Genre: Drama / Oorlog
Vanaf 1 maart op Netflix
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Brothers
"There are two sides to every family."
Als Sam op een missie in Afghanistan vermist wordt en er weinig hoop is dat hij levend terugkeert, probeert Tommy het verlies van zijn broer op te vangen door de verantwoordelijkheid voor Grace en de kinderen op zich te nemen. Tegen de verwachting in groeien Tommy en Grace steeds meer naar elkaar toe. Maar dan komt Sam terug...
Sam Cahill
Joe Willis
Maj. Cavazos
Cassie Willis
Bully013
Het begin kwam moeilijk op gang vond ik, maar toen het verhaal eenmaal liep zat ik er helemaal in. Het is hartverscheurend en geeft een realistisch beeld hoe het echt zou kunnen zijn. Acteurs zetten prachtige scenes neer!
Tun-89
Hele mooie Oorlogs Drama.
Ook intressant om te zien hoe het er aan toe gaat
in Afganistan voor Amerikaanse soldaten.
Natuulijk word je gek!
Realistisch verhaal, en erg sterk acteerwerk van
Jake Gyllenhaal en Tobey Maguire!
Met een paar uitstekende Scénes!
4,0 *
rose
Ik vond hem maar saai op gang komen. Portman kijkt alsof ze de hele tijd moet poepen. En de opbouw naar die kus...Slecht!
AHWA
Boeiende film, met sterk acteerwerk van de drie hoofdrolspelers. Vooral non-verbaal wordt heel veel duidelijk gemaakt. De blikken van Tobey Maguire spreken boekdelen in deze film. Ook sterk hoe Gyllenhaal, toch vooraf de meest onsympathieke broer, een heel sympathiek personage weet neer te zetten, en heel goed is in de omgang met de dochters.
Ik had verwacht dat er meer zou gebeuren tussen Tommy en Grace maar gelukkig bleef het bij dat ene moment. Dat was eigenlijk ook wel genoeg om Tobey door te laten draaien.
Bijrollen van Mare Winningham, Sam Shepard en Carey Mulligan voegen op zich niet zo heel veel toe, maar zijn degelijk genoeg en halen de film niet naar beneden. Lage herkijkwaarde, maar toch goed voor een 3.5*
robinb
Sterke film waarin zeer goed geacteerd word.
Persoonlijk kon ik vanwege de traagheid van de film vaak met moeite mijn ogen open houden, maar dat is eigenlijk geen kritiek op de film, maar puur een feit dat ik van wat snellere films hou.
Ook die kerel uit spiderman irriteert me altijd verschrikkelijk. Hij acteerde super hoor, maar hij heeft zo'n saaie stem en ik vind het zo'n enorme loser om te zien....maar ja ook dat is meer persoonlijk dan echte kritiek.
Al met al 3.5 ster voor deze film die ik, ondanks dat dit mijn genre niet is, ik toch wel waarderen kon
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Toch maar een half puntje aftrek, het einde kon niet alleen beter, het is eigenlijk gewoon ronduit kut (lees: te braaf, waar de hele film al een beetje onder leed).
Xx_se7en_xX
Tobey Maquire steelde voor mij de show. Eén van zijn beste acteerprestaties tot nu toe. Vond hem in spiderman echt maar matig spelen.
focus
klinkt erg Pearl Harbor-achtig ?
Die gedachte heb ik ook
Colombo
Ik vond het een drama film. Acteurs pasten totaal niet bij hun rol. Het gezin paste niet bij elkaar maar, ik vond dat de 2 kleine kinderen heel schattig waren en goed acteerden. Tobey Maguire leek wel een 20 jarige kerel maar, hij heeft opeens 2 dochters rond 10jaar? Er was gewoon geen connectie tussen de personen Bijvoorbeeld toen hij weer van afghanistan terug kwam '' iedereen deed net van hoi leuk je weer te zien''. > Alleen het einde vond ik redelijk goed.
2,5 ster.
salimmilas
daar ben ik het met je eens! wat een acteerprestatie van Tobey!
Het was erg geloofwaardig!
het verhaal lijkt inderdaad op die van pearl harbor
(al zijn er wel afwijkingen)
Nathalie Porman is een van mijn favorieten!
ook hier vind ik haar schitteren;)
heerlijke drama film;)
Charmides
Leuke film. Soms paar heftige stukjes
Jake Gyllenhaal en Tobey Maguire speelden weer best goed.
Mooie film over deze oorlogstijd.
erpunited
Goede film. Super goed geacteerd. Ik kwam alleen wat moeilijk in de film. Het begin was een beetje saai en langdradig maar daarna werd het echt een sterke film. Toch zeker wel een aanrader
Xen0n
Het was inderdaad een hele sterke film. Ik heb me alleen niet kunnen storen aan het rustige begin. Zeker niet saai, vond ik.
Gyllenhaal en Maquire passen hier als broers goed bij elkaar, ze hebben voor een sterke cast gezorgd!
Dit is toch zo'n film waar je nog even naar die aftiteling zit te staren, dat is de bedoeling bij een goed drama.
Mooie film. zeker geslaagd!
Raffael77
Deze film is mij behoorlijk tegen gevallen.
Had er een hoge verwachting maar achteraf is het een film die gewoon iets mist.
Ze acteren goed en het film werk is prima alleen kwam de film niet echt over. Er zat vrij weinig diepgang in het verhaal waardoor het over kwam als zo'n woensdag avond drama die voorheen altijd te zien was op RTL4.
Ik zou hem niet eens een aanrader kunnen noemen.
Peter Ho
Wat was daar mis mee?
kuripot
Redelijk goed film die me toch een beetje teleurstelde. Ik vond de personages in de film nogal onrealistisch reageren op de dood en terugkeer van Sam. Een beetje koeltjes allemaal. Ook de verstoorde vader-zoon relatie wordt niet echt uitgewerkt of opgelost. Voor de rest een aantal onzettend sterke en emotionele scenes waaruit blijkt dat Tobey Maguire een zeer goede acteur is.
Rednas 2
Een voor Amerikaanse begrippen gevoelige en ingetogen film. Goed acteerwerk!
hessel
Een gevoelig mooi drama. Zeer goede acteer prestatie van de hoofdrolspelers. Een van de weinige films waarin de acteerprestaties van kleine meisjes me niet irriteren, goed gespeeld door die dochters. Ik vind de film wel weer typisch amerikaans. Altijd de bad guys als echte bad guys neerzetten zonder nuance. De filmde boeide me wel van begin tot eind! 4*
winglo
Het ging mij echt te langzaam. Had sommige stukken echt moeite om mijn hoofd erbij te houden. Vind de titel en film ook wel een beetje uit elkaar liggen. Cast zelf vond ik ook niet echt denderend, maar dat is dan weer een persoonlijk iets.. Ben er niet rouwig om dat ik hem vanavond aangezet heb..
Toontje35
Onverwacht goede film. Prachtige rollen met een mooie climax.
Echt genoten
dirkveldkamp
Heftige film.
Ik vond het verhaal enigszins voorspelbaar, maar wel heel realistisch.
Ik zie hier, volkomen terecht, veel complimenten voor Tobey Maguire, maar ik vind dat Bailee Madison haar rol het beste neer zet. Wat speelde die kleine meid goed zeg!
Ik vond Natalie Portman iets minder goed spelen.
Ze reageerde nogal koeltjes op de terugkeer van Sam.
Dat kwam vrij emotieloos over op mij.
Al met al toch wel een film die je gezien moet hebben.
deft0nes
Zeer heftige film. Hij miste iets waar ik niet goed de vinger op kan leggen, maar voor de rest een erg indrukwekkende film. Prima acteerwerk.
zaanone
hele goede film,, alleen een beetje jammer van het open einde. Ik had het graag wat meer uitgewerkt gezien. Maarja,toch 4/5. (beter eind had zeker 5/5 geweest)
Clochard deluxe
Zeer mooie film, het verhaal ontwijkt telkens precies op tijd clichés. goede acteerprestaties ook, behalve die van de dochters. vond die af en toe veel te volwassen uit de hoek komen
willemfilm
Meesterlijke film. Wordt naarmate de film vordert wordt ie alleen maar beter. Ik was er emotioneel bij betrokken. Als je een vrolijke avond wil, kijk je naar de verkeerde film. Maar tjonge wat een klasse film. M.n. de jonge actrice die de oudste dochter acteert verdient een oscar.
joerve
Matige film.
ten eerste wordt een soldaat nooit KIA (killed in action) verklaard als het lichaam nog niet eens gevonden is en ze nog opzoek zijn. Er zijn in het echt soldaten 20 jaar MIA (missing in action). En ze vertellen zijn vrouw nog niet eens dat ze hem niet gevonden hebben maar dat ie dood is.
ten tweede gebeurt er zo weinig in de film dat je hem in een kwartier kan samenvatten.
Er gebeurt gewoon niks in de film!!
Zelfs de band tussen de broers is oppervlakkig. Ze kijken mekaar de hele film een beetje droevig aan meer niet.
Oja en als je in amerika een crimineel bent rook je uiteraard en heb je een tattoo.
Madeline
Geweldige film! Goed geacteerd ook. Vooral Tobey Maguire vond ik erg goed in deze film. Zo 'gestoord' als ie af en toe kon kijken, kreeg er rillingen van.
Net zoals de oudste dochter, heel sterk!
R-B
Verrassende film, had het niet zo op deze manier verwacht.
De film laat maar weer duidelijk zien hoe gek een mens kan worden als je zoiets overkomt.
Helaas was het einde was zwak, kon beter.
Toch een 4, omdat het gewoon een goede film is en goed geacteerd door de meeste!

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix

Prisoners