• 9.373.540 stemmen

Geregisseerd door: Joe Dante

Met onder meer: Chris Massoglia, Haley Bennett en Nathan Gamble

Releasedatum: 17 maart 2011

Plot The Hole

"What Are You So Afraid Of?"

Een alleenstaande moeder verhuist met haar twee tienerzoons vanuit de grote stad naar een klein plaatsje. In de kelder van hun huis vinden de twee broers een luik met daarachter een donker en schijnbaar bodemloos hol. Het openen van het luik veroorzaakt grote problemen voor de jongens en hun buurmeisje.

Dane Thompson

akira124

Ben benieuwd

avatar van clockwork72

clockwork72

ik ook alleen duurt het nog een jaar.......

avatar van aunuscus

aunuscus

Weer zo,n 3d spektakel de 3d films nemen het over, zoals de gsm de bedrade telefoon overnam.

avatar van Montorsi

Montorsi

aunuscus schreef:

Ware het niet dat 3d al meer dan 100 jaar oud is en er al heel veel pogingen zijn geweest 3d groots op te zetten. Telkens zonder al te veel succes.

avatar van Veruca

Veruca

Speelt Haley Bennett de moeder?

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Nee joh, Teri Polo speelt de moeder.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Shinobi

Shinobi

Ziet er interessant uit, alleen niet te verwachten bij Pathé zie ik.

Dat wordt dan maar via de bekende weg binnenhalen.

avatar van Joonnass

Joonnass

Ik heb de trailer gezien en het ziet er best wel veelbelovend uit, maar hij komt pas 12 augustus in de bioscoop uit, dus zal hij waarschijnlijk nog niet te koop zijn in FRS zeker? ;P

avatar van stinissen

avatar van xaid

xaid

Lijkt me een kinderachtige film

avatar van aspieren

aspieren

Shinobi schreef:

Ziet er interessant uit, alleen niet te verwachten bij Pathé zie ik.

Dat wordt dan maar via de bekende weg binnenhalen.

Via de bekende weg is hij al te krijgen

avatar van fam3000

fam3000

een beetje tiener enge film,niet slecht maar ook niet echt eng

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Ik had van Dante veel meer verwacht.

Maar toch een leuke "kinderfilm", met een paar leuke momenten.

Wel leuk dat je Dick Miller weer eens ziet.....de eeuwige bijrolspeler, maar dan wel belangrijk.

Iets voor de middagTV, niet meer.

avatar van SandLover

SandLover

Flut tienerfilmpje. Als je ouder bent dan 16 vooral links laten liggen.

avatar van Lotusflower

Lotusflower

Weer kijken met een gekleurd brilletje op , BAH

avatar van demcon

demcon

dit is een film voor kids vanaf 12, en echt niet meer dan dat

avatar van rotem

rotem

Lekker spannend, maar jammer van het einde............dat spannend is, maar een beetje heel erg fake

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik had hier best hoge verwachtingen van, ik dacht eindelijk weer eens een mooie spannende thriller nadat ik het verhaal had gelezen, maar het viel me lelijk tegen zeg. oke bij vlagen is het af en toe wel te doen maar het is toch meer een kinder film. Ik had toch meer verwacht van Dante. Vooruit 2 sterren omdat er soms wat leuke stukjes in zatten maar ik vind het toch te kinderachtig. jammer maar helaas.

avatar van pjotry

pjotry

viel erg tegen...

slap verhaaltje, ik heb hem alleen afgekeken omdat dat grietje af en toe in haar bikini rond dartelt

avatar van filmfreak25

filmfreak25

Vond het echt een leuke onderhoudende film.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Ik ben 42 en ik besefte direct na de eerste tien minuten dat ik niet de doelgroep was voor deze film. Dat achterwege latend heb ik toch wel genoten van de film. Ik denk zeker dat deze film voor jongeren (vanaf 12 jaar tot een jaar of 18) met deze film een goede overstap kunnen maken van Anubis naar "echte" thrillers. Er wordt best goed geacteerd, camerawerk is prima verzorgd (wel veel blauwlensjes gebruikt...) en de sfeer van de film is prima in orde. Dante levert hiermee zijn zoveelste prima film af wat mij betreft. 3,5 *

avatar van james_cameron

Als echte Dante-fan is het natuurlijk altijd leuk weer eens een film van hem te zien, maar dit behoort nu niet bepaald tot zijn betere werk. Het geheel is hier en daar weliswaar best spannend, maar hoofdzakelijk is de film oubollig, ongeïnspireerd en voorspelbaar. Het ziet er ook een beetje armoedig uit. De toon is gelukkig niet al te kinderachtig, maar het ontbreken van memorabele enge momenten en een interessant script doen de film al snel de das om. De jonge cast is acceptabel maar niet memorabel; wel is het uiteraard leuk om Dick Miller kort te zien opdraven in de verplichte cameo.

avatar van Raffie_75

Raffie_75

Vond het een aardige film.

Wat hierboven ook word beschreven, het is idd wel een film voor 12+ en 18-.

Al met al niet vervelend om te kijken.

avatar van _Casper_

_Casper_

is deze film een aanrader voor een paar mensen van 22-24??

avatar van Revolt

Revolt

Heb je wel naar de reacties boven je gelezen?

avatar van Wamel

Wamel

Kinderfilm. Niet best geacteerd en een dun verhaallijn. Was eigenlijk best zonde van de tijd!

avatar van Zinema

Geen liefdesbaby.

Dat Dante een interessant regisseur is weet menig cinefiel. Maar waar hij bij eerdere 'griezelige jeugdfilms' als bijvoorbeeld 'Gremlins' humor toevoegde, is dat een van de ingrediënten die deze film ontbeert. Ook de creaturen maken minder indruk dan bij zijn 'magnus opus'. In films als 'The Burbs' wist juist deze regisseur dat het huwelijk tussen de griezel en de komediant leuke kindertjes oplevert. Dit kindje voelt vooral als het resultaat van een standaard vluggertje. Niet dat een vluggertje lelijke kindertjes oplevert, maar met Dante in het cinematografische bed mag men hopen op een liefdesbaby.

Doorsnee.

avatar van BS

BS

Een thriller bedoelt voor tieners met een moraal die gelukkig er niet te dik bovenop ligt.

Leuke spanning en interessant genoeg om het vol te houden.

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Tiener Thriller waarin ze met hun verleden af moeten rekenen.

Snap niet waaom deze film uit 2009 zo laat in de bioscoop komt zo speciaal is hij ook weer niet.