• 9.377.028 stemmen

Bring It On: Fight to the Finish (2009)

Komedie / Sport | 103 minuten

Genre: Komedie / Sport

Geregisseerd door: Bille Woodruff

Met onder meer: Christina Milian, Rachele Brooke Smith en Laura Cerón

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Bring It On: Fight to the Finish

Cheerleader Lina Cruz hoopt met haar team de Spirit Championships te winnen. Als haar moeder echter hertrouwt moet ze meeverhuizen naar Malibu, waar ze te maken krijgt met een nieuw huis, nieuw stiefzusje en het ergste van alles: een nieuw cheerleaderteam dat niet kan tippen aan haar oude groep.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Christina Milian!

Wat een droomvrouw.

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

hoe kun je nou al stemmen op deze film? hij istoch nog niet uit?

avatar van Mariovane

Mariovane

HoRRoR-Freak23 schreef:
hoe kun je nou al stemmen op deze film? hij istoch nog niet uit?

We leven toch echt in 'n computertijdperk hoor

Heb jij nooit van films downloaden gehoord?

Via usenet e.d. is ie allang te krijgen hoor

avatar van Anonymus....

Anonymus....

Dit verhaal lijkt verdacht veel op het verhaal van Bring It On: All or Nothing, blijkbaar hebben de makers niet zoveel fantasie meer...

avatar van mikey

mikey

Inderdaad werderom hetzelfde verhaal: comedy of manners.. toch voel ik me verplicht om ook deze te bekijken. Nou ja, met Milian vind ik dat ook niet zo heel erg. Vooral die clip met die zwarte verf was best okayyyy

avatar van anoniem21

anoniem21

Mariovane schreef:

We leven toch echt in 'n computertijdperk hoor

Heb jij nooit van films downloaden gehoord?

Via usenet e.d. is ie allang te krijgen hoor

weet je ook waar ik de ondertiteling kan vinden

anoniem21 schreef:

weet je ook waar ik de ondertiteling kan vinden

ondertiteling kun je vinden bij www.subtitels.com

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Cliché, maar wel een vermakelijke film op een zondagmiddag. Verder ergerde ik me wel een paar keer aan Christina Milian, omdat ze naar mijn idee niet goed kan acteren. Verder vond ik haar outfits echt vreselijk.

Haar vriendinnen uit LA, sky en dat andere meisje waren wel erg grappig om te zien!

En die jongen is zo leuk! haha.

avatar van MissyNador

MissyNador

Kijkt lekker weg. verder niets speciaals. Wederom een kopie van de andere 4 delen.

avatar van RickZ

RickZ

Standaard cheerleader-film over 2 rivaliserende groepen, niks nieuws dus en alleen voor de liefhebber. Maar wat veel nice chicks in deze film, daardoor blijf je kijken.

ik heb alle delen van Bring It On dat zij er met dezen er bij 5 stuks tot nu toe

het blijfen gewoon leuke film's om naar te kijken

avatar van AchmedATM

AchmedATM

@Moviemaster; Als je Bring It On leuk vind, probeer Fired Up.

Redelijke cheerleader film, #2 in de reeks, All or nothing vond ik net even beter.

AchmedATM

bedankt voor de tip

avatar van Keane1983

Keane1983

Een super leuke film. Ik moet zeggen dat ik de BIT-reeks toch wel heel erg leuk vind.

De soundtrack is super en de routins zijn geweldig ( ik doe het ze niet na).

Wat kun je verwachten:

- een hoop mooie mannen en vrouwen

- voorspelbaar verhaal

- mooie dans routins

- matig acteerwerk

- geweldige soundtrack

- leuk camera werk met de slowmo (heb ik in nog geen enkel deel

eerder gezien)

Als ze nog een film hiervan gaan maken...BRING IT ON!!!!!

Een dikke 4.0*

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Een van de betere uit de reeks. Verhaal was goed. Mooie dansen. Goede muziek. Ik vond ook leuk dat soms ge camera op een andere manier filmde.

avatar van dulcinea

dulcinea

De eerste 3 films vond ik best leuk maar daarna gaat het helaas alleen maar bergaf wat mij betreft met deze als dieptepunt.

Wat is die Christina Milian ook een irritant kind, heb me de hele film aan haar geërgerd dus dat is natuurlijk al dodelijk om nog te kunnen genieten van een film. Het acteerwerk was echt wel niet goed en de meisjes véél te druk, ik werd er zenuwachtig van, de dansroutines maakten zelfs totaal geen indruk.

Als ik nog ns zin heb in dit soort film bekijk ik gewoon de eerste ns opnieuw! Snel vergeten deze!

avatar van chebby

chebby

Slecht.

avatar van JoyceHam

JoyceHam

Damn slechte film zeg!!!

avatar van tcdaizz

tcdaizz

In tegenstelling tot de meeste reacties hier, vond ik het een heerlijke film om te kijken, verstand op nul en lekker wegdromen bij de cheerleaders.

avatar van *Joly*

*Joly*

Leuke film!!

Maar ERG voorspelbaar natuurlijk.

Voor de rest vind ik Christina Milian erg goed acteren.

Maar ik word er een beetje moe van dat bitchie gedoe tussen hun en de "vijandelijke cheerleaders".

avatar van missl

missl

de vriendinnen van lena zijn grappig en de muziek is goed gekozen, het is allemaal wel vermakelijk maar het is niet bijzonder goed.

avatar van charmed one

charmed one

een leuke film. het is mischien wat gek. maar ik vind dit deel het leukste deel van de reeks. in deze film word er ook wat meer in gedanst. en het verhaal vind ik ook heel leuk. van mij mag er nog wel een komen. ik vind het leuke films dus bring it on.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Hij is weer heerlijk Bring it on: all or nothing net wat beter, maar daarna zijn deze en de eerste wel de leukste.

Er valt genoeg op aan te merken, en het is zeker geen oscarfilm of dergelijke, en tuurlijk is het verhaal ook weer voorspelbaar.

Boeit me allemaal niet zoveel, daarbij komt nog dat Christina Milian aardig speelt wat ik niet verwachtte. Leuke danschoreografie weer en lekker feel-good en zeker lekker weg te kijken.

Omdat dit me favoriete feel-good films zijn voel ik me genoodzaakt deze 5* te geven Daarbij heb ik me ook gewoon volop weer vermaakt En als er nog een deel komt ben ik daar ook zeker voor te vinden

avatar van Tjurk

Tjurk

aaah. ik word helemaal gek van al dat spaans erdoorheen!

irritant gewoon! christina milian speelt niet goed, en ze kan ook niet dansen. en ze is ook nog lelijk.

avatar van bassie200

bassie200

God god god wat een drama......alle cliche's weer uit de kast getrokken. Je weet bij het aanzetten van zo'n film al meteen hoe hij af gaat lopen, maar dit sloeg werkelijk alles!!

Waar ik me nog het meest aan irriteerde was die zogenaamde gangster met zijn gepimpte auto, t*ring hoe krijg je het als regisseur verzonnen, echt een tranen trekker!!

avatar van amanda22

amanda22

Leuke film, lekkere muziek, heel voorspelbaar, slecht acteerwerk... maar goed.

Op z'n tijd is een hersendode film ook wel eens heerlijk...

Christina Milian was vaak ook heel irritant!

Ach ja...toch heb ik er wel van genoten en vind dat dansen, en bitchfight tussen die verwende meiden wel leuk....en de muziek is ook altijd heerlijk

toch 3,5*

avatar van soom

soom

Erg popie-jopie muziek, niet aan mij besteed, en erg cliché verhaal. Christina Milian is wel enigszins goed, 3*, maar niet meer dan dat. Ook niet minder.

avatar van Veruca

Veruca

Ik wist niet dat er een 5e deel was!

ze gaan ook maar door..

avatar van amme-iim

amme-iim

matig filmpje, Christina Milian is echt een dieptepunt in deze film. jeetje zij kan echt niet acteren zeg!

avatar van egbert-Bos

egbert-Bos

Heb je er een gezien dan heb je ze allemaal gezien. het verhaal is gewoon clichematig, opgepimpte popmuziek een beetje een catfight tussen twee groepen cheerleaderswaarvan het groepje van de goede cheerleaders uiteindelijk wint ondanks veel cliches is de film wel aangenaam om te kijken en weet de reeks toch wel weer een redelijke stroom aan nieuwe acteertalenten aan te trekken die nog wat meer ervaring nodig hebben om ook daadwerkelijk betere rollen in andere films neer te zetten.