Genre: Actie / Western
Geregisseerd door: Jimmy Hayward
Met onder meer: Josh Brolin, Megan Fox en John Malkovich
Plot Jonah Hex
"Revenge gets ugly."
In opdracht van het Amerikaanse leger trekt premiejager Jonah Hex (Josh Brolin), wiens gezicht akelig vervormd is, door het Wilde Westen om de voodoobeoefenaar Quentin Turnbull (John Malkovich) te pakken te krijgen. Turnbull heeft namelijk niet veel goeds in de zin, en dat is een understatement.
Jonah Hex
Second Lt. Evan
Colonel Slocum
Jeb Turnbull
Thorak
Officiële trailer. Verwachting een heel stuk naar boven bijgeschaafd. Ziet er bijzonder goed uit. Vooral de combinaties mitrailleurs/paard en kruisboog/dynamite spreken me aan. Ik vraag me alleen wel af of dit een horrorfilm is...
Het 'acteertalent' van Fox zit ik ook niet echt op te wachten en Brolin is ook al niet bepaald mijn favoriete acteur. Ondanks dit lijkt het verhaal me dan wel wat en de genres ook. Malkovich zal deze film naar een hoger niveau tillen, als hij een keer zijn dag niet heeft acteert hij nog bovengemiddeld!
AHWA
Goede trailer, al komt het alleen door die droge oneliners van Brolin en die bezwete Megan Fox. Altijd prettig
svenvandijk
Wrm post niemand gewoon en met youtube link daar is teminste wat beter quality dat je pixels kan tellen
Mja ziet er leuk uit 9 zeker het kijken waar als ik de trailer zo zie
ace leader
Wat een vette trailer
over 3 maanden in de bios!
Freckles
Trailer zit er vet leuk uit! Heb er echt zin in. Cast ziet er goed uit en ik hou wel van de het 'horror' sfeertje.
jacobine_rodijk
Zowel kritisch als financieel doet de film het niet al te best. 15% Fresh op RT en een magere openingsdag van 2 miljoen.
Wat een vette trailer
over 3 maanden in de bios!
Precies, kan niet wachten.
AchmedATM
September pas
Vandaag al in de U.S. wie verzint het
ace leader
Na 403 stemmen een 4.9 op imdb. Nogal magertjes.
Naomi Watts
Was te verwachten natuurlijk. Een film met Fox, wat toch wel veel anti-stemmen oplevert. Zelfde gebeurde ook al met miley Cyrus en the Last Song.
Tonypulp
Ach, ben er vrij zeker van dat de meeste het tegendeel daarvan gaan beleven. Heb er iig veel zin in
. Het zijn inderdaad vaak vervelende anti-stemmen, het is wachten op leuke/betrouwbare recensies.
cinema.rex
Deze film is gebaseerd op een fantastische westernstrip uit de jaren 70 die je zou kunnen omschrijven als een spaghettiwestern geregisseerd door Tarentino met soms een soort gothic-achtige sfeer. Ondanks die gothic-achtige sfeer komen er geen bovennatuurlijke verschijnselen in voor. Dat Jonah het in film moet opnemen tegen ondoden, kwam me al een beetje belachelijk voor.
Daarnaast leek het me moeilijk om de innovatieve tekenstijl, o.a. gekenmerkt door extreme close-ups, om te zetten in een relevante filmische stijl.
Kortom, volgens mij is het een flutfilm. De lage waardering op IMDB bevestigt mijn vermoedens.
Naomi Watts
Alleen zelf de film gaan zien kan je vermoedens bevestigen. Als je al iets aantrekt van scores op een bepaalde site, dan mis je toch wel wat moois. Het grote publiek staat toch niet bekend om zijn geweldige filmsmaak.
cinema.rex
Hollywood staat ook niet bekend om zijn geweldige filmsmaak. De ervaring leert dat dergelijke projecten, d.w.z. films gebaseerd op successen uit andere disciplines(bijvoorbeeld oude TV-series, stripverhalen), in de regel mislukken.
Batman en Spiderman zijn uitzonderingen die het bij het grote publiek heel goed hebben gedaan. Als je die films echter hebt overgeslagen, mis je eigenlijk ook niets.Goed gemaakt entertainment, meer is het eigenlijk niet.
Daarom sla ik Jonah Hex liever over. Er zijn nog zoveel andere films, die ik nog niet heb gezien, die mij interessanter lijken. Het enige lichtpuntje in Jonah Hex is de aanwezigheid van John Malkovich.
Naomi Watts
Ik vind het ook meer een film voor tussen de 120 en 135 minuten. 80 minuten vind ik ook erg weinig.
AchmedATM
75 min. zonder credits, Review veel commentaar maar er is nog hoop.
Fox McCloud
Ben zeer benieuwd, de lage waardering op IMDB weerhoud mij er niet van om deze z.s.m. te gaan zien.
Me to, ik wil het ook graag zien.
TragieStar.*
Het verhaal klinkt niet echt geweldig, maar wil de film vooral zien vanwege Fox, omdat ik nog maar 2 films van haar heb gezien waar ze een nog al kleine rol heeft, dus nu wil ik haar wel eens zien in een andere genre en grotere rol.
Ben benieuwd.
Brix
- 19685 berichten
Afgaande op de trailer wil ik deze film zeker wel zien.
De invloed van 'Django' is overduidelijk ( en dat bedoel ik positief)
Thorak
80 minuten? Tegenwoordig duren zelfs B-films langer, C-films hebben dit soort tijdsduur.
Het is dat John Malkovich er in zit anders was ik meteen van een C-film uitgegaan...
Jonesy
soundtrack deels van mastodon!! ik vraag me af of ik hier wel zo blij van word. Als deze film echt de spaghetti western invloeden overneemt slaat hij hier de plank dus wel even goed mis. Zoiets als the good the bad the ugly met metallica op de achtergrond, of Django waarbij slayer staat te brullen.
Soundtrack zal bij mij denk ik afknapper worden, maar verwachte er al niet teveel van. wie zit er deze dagen op een handvol fans nog te wachten op een spaghetti film originele stijl. zal wel vlotte actie zijn en in de 80 minuten een keer zoveel gebeuren als de gemiddelde corbucci.
(reden deze regiseur te noemen las in interview met jimmy hayward dat dit zijn, zogenaamde grote inspiratie was) najah we zullen zien.
min = -soundtrack, poster, speelduur, cgi, wat komt er nog meer bij??
Werd slecht ontvangen en flopte in de VS, dat zal niet geholpen hebben.

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

The Hunter
Avontuur / Drama, 2011

Daybreakers
Horror / Actie, 2009
gunslingervsdc comicsstripboekhelgebaseerd op stripfacial scar doodconfederatetomahawk