• 9.372.704 stemmen

Met onder meer: Jennifer Aniston, Aaron Eckhart en Martin Sheen

Releasedatum: 5 november 2009

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Love Happens

"Sometimes when you least expect it..."

Een weduwnaar (Aaron Eckhart) heeft een succesvol boek geschreven over het omgaan met verlies. Op een zakenreis in Seattle, valt hij voor een vrouw (Jennifer Aniston), die één van zijn seminars bijwoont. Al snel komt hij erachter dat hij nog lang niet over het verlies van zijn vrouw heen is.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Veel drama's komen eraan.

Alsof de wereld er al niet genoeg van heeft.

Hoe dan ook, regisseur komt me niet bekend voor.

Cast daarintegen weer wel. En het verhaal, tsja eerst zien dan geloven.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

JohnWilliams schreef:

Hoe dan ook, regisseur komt me niet bekend voor.

Brandon Camp heeft het script van Dragonfly geschreven, die jij op 3,5* hebt staan.

Trailer, Love Happens.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Romantische stad; check. Legendarische romantische muziek; check. Twee bekende hoofdrolspelers; check. Standaard verhaaltje; check. Grappige bijrollen; check.

Heerlijk hoe de romantische komedie uitgemelkt is tot op het bot maar je altijd blijft vermaken! Heb hier ook weer zin in

avatar van benthe

benthe

Mmm. Dit lijkt me geen geweldige film. Ben niet zo weg van Jennifer Aniston, niet veel knappe mannen en de regisseur komt me niet bekend voor. Maar, we zullen zien!

avatar van JorritS

JorritS

In de sneak gezien. Helaas redelijk standaard chickflick en clichématig. En ja, dat was een spoiler. Pluspunt is de rol van Eckhart (mijn enige referentie was de Dark Knight ) Aniston - die altijd leuk is om naar te kijken - kwam hier minder tot haar recht, naar mijn mening. Redelijke film, redelijke score. 2,5*

avatar van vlad

vlad

Ik heb deze film ook in de sneak gezien.

Ik vond het een vermakelijke film, alleen op het eind begon de film een beetje langdradig te worden.

Voor mensen die van romantische films houden, is dit zeker een aanradar.

avatar van sjorty

sjorty

avatar van wwelover

wwelover

Vermakelijke maar niet hoogstaande romcom. Leuk om te zien, maar niet overdonderend. AL moet ik zeggen dat Eckhart echt perfect gecast is. Het is cliché en voorspelbaar maar dat kan ook tegenwoordig niet anders bij dit soort films. Leuke muziek ook, de trailer is alleen wel erg verhullend achteraf.

De cast is goed. Eckhart is zoals ik al zei echt perfect voor deze rol, hij speelt wederom erg goed. Aniston is altijd leuk om te zien en nu ook weer. Fogler is in mijn ogen ook een acteur met veel potentie.

avatar van Flipman

Flipman

Ik heb de trailer gezien, maar stippelt die niet eigenlijk gewoon de hele film uit...? Ik had zoiets van, nu weet ik precies wat er gaat gebeuren. Sowieso sprak de opzet me al niet aan.

avatar van joyc_e

joyc_e

Dit is gewoon een leuke feelgood movie! Hoge verwachtingen moet je van dit soort films eigenlijk nooit hebben, maar deze viel mij reuze mee. Jennifer Aniston is natuurlijk perfect voor deze rol en Aaron Eckhart is overtuigend en een leuke acteur.

Al met al een vermakelijke film (de papegaai vond ik hilarisch), heb zelfs nog een traantje moeten weggepinken (maar ik ben misschien wel heel gevoelig ).

avatar van Drikturpin

Drikturpin

sjorty schreef:

Ik sluit me helemaal bij Angrod_Pallanén aan, prima film voor een avondje uit!

Is 5 sterren ni wat hoog???

avatar van Nasty

Nasty

Matige film .

Het is echt niets nieuws onder de zon , Jennifer zou weer eens voor een andere movie moeten kiezen als een romantishe komedie .

Anniston en Aaron Eckhart spelen het best aardig hoor maar het is

allemaal zeer voorspelbaar en clichee .

De film heeft mij niet weten te boeien 2*

avatar van Saaaarrtje

Saaaarrtje

redelijke film. Mooi verhaal, wel voorspelbaar en zo nu en dan een beetje langdradig.
Sommige stukjes waren érg grappig bij de stukjes met de papegaai heb ik echt gelachen!

avatar van Billie10

Billie10

Inderdaad een DRAMA.

Wat een saaie film.

Zelfs Jennifer kon de film niet aan de gang krijgen.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

Een feel good movie, met een goede boodschap.

avatar van Mementos75

Mementos75

Jennifer is geen goede acteur, ze kan geen emotie over het scherm heen krijgen. De laatste kus scene was preuts en totaal zonder emotie, toch een beetje het moment waar een feel-good movie het moet van hebben.

Ondanks alles kan ik geen genoeg van haar films krijgen. Ook in deze film zat, ondanks de gebrekken van Jennifer, voldoende verhaal om er toch weer iets goed van te maken.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2057 berichten

Mooie film. Veel typisch Amerikaans sentiment, maar de plot is wel origineel en mooi uitgewerkt. Eigenlijk gaat het hier niet om de relatie tussen de twee hoofdpersonages. Het gaat voornamelijk om de ontwikkeling van het verhaal van Burke Ryan. Ik heb Aaron Echhart nooit een aimabele acteur gevonden, maar ik moet toegeven dat ie goed gecast is en het goed doet. Aniston kan bij mij niet veel verkeerd doen.

avatar van AHWA

AHWA

Degelijk.

Sterke rol van Eckhart die de film voor het grootste deel moet dragen en de romance met Aniston wordt redelijk goed uitgewerkt. Geen flauwe dialogen of cliches, maar gewoon een mooie relatie die ontstaat tussen twee mensen.

Er wordt ook erg goed omgegaan met het rouwproces van Eckhart en het advies dat hij aan z'n 'volgelingen' geeft. Maar het sterkste punt van de film is de kleine, maar schitterende bijrol van Martin Sheen. Ongelofelijk wat hij doet met een klein rolletje, en laat nogmaals zien van een andere planeet te zijn qua acteerwerk.

Dankzij Sheen komt de film dan ook op 3.0* uit.

avatar van aileen90

aileen90

Deze film viel tegen.

Dat romantiek kunnen ze ook wel wegstrepen,

vond het alles behalve romantisch!

avatar van deft0nes

deft0nes

Bubblez schreef:

Helemaal mee eens!

avatar van Sutherland

Sutherland

Nietszeggend filmpje. Het dramaverhaal over de dood van Burke's vrouw deed me niks. De romance tussen Eckhart en Aniston geloofde ik niet. Ik voelde het niet.
Kortom; je mist niets als je deze film mist.

avatar van Maphesta

Maphesta

Een hele gevoelige drama en at the same time ook een goede portie feel-good-movie.

Maar nogmaals, het is voornamelijk een film die inspeelt op je emoties. Erg realistisch, ook. Alle gedragspatronen die je ziet in de personages zouden theoretisch onderbouwd kunnen worden. Erg psychologisch.

Een erg goede film. Ik moest even inkomen, maar uiteindelijk genoten!

avatar van Bélon

Bélon

Een echte ouderwetse draak van een film, dat dit ooit de bioscoop heeft gehaald is een mysterie (OK het is geld). Zo suf dat 't weer "leuk" word. Dodelijk suf en cliché dit gemijmer.

avatar van Pinoy

Pinoy

leuke cast leuk geacteerd.. gewoon een wegkijkertje

avatar van JanLo

JanLo

sjorty schreef:

Ik sluit me helemaal bij Angrod_Pallanén aan, prima film voor een avondje uit!

Als ik vroeger op school een 4 kreeg dan zei ik niet dat ik het prima vond.

avatar van missl

missl

Wat een saaie, inspiratieloze, Amerikaanse pulp.

avatar van macrobody

macrobody

poe, weer 1 in het rijtje 13 in een dozijn. Er gebeurt weinig. Geen aktie, geen humor, geen romantiek, geen drama. Het hele verhaal hangt aan 1 klein detail en zelfs dat zag je al aankomen na 10 minuten.

Wie gaat er in godsnaam naar zo'n film toe in de bioscoop? Ik vind het al zonde van m'n downloadtijd. Alleen omdat het Jennifer is twee sterren...

avatar van Elineloves

Elineloves

What can I say...

Een voldoende voor het acteerwerk, verhaal hangt aan een dun en al te bekend verhaaltje. Jammer.

avatar van kanjertje

kanjertje

Erg mager filmpje.

Ideaal om in slaap te vallen

2,5

avatar van GastHeer

GastHeer

Ik vond het niet verkeerd, soms een beetje langdradig en wel onmundig voorspelbaar, maar leuk als een feelgood-zondagmiddag film.

Voordeel van de twijfel door Eckhart, die ik overigens graag zie sinds 'Thank You For Smoking', dus net een voldoende

2,5* - 3*