• 9.373.095 stemmen

Met onder meer: Jennifer Aniston, Aaron Eckhart en Martin Sheen

Releasedatum: 5 november 2009

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Love Happens

"Sometimes when you least expect it..."

Een weduwnaar (Aaron Eckhart) heeft een succesvol boek geschreven over het omgaan met verlies. Op een zakenreis in Seattle, valt hij voor een vrouw (Jennifer Aniston), die één van zijn seminars bijwoont. Al snel komt hij erachter dat hij nog lang niet over het verlies van zijn vrouw heen is.

avatar van WreKoniZe

WreKoniZe

Ik vond deze film erg saai en langdradig! Echt een tijdsverspilling was dit. Heb 'm trouwens niet eens afgekeken. Bah wat saai

avatar van filmpje80

filmpje80

Deze film is mij zwaar tegengevallen. Ik vond het verhaal echt totaal niet sterk. Vond de tegenspeler van Jennifer A. ook niets aan. Het was echt tijdsverspilling.

De laatste minuut had dan nog wel wat en vond ik nog wel een "leuk" momentje. Jammer....

avatar van Vanitas

Vanitas

Aarg, wat een tijdverspilling.

Had er hoge verwachtingen van maar die zijn absoluut niet waargemaakt. Aaron Eckhart is even charmant als altijd, maar Jennifer weet me niet te bekoren. Het hele verhaal is op zich wel aardig maar komt niet goed uit de verf.

Had veeel beter gekunt!

avatar van dbgin

dbgin

inderdaad ik had erg hoge verwachtingen vooral omdat jennifer erin speelt maar wow, wat een teleurstelling en ik vond het ook veelste langdradig en saai!

avatar van tcdaizz

tcdaizz

Het leek me een leuke film, maar ik vind hem erg langdradig. Kon ook de moed niet opbrengen om het af te kijken. Jammer, want ik had me er veel meer van voorgesteld.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Eigenaardig. En dan heb ik het vooral over de cover en de titel va nde film. Geeft totaal de indruk dat dit weer zo'n vervelende meiden romcom is, maar het tegendeel is waar.

Enorm mooie film. Een melancholische overpeinzing over eenzaamheid en het niet kunnen accepteren van de dood van je echtgenote. Eckhart is weer erg sterk as always, en Sheen is on het eindsegment ook enorm sterk. Enorm sterke scene, wel wat opgeklopt sentiment maar in een film als deze slik ik dat als zoete koek. Word bijzonder effectief gebracht.

Enorm onderschatte film ook, maar dat komt eerder omdat dit voornamelijk gehuurd wordt door tienermeisjes. Wie verantwoordelijk is voor die cover moet op staande voet ontslagen worden. Aangename verrassing dit.

avatar van Rascal

Rascal

Best wel boringgg

Jammer.. Want de meeste films met Jennifer vind ik wel te pruimen

avatar van Nienke1981

Nienke1981

Deze film net gekeken. Verwachtte er niet veel van na het lezen van reacties hier. Ik sluit me aan bij de eerste reacties die op deze film zijn gegeven: ik vond het wel een mooie film.

Je moet geen komedische film verwachten, want het is voornamelijk (romantisch) drama met een vleugje comedie.

Ik vond de hoofdrolspelers goed spelen. Jennifer Aniston speelt wel vaak dezelfde typetjes: jonge, vrijgevochten, 'modale' vrouw met een gewone baan. Haar een keer in een ander soort rol zien, lijkt me interessant.

avatar van rebjuh

rebjuh

Vond het eigenlijk niet zo'n boeiende film, maar ook niet heel slecht. Eckhart maakt ook totaal geen indruk op me. Verder lag het verhaal al voor de hand na kennismaking met het verhaal van Walter. Maarja, leuk geprobeerd.

Wel vind ik het nummer van Explosions in the Sky - Your Hand in Mine, heel goed gekozen. Heel mooi!

avatar van jikamajoja

jikamajoja

De film begint aardig, maar na een half uur zakt hij helemaal inéén. Het verhaal wordt absurd en naar het einde toe wordt hij slaapverwekkend. Ik had een leuk romantisch verhaal verwacht, maar véél romantiek zat er niet in ...

avatar van flipflop

flipflop

Aardige film met een redelijk origineel concept. iets wat ik, afgaande op het hoesje, niet had verwacht. Jammer dat de film naar het einde toe steeds meer de hollywoodromcom richting op gaat, Verder vond ik Jennifer niet echt overtuigend, en Eckhart deed het wisselvallig. Wel mijn pluim voor de man die zijn zoon was verloren, die maakte heel wat goed. Al met al best te pruimen.

Ik vondt het een het een hele leuke film en heb mij niet verveeld

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Eindelijk nog eens een film die me volledig kon boeien. Van begin tot einde heb ik aan mijn scherm gekluisterd gezeten.

Het verhaal start zeer sterk, je weet niet meteen waar het naartoe gaat gaan, maar stap voor stap wordt je meegezogen in een verassend origineel verhaal. Het verhaal trekt je van de ene emotie in de andere, en ik was dan ook volledig in de mood van de film.

Goede acteerprestaties, sommige bijrollen waren zelfs zeer verassend goed. Chemie tussen de personages zit ook goed.

Enkele mooie shots van de stad Seattle, en een mooi gefimde scene in een bos maken de inbeeldzetting af.

De film heeft me enorm bewogen, wat een drama hoort te doen, daar was deze film echt spot-on!

Zeker een aanrader voor al wie van een goed drama houdt zonder melige romantische scènes!

avatar van Decec

Decec

Ik vond heel leuke verhaal ..

avatar van Fani

Fani

Niet erg onder de indruk...

avatar van james_cameron

Verrassend sterke en emotioneel rake film; absoluut niet de slappe romantische komedie die je verwacht op basis van de marketing-campagne. Eckhart en Aniston zijn prima in de hoofdrollen en zien zich omringd door een eersteklas supporting cast. Bepaalde romcom-aspecten doen wat afbraak aan de kwaliteit van het geheel, maar het script zit goed in elkaar en er zijn veel aangrijpende momenten. Mooi camerawerk ook.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Laatst gezien op film1, het is het allemaal net niet. Eigenlijk qua alles. Zowel op romantiek- als drama-gebied, het verhaal, de acteurs, de ''zogenaamde'' emotionele scènes. Niet vernieuwend en zeker geen sterke film. Toch aardig geacteerd en de film wist wel te boeien tot het eind. 2,5 ster. Gewoon een gewone film die zichzelf iets te serieus heeft genomen.

avatar van Theunissen

Dacht eigenlijk te maken hebben met het zoveelste 13 in een dozijn romantiek verhaaltje maar dit was toch wel een serieus drama met redelijk wat aangrijpende momenten. Mooi gespeeld door Aaron Eckhart en de rest van de cast.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Best wel goede romcom die niet met een standaard verhaaltje komt. Het gaat hier om een man die nog midden in de rouw voor zijn overleden vrouw zit terwijl hij dat eigenlijk niet wil onderkennen. Hij komt een ander vrouw tegen die hem bij dit proces wilt helpen en er bloeit iets moois op tussen de twee. Dit is toch weer eens iets anders en dat maakt deze film zeker interessant om naar te kijken.

Het acteerwerk is niet echt hoogdravend maar voldoet wel voldoende. Een uitzondering is die man die zijn zoontje had verloren. Hij bracht dat heel indrukwekkend en treffend over. Ik was er wel van onder de indruk.

avatar van Sesing

Sesing

Ik vond er niet veel te lachen... was meer richting speelfilm

avatar van Pafnes

Pafnes

Leuk om met een hoop meiden met de bios te kijken maar qua inhoud en verhaal was deze film eigenlijk flink bagger!

avatar van dennis013

dennis013

Flinterdun verhaal. Eigenlijk best wel slecht.

avatar van soom

soom

In alle eenvoud, een zeer mooie film. Knap werk van Jennifer en Aaron, paar aardig sterke scenes, die lieten vergeten dat er ooit een Rachel werd gespeeld. Jennifer, doe eens iets anders dan de hele tijd Rachel-achtige rollen!! Je kúnt veel en veel meer dan wat je laat zien. Ben ik echt van overtuigd, in elk geval. Mooie momenten, paar emotionele dingetjes, best ontroerend, 4*.

avatar van *film fan*

*film fan*

slechte film voor J.Aniston!

geen aanrader

avatar van Aapje81

Aapje81

Vervelende tranentrekker

Alleen Aniston valt in positieve zin op. De rest is ontzettend clichematig . Vooral Eckhart is voor de zoveelste keer heel matig. Het waardeloze scenario helpt daarin ook niet echt mee

Zeer matig

Aniston verdiend iets beters.

avatar van HeatWave

HeatWave

Love happens,..shit happens ook, door hier mijn tijd aan besteed te hebben.

Wat al eerder opgemerkt is, een behoorlijk flinterdun verhaal, maar goed als je dat dan nog interessant en mooi uitwerkt dan kan ik daar mee leven, maar hier ontbreekt het aan elke vorm van diepgang,..jammer.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Een erg inspiratieloze titel en niet echt passend bij deze film.

Het slaat eigenlijk helemaal nergens op. Zijn vrouw is dood, hij helpt andere met hun emoties en hij probeert rustig om aan een nieuwe scharrel te beginnen. Dit is sowiezo een erg mager plot maar de uitwerking hiervan is nóg beroerder. Het is me niet precies duidelijk wat de regisseur wilde bereiken met deze prent.

In eerste instantie lijkt het erop dat Eloise niets van Burke moet hebben want ze weert hem zelfs af met gebarentaal. Dan zitten ze even later opeens in een restaurant alsof ze elkaar al maanden kennen en om het boeltje nog gekker te maken is het gespreksonderwerp aan tafel erg oppervlakkig.
Als Burke bijvoorbeeld in dat winkeltje stapt zijn ze meteen recht voor z'n raap. Misschien anders dan anders, maar het werkte totaal niet. Hij gooit direct zijn gevoelens op tafel en blijkbaar wint 'ie er toch een kus mee op het einde.

Ik vond het ook nogal vreemd dat Eloise iets achter dat schilderij op de muur had geschreven en dat hele gedoe met die 'geheimzinnige' woorden en het opzoeken daarvan kwam nogal dom over.

De patiënten op het werk van Burke zijn erg cliché ingevuld. Walter acteert matig en staat teveel in de schijnwerpers.
Het is verder ook niet echt aannemelijk dat Burke op dat podium gaat zitten janken.

De montage is soms erg cheap: meerdere shots van dezelfde ruimte waarin Burke steeds op een andere plek zit, je krijgt van die rare springers.

Lelijke soundtrack.

American flag.

Zwak.

avatar van Djumbo

Djumbo

Ik ben akkoord met de teneur van de meeste comentaren. Eigenlijk is het een pretentieloze film met een script dat op niets trekt, maar ik hou nu eenmaal van zo'n hopeloos romantische films.

avatar van m1701

m1701

niets aan....

Die Eckhart is helemaal niet leuk om naar te kijken, dus was zeer snel afgeleid.

Teveel verhaal lijnen in 1 film.

En "hoofdlijn" kwam te weinig aan bod helaas.

Erg magertjes

avatar van Bardie

Bardie

Wat saai zeg.. Verplichte kost vanwege de vriendin maar heb niet het idee dat er iets gebeurt in de film.