!
Jesusthesecond
Valt te pruimen, maar geen film dat ik zou aanraden. Heb me mateloos geïrriteerd aan de muziek
Nelusje
Wat een ongelooflijk kul verhaal, het gaat toch echt helemaal nergens over. Ik wilde dat ik zo oorlogje kon spelen, op een open veld, 20 mensen die op mij schieten en dan niet geraakt worden, dat dit soort film nog gemaakt worden, schandalig!
wu-tang
afgezet wat een bagger
als ik deze film wel had afgeken had ik hem uit pure ellende 0.5 * gegeven
moviemafketel
- 19752 berichten
Het begin was nog heel even veelbelovend. Daarna kakt de boel vreselijk in en blijft het moeilijk om niet in slaap te vallen. Acteerwerk was dramatisch en het plot bedroevend. De verfzakjes met nepbloed waren hier en daar te duidelijk te zien. Dan kun je de film niet meer serieus nemen.
Het Colombiaanse leger denkt dat een bos de kleur grijs-blauw heeft? Wat een geweldige camouflagekleuren hadden die haha. Nou de hersens maar op 0 gezet en toch geprobeerd om nog een beetje te genieten van de vele schietpartijen. Verder een B-film om snel te vergeten.
Kondoro
Ik vond deze film toch het beste uit de Behind Enemy Lines serie.
HALVE TAMME. (moderator series)
Grindhouse62
- 2065 berichten
Gewoon een vermakelijke 13 in een dozijn actiefilm, die gelijk de videotheken inging destijds. Heb deze zojuist gekeken omdat ik niet kon slapen. Het is nu half 4 geweest en ga weer naar bed. Mooi 90 minuten vermaakt met deze film.
knusse stoel
Verhaal is inderdaad geen sterk plot maar de actie (als je daarvoor dit soort van films ziet) tilt de film net naar een voldoende.
Een 6.
frans123
Wat een domme B- rommel en nog slecht verfilmd ook.
Ik dacht dat 1 wel goed was.
Phantasm
Stukken beter dan het tweede deel. Aardig bedacht verhaal en genoeg actie.

Behind the Line: Escape to Dunkirk
2020