• 9.373.233 stemmen

Geregisseerd door: Stephen Shimek

Met onder meer: Brad Johnson en Newell Alexander

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Dragon Hunter

Al van net na zijn geboorte was hij een wees, toen zijn ouders vermoord werden in een gemene Orc-aanval en werd Kendrick of Elwood opgevoed door zijn oudere broer Darius. Alhoewel hij op dat ogenblik zelf pas negen was, wijdde Darius zijn hele leven aan de zorg voor Kendrick en het verjagen van de Orcs van hun land. Terwijl hij opgroeide als een groot strijder, schermde hij Darius af van al het mogelijke kwaad. Nu, na jaren van betrekkelijke rust, duikt er een nieuw gevaar op, nog veel dodelijker dan de Orcs of andere vijandige mannen. Verhalen over aanvallen van draken verspreiden zich als een lopend vuurtje en brengen het land in paniek. In herinnering van zijn moeder haar voorspelling als zou er een machtige drakendoder in hun bloedlijn zijn, begeleidt Darius Kendrick op een gevaarlijke reis naar het kasteel van Ocard, de trainingsgronden van de drakendoders.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van imagic

imagic

Geweldige film, als je van B-films houd dan ( als deze het predikaat b-film al verdient dan.

Slecht acteerwerk, dramatisch slecht camerawerk en een mager verhaallijntje.

zal voor de moeite en de mooie dame in de film 1.5 sterren geven.

avatar van brave71

brave71

Leuke film, zeer de moeite waard om te kijken.

Vond het acteerwerk wel goed en 'Jaap Stam' deed het ook erg goed hahahaha

Maar met een iets hoger budget was dit echt een topper geworden.

Ga hem zeker nog een keer kijken.

avatar van Hardrebel

Hardrebel

imagic schreef:

Slecht acteerwerk, dramatisch slecht camerawerk en een mager verhaallijntje.

zal voor de moeite en de mooie dame in de film 1.5 sterren geven.

Wat een slechte film. Slecht acteer werk, slap verhaal, slechte graphics, slechte shots., slecht geluid. Alles is gewoon slecht uitgevoerd. Zonde van mijn tijd. Wat een C film.

avatar van tripledrummer

tripledrummer

Wat een kut film. Nog nooit zon slechte (zeg maar gerust C-film) film bekeken. Geprobeerd af te kijken, want ik wil de meeste films toch een kans geven...

Het leek af en toe net of ik naar een natuurfilm zat te kijken. Veel shots sloegen helemaal nergens op (vaak van bossen of planten).

Het bos waarin het werd opgenomen was gewoon zoiets als op de Veluwe. Omgeving en decoratie sloeg nergens op.

Verhaal was saai, mager en overgenomen van LotR. (Orcs en Goblins? hoe halen zij het in hun hoofd om die twee te gebruiken?) Enorm cliché tussen 1 van de hoofdrolspelers en de vrouwelijke (dwerg?) speelster.

De personages zagen eruit als mensen uit de 21e eeuw. Zo zagen zij er in die tijd echt niet uit hoor. Met mooi kaal geschoren hoofd en bakkenbaardjes netjes geschoren en een baby verzorgd huidje. En die puber die erin speelt met zen glad geschoren kin en zen 21 eeuwse kapsel...

Echt verschrikkelijke film, en eerlijk waar die vecht scenes belachelijk. Slecht camera werk, om misselijk van te worden :S Orcs zagen er bijna uit als in LotR.

Enige plus puntje aan de film was de brute neger

Normaal ben ik nooit zo negatief over een film, maar dit sloeg alles!!

Ik zou hem dus zeker afraden, en aanraden voor mensen die nu wel eens het verschil willen zien tussen een A-film en een B- of C-film

avatar van Pulcino

Pulcino

Ik sluit me volledig bij tripledrummer aan, alles aan die film is slecht behalve die beest van een neger. Ik irriteerde me ook echt mateloos aan dat meisje Raya. ( die dwerg met dat irritante kinderlijk stemmetje dat elf moet voor stellen ) Onwijs slechte effecten, hoe die neger bijvoorbeeld werd op gegeten, het zag er niet uit. Net of dat je naar een film van voor de oorlog zat te kijken. Ik maak er nu geen woorden meer aan vuil.

avatar van mario_arnhem

mario_arnhem

soms werd ik zee ziek......... b film 1 klas

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Verhalen over aanvallen van draken verspreiden zich als een lopend vuurtje

Leuke woordspeling.

Schijnt inderdaad niet goed te wezen deze film, zelfs 'In the name of the King' van uwe Boll wordt hoger gewaardeerd...

avatar van kraakie

kraakie

Wat een Z film *GAAAPPPPPP**

Echt bagger zonde van je tijd en eventueel geld bah !

avatar van Nagini

Nagini

Jeutje, na het 1e kwartier al afgezet.

Dat gevecht? Hallo wat gebeurde er met die cameraman?

Was dat een oud persoon die al last heeft van onvaste handen?

Alleen daarom al niet om aan te zien... als je dan al zo filmt, zet 'm dan op een statief ofzo.

avatar van pve

pve

het is echt zonde van je tijd

het enige waar ze het geld in gestopt hebben lijkt wel de poster te zijn

een dragon hunter die niet op drakenjaagt hmmm vanwaar dan de titel

terwijl je met draken veel kan doen maar daar is hier totaal geen spraken van

het lijkt wel of de acteurs bij de plaatselijke supermarkt zijn weggekaapt om de kosten te drukken

met als uitsmijter een jaap stam look-a-like die waarschijnlijk ook net zo goed kan acteren als de echte jaap stam

een film om heel snel te vergeten en als je m niet gezien hebt

zou ik zeggen kijk reign of fire of dragonheart nog maar een keer dan zul je je beter vermaken

avatar van Legan

Legan

Het voorspelbare verhaal in Dragon Hunter stelt niets voor en is tevens wat aan de karige kant wat betreft gebeurtenissen en lokaties, maar de personages compenseren een hoop. In plaats van de standaard kleurloze typetjes, levert de relatief onbekende cast, degelijke personages af die voor de verandering, en tot mijn verbazing, eens karakter en persoonlijkheid hebben. En dit zonder te vervallen in een moeras van ellenlang gepraat.

Cinematografisch wordt degelijk werk neergezet, waarbij wel genoteerd dient te worden dat enkele actiescènes veels te schokkerig gefilmd zijn. Natuurlijk, aan de ene kant verhuld dit het neppe en maakt het de actie een stuk geloofwaardiger, maar soms zie je gewoon niet eens wat er gebeurd en met wie er gevochten wordt.

De effecten zijn redelijk schaars (een ander pluspunt) en worden vooral richting het einde gebruikt, als er ook daadwerkelijk met de draak gevochten wordt. Ze zijn niet state of the art, maar al met al toch redelijk en zorgen ervoor dat de klus geklaard wordt.

Al met al een fijne, onderhoudende lowbudget fantasyfilm.

avatar van joossink

joossink

door het negatieve advies tog maar gekeken, en vond het een leuke film die lekker wegkijkt om het overal een beetje op te krikken een dikke 5

avatar van 606

joossink schreef:

We moeten toch echt wat doen aan mensen die alleen maar 0,5 en 5,0 stemmen

Zoals deze hier

avatar van DDT

DDT

Ik hou van drakenfilms maar deze was slecht slecht! Sommige vechtscenes zijn zodanig slecht en rap gefilmd je er niks van kan zien

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Met een plot over orcs, goblins en draken verwacht je toch op zijn minst een paar spectaculaire gevechten. Maar nee, hier lijkt men zich liever bezig te houden met wandelende en pratende karakters. Maakt niet uit of ze bij een kampvuur zitten of door een bos lopen, de eendimensionale karakters uit Dragon Hunter raken niet uitgepraat over het gevaar dat op de loer ligt. Alleen wij mogen dat schijnbaar niet zien. En als er dan wel een keer een groepje orcs op het toneel verschijnt, mag meneer de cameraman (om het gebrek aan special effects en goede choreografie te verbloemen) de camera hevig heen en weer schudden om het spectaculair te maken. Maar spectaculair wordt de film geen moment. Maar op zich ook niet zo vreemd als je grote draak na 82 minuten een keertje verschijnt, in je film van 85 minuten.

avatar van Sgt. Trash

Sgt. Trash

Ik werd zowat misselijk van die mee rennende cameraman, ben daarom gestopt tijdens de eerste vechtscene

avatar van Alexjc

Alexjc

Ik had mij bijzonder verheugd om samen met mijn dochter een leuke fantasy avonturen Film te zien. Zelfs mijn dochter lag zich net als ik behoorlijk te vervelen. Wat een "Draak" van een film.

Je kan beter 90 Minuten lang de cover (voor en achterkant) bekijken, dat is denk ik spannender als de film zelf.

Echt wat een actie: De Personen staan zo goed als stil, maar de camera schut maar heen en weer. De draak bijna van plastik, en het acteertalent spant de kroon: praten, praten, praten en wandelen.

Zoiets van:

Regisseur: hee, jij moet nu acteren.

Acteur: ja, maar wat moet ik dan zeggen?

Regiseur: Wat je geleerd hebt.

Acteur: Dat ben ik een beetje vergeten.

Regisseur: Nou, dan lees het toch voor. Dat gaat toch ook

Acteur: Ok

Nee, nooit aan deze film beginnen