• 9.374.148 stemmen

Geregisseerd door: Ate de Jong

Met onder meer: Chad Lowe, Kristy Swanson en C.J. Graham

Releasedatum: 19 juni 1992

Plot Highway to Hell

"If there's one thing worse than dying and going to Hell, it's not dying - and going to Hell."

Charlie en Rachel lopen weg van huis om te gaan trouwen in Las Vegas. Op de weg naar Vegas worden ze aangevallen door een zombie-agent die Rachel met zich meeneemt naar de hel, waar ze één van Satan's bruiden zal worden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Vascago

Vascago

Heerlijke horrorkomedie met een geweldige soundtrack. Acteerwerk was goed te doen en de sfeer is fantastisch. De make-up en special effects zijn soms erg goed, maar soms ook een beetje kinderachtig, wat het enigste minpuntje is.

Heerlijk vermaak zo op de zondagmiddag met een lekker witbiertje en een peukje

avatar van sannat

sannat

kenn morozov schreef:

neen,verkeerde soundtrack,en ik kan het weten,deze film is niet meer verkrijgbaar in belgie,ik ben hem zelf daarom gaan zoeken in cz.(praag),

waar ik na 2 weken deze film eindelijk in mijn 2handen had, de film was wel engels gesproken maar met cz ondertitels.

ik heb de cz ondertitels vertaald in nederlandse en ik heb een unieke film,die je nooit nergens meer gaat vinden.

Maar voor deze film had ik het enorm hard voorover.

Hallo kenn morozov,

Vraagje: heb je de ondertitels in een bestand, zo ja, ik ben al tijden op zoek hierna. Ik heb net als de meeste mensen hier alleen de engels gesproken versie zonder ondertitels.

De film is al enigzins gedateerd, maar nog steeds de beste in z;n genre.

Groetjes: Sannat

avatar van perceived

perceived

Erg vermakelijk! Lijkt wat op een extra lange aflevering van the Twilight Zone. 6.5/10*

avatar van Theunissen

Maffe film vond ik dat destijds. Het verhaal vond ik best leuk verzonnen en was ook wel redelijk boeiend. De sfeer vond ik best goed en ook de cast deed het wel aardig o.a. met de fraaie Kristy Swanson. Ook de beelden van de hel vond ik best aardig uitzien. Het is wel een hele tijd geleden dat ik deze voor het laatst gezien heb.

P.S. in deze film speelt trouwens ook de fraaie gitariste Lita Ford in mee.

avatar van scorsese

Aardige film over een jong koppeltje die vertrekken naar Las Vegas om te gaan trouwen. Het verhaal wordt rommelig gebracht hier en daar. Maar sommige zaken zijn wel leuk uitgewerkt. De hele aankleding is toch wel origineel en eigenzinnig te noemen (de locaties, decors, kostuums, make up en special effects zien er allemaal prima uit).

avatar van Noodless

Noodless

Een fantasievol avontuur gecombineerd met wat horrorelementen dat voldoende weet te entertainen. Daarbij een degelijke cast en een heerlijke coole zombie-agent. Soms heel kitscherig gebracht, maar wel op een leuke manier.