Genre: Mystery / Thriller
Releasedatum: 19 november 2009
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot The Twilight Saga: New Moon
"Forbidden to remember. Terrified to forget."
Nadat Bella herstelt van een vampieraanval, die haar bijna van het leven beroofde, viert ze haar verjaardag bij Edward en zijn familie. Een ongelukje zorgt er echter voor dat Bella begint te bloeden, iets wat voor de familie van Edward onverdraaglijk is, aangezien hun dorst naar het bloed van Bella iets is wat er altijd zal blijven. Edward en zijn familie besluiten Bella hierdoor alleen te laten in deze periode, iets wat beter voor iedereen lijkt te zijn. De eerst diepbedroefde Bella vindt troost bij Jacob Black, waar ze een vriendschap mee opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella weet niet dat er hierdoor alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen...
Bella Swan
Charlie Swan
Dr. Carlisle Cullen
Esme Cullen
nokkie335
de trailers zijn al geweldig ik verwacht veel van de film.
Missygirl9192
nog een paar weken! ik er echt naar uit...
Poster ziet er ook leuk uit, alleen jammer dat ze Jacob er niet in hebben gezet, die speelt juist in deze film een hele grote rol....
benthe
Erg zin in, net in de bioscoop geweest, en de trailer zag er super vet uit. Dit is een film die je in de bios MOET zien, met die muziek. Op groot scherm veel beter!
Al bij zeven mensen in de top-10 :O
Daar klopt iets niet aan :I
5,8 met 548 stemmen op imdb.com en dit zou dan volgens velen een topper zijn XD
Skylar_Malfoy
Ik ga hem zeker kijken. En nee, niet omdat ik de Twilight film nou zo geweldig vind (de boeken zijn goed maar de film slaat het plankje totaal mis), maar om te kijken of dit deel iets minder erg is
Dat Bella figuur is dieptriest. Cullen is gewoon een soort 'emo in een mooi hoesje' (als het je type is, ten minste. Robert Pattison is echt niet knap in Twilight naar mijn mening, sorry).
De enige persoon waar ik nog iets van sympathie voor kan voelen is Jacob. Maar die maakt natuurlijk totaal geen kans, want Edward heeft zulke prachtige ogen
Deze film heeft nu een 5.6 op imdb.com
misterwhite
Deze film heeft nu een 5.6 op imdb.com
Helaas staan er nog geen commentaren bij, daar ben ik zeer benieuwd naar.
soom
Gosh. Het is nog ca. 24 dagen tot 'ie in de bioscoop verschijnt. Minstens 3 weken. Raaaaah, ik kan echt niet tegen de spanning, ik ben zo ongelooflijk en verschrikkelijk, benieuwd... (Nutteloos bericht nummer 1902...)
Edward heeft wel een minder aandeel in deze film, ja, maar dat maakt me niet minder benieuwd. Kristen Stewart is echt heel goed, en al schijnt ze geen films te maken voor volwassenen en kinderen (voor wie dan wel, eigenlijk?), ze is imo echt heel leuk en op weg om heel goed te worden (en te zijn).
Skylar_Malfoy
Kristen Stewart is echt heel goed? Dat je Twilight goed vind is je persoonlijke smaak, maar Stewart is echt een van de belabberdste actrices die ik kan opnoemen.
Kijk jij nog maar eens goed naar de scene dat Bella in het ziekenhuis lag bij Twilight. Edward zei haar dat ze uit elkaar moesten en Bella protesteerde. Dat vond ik toen gewoon tenenkrommend. Kreeg gewoon last van plaatsvervangend schaamtegevoel...
Een van de grootste dingen die velen tegenzitten aan Twilight, zijn haar beroerde acteer prestaties...
TomaskeX
Kristen Stewart is een geweldige actrice, en als jij daar anders over denkt, zijt ge gewoon ziek in u kop [/quote]
misterwhite
Let eens op uw taalgebruik!!
Iedereen heeft zijn/haar mening over Kirsten Stewart.
Ik vind ze niet slecht maar ook niet geweldig, ze moet nog veel leren over acteren.
soom
Stewart is echt een van de belabberdste actrices die ik kan opnoemen.
igotcrabsatcarls
Ik kan hier dus echt niet meer op wachten!!
Het duurt nog véél te lang!
Geweldig!
Skylar_Malfoy
Ok. Ik VIND Stewart echt een hele slechte actrice. Jullie mogen allemaal je eigen mening hebben.
Dus rustig aan alsjeblieft, TomaskeX.
jirachi03
Laten we het zo zeggen 'Er zijn velen beter in acteren dan haar''
Skylar_Malfoy
Stewart is zo verdoms irritant in deze film (wat ik gezien heb qua trailers). In Twilight was ze al tenenkrommend, maar nu ze meer is opgemaakt en ze meer poppekop is, lijkt ze nog veel vervelender.
Niet daarvan is een goede Bella opzich.
Ben blij dat Angela, Mike, Eric en (vooral) Jessica erinzitten, want dat zijn de karakters die het verhaal leuker maken.
Dakota Fanning is ook van de partij als één van de members van de Volturi (Jane, om precies te zijn.)
Dus, ja ik heb er wel zin in!
Dude, zijn er ooit Harry Potter films beter geweest dan de boeken? No way.
Ik vind trouwens die Harry Potter vs Twilight discussie over op internet een beetje afgezaagd worden.
En de Twilight fans willen gewoon niet accepteren dat Twilight voor 80% door tienermeisjes worden gekeken/gelezen.
Harry Potter heeft betere special effects, en niet gaan tegenspreken. Dat is waar. Harry Potter heeft meer geld. Harry Potter kan een sterker verhaal hebben, dat ligt aan je mening. Maar even voor de goede orde, Harry Potter wórd en zál beter blijven worden bekeken.
Zo.
Hé, ik zag je meer dan wijze woorden nu pas. Ben het er absoluut mee eens. Ik was effe bang dat HP weggecijfert zou worden door Twilight. Maar dat zal niet het geval zijn omdat de Twilight Saga het grotendeels van Cullen en de tienermeisjes die het lezen en kijken moeten hebben.
CodyN
Geloofde mijn gezin dat maar, ik de vakantie waren mijn boeken op (in Spanje) en toen dacht mijn vader dat die Twilight boeken iets voor mij zouden zijn. Terwijl ik Fantasy en horror lees bijv Stephen King en Terry Goodkind. Ik denk dat in de films het wel iets minder.. romantisch is. In de 2e film niet meer. Er komen toch geen mensen meer voor de vampiren of actie ofsow. Daar zorgde deel 1 wel voor
(niet afgekeken btw)
Dat is als voorbeeld dat dit twilight gebeuren niet echt een goede film is. Misschien vinden sommige mensen hem leuk maar echt goed zijn ze niet.. (vind ik iig)
Metalfist
Goede boekverfilmingen? Clockwork Orange, The Godfather, Lord of the Rings, The Third Man, One Flew Over The Cuckoo's Nest en Stand By Me komen mij ter geheugen.
CodyN
Kende alleen the godfather en lotr maar.. waarom in godsnaam vergat ik die >.
Skylar_Malfoy
Mensen, het gaat hier (helaas) wel over Twilight. Niet over boekverfilmingen. De meeste goede fantasy films zijn trouwens uit boeken verfilmd.
Chupa
Ik heb naast Twilight meer films van Stewart gezien en ik vind haar persoonlijk een sterke actrice. Ze heeft bepaalde trekjes die in verschillende personages terugkomen, maar zo heeft elke acteur dat. Ik vind dat je wel erg makkelijk praat over een persoon. Ik begrijp wel hoe moeilijk het is om iemand te accepteren die je eenmaal niet ligt. Zo heb ik dat met Megan Fox, ze is prachtig om te zien, maar lijkt me net iets te vaak te denken aan hoe ze de perfecte pruillip kan trekken terwijl ze boos moet kijken. Toch vind ik sommige scenes van haar ook sterk. Wat ik hiermee bedoel is dat je een acteur niet kunt beoordelen op grond van 1 of 2 films. Kristen heeft een totaal eigen stijl en als je haar in het echte leven ziet (interviews etc) zou het misschien makkelijker zijn haar te accepteren, want de meid is erg volwassen voor haar leeftijd, slim en oprecht.
Skylar_Malfoy
Ja, oke. Ik heb haar dus alleen in Twilight gezien. Ik praat tevens niet over de persoon. En dat ze slim en oprecht is heb ik niks aan. Velen vinden dat Frans Bauer slim en oprecht is, maar zijn muziek is gewoon bagger.
Dus dat vind ik geen gegeven om iemand op te beoordelen op acteervlak.
En ik accepteer haar ook; alleen vind ik haar geen goede actrice in Twilight. Dat is nou eenmaal mijn mening.
Seifer
Waarom ineens een andere regisseur? Was de vorige niet goed genoeg ofzo?
Maar goed ik vond de vorige film niet meer dan een standaard verhaal, zal bij deze film niet veel anders zijn. Vampieren die geen mensen bijten? Tja ik zie dat als een tijger die gaat lopen knuffelen met een hert.
Niet ik dat Twilight slecht vond hoor.
t-i-m
Kent iemand nog succesvolle boekvrfilmingen op the green mile, shawshank redemption, misschien HP erbijgerekend, zijn er niet zoveel volgens mij xD.
wat dacht je vanThe reader, Perfume, Slumdog Millionaire, There will be blood, Notes on a Scandal, Requiem for a Dream, The Virgin Suicides, A Beautiful mind, The Talented Mr. Ripley, Fear and Loathing in Las Vegas, the boy in the striped pyjama's, misery, the shining, the Silence of the Lambs, .... en dat is nog niks wat ik op noem....er worden gigantisch veel boeken verfilmd...of die films allemaal goed zijn is een ander verhaal, maar je kan er vanuit gaan dat er flink wat goede films tussen zitten....

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011

The Twilight Saga: Eclipse
2010

Twilight
2008

Gehele 'Twilight'-reeks met Robert Pattinson wordt deze week uitgezonden op televisie

'Twilight'-schrijfster komt na twaalf jaar met vervolg

Remember Me
Drama / Romantiek, 2010