Boat Trip (2002)
Met onder meer: Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz en Roger Moore
Gesproken taal: Engels, Spaans en Zweeds
Releasedatum: 3 april 2003
Plot Boat Trip
"... once you're on, you'll want to get off..."
Twee heteroseksuele mannen boeken een reis op een cruiseschip in de hoop daar vrouwen te ontmoeten. Helaas voor hen komen ze tot de ontdekking dat ze zich op een volledig homoseksuele cruise bevinden.
Jerry Robinson
Ron
jassonn
Flauwe humor.Die Cuba Gooding Jr. is toch eigenlijk ook niks waard.1,5*
Gelderlander1972
Heerlijke humor, ik heb me werkelijk kapot gelachen, 2 gasten die een werknemer van een reisbureau over zijn zeik helpen, die homo is en zijn wraak neemt door hen op een cruise met homo's te plaatsen. Leuke film waar je naar kan blijven kijken. Een 4,5 vind ik het wel waard.
HiLL
werkelijk een van de slechtste komedies die ik ooit heb gezien. totaal geen humor en te flauw voor woorden. 1*
DRJeFF
Idd erg flauw,veel te flauw eigenlijk.Zeker zelfs niet het kijken waard als je echt niets anders in huis hebt.
_Casper_
Valt idd in de catogorie road trip ed.
Hoewel ie ontzettend voorspelbaar was, was het toch een film die je gezien moet hebben als je van deze soort houd. 2.5*!
Nieke
Cuba heeft in weinig goede films gespeeld, de enige die nu in m'n hoofd schiet is Radio.
Er lijkt ook wel een stuk te missen in de film, vlak na de boot tot op het huwelijk.
Ook dat ze op een gay-boot terecht komen is gruwelijk cliché
Nu ja, ieder zijn mening.
FillumGek
Er waren best wat grappige stukken maar ook stukken waar gewoon niks gebeurde. Ik geef een ster extra vanwege de knappe Roselyn Sanchez;)
PeterIsDopie
Echt een prachtige comedy! Heel veel geinige stukjes en veel humor. *4
Angrod_Pallanén
Flauwe humor, af en toe erg grappig, maar geen topper of iets dergelijks..
maxcomthrilla
Leuke film, ik heb erg veel gelachen om de scénes op de boot. *4.
Waku
Onvoorstelbare slechte film.
De"humor" is zo vreselijk goedkoop en voorspelbaar.
Homo's worden afgeschilderd als domme en oversexte sukkels.Slecht acteerwerk en heel goedkoop script.
Niets maar dan ook niets is leuk aan deze film.
Op de aftiteling na.
Cuba Gooding heeft een aantal goede rollen op zijn naam staan en gooit zijn naam te grabbel met deze Boattrip.
Crazy~Dutchman
Vond hem wel grappig. Misschien dat sommige mensen zich beledigd voelen door het vooroordeel over homo's in deze film.
Ik kon er echter wel om lachen, blijft humor met een dikke knipoog. 3*
Dead01
- 1977 stemmen
Gewone komedie eigenlijk.Zaten enkele goeie scenes in maar ook niet te veel natuurlijk.
mijn stem blijft bij 3 sterren
dirkh
Erg flauwe comedy,
je verwacht er veel meer van... ik vind het maar een matige film.
Avitas Sibannac
Heb deze een jaartje geleden ofzo al is gezien. Daarnet kwam ik bij een vriendin en toen heb ik deze nog maar is mee gezien.
Het verhaal slaat natuurlijk nergens op (script is behoorlijk rommelig) en is érg cliché.
Met momenten verscheen er nog wel is een glimlach, al was de film meestal te flauw voor woorden.
Die Hector ofzo vond ik wel vreselijk irritant, de rest kon ermee door.
Die Roselyn Sanchez mag er zeker zijn (ik bedoel niet als actrice

Wat ik wel positief vond is dat er in deze film (mss wel dit soort films) zo'n vrolijk, genietbaar sfeertje hangt.
Als je wil genieten van een film met weinig verhaal, geen diepgang en zonder dat je er hoeft over na te denken , dan zou ik overwegen om deze film te zien.
(Ach kom, het kon erger) 2,5*
Werwolf
Wat een waardeloze film..
Roger Moore is ook niet het beste terechtgekomen...
film_kaza
deze film vond ik wel leuk. volgens mij gaat het niet echt zo op een gay-cruise. maar ik vond hem wel erg leuk.
3,5 sterren
AmezorC
Niet echt een film waar je Roger Moore in zou verwachten
Wel leuk, er zijn er slechtere.
Humor valt niet altijd te vertalen,
bovendien moet het je aanspreken.
Fikret8
Volgens mijn broertje van 8 (die hem net op tv heeft gezien) schijnt het een goede film te zijn.
Captain Pervert
De film is op zich al niet erg grappig, maar zit dan ook nog eens boordevol ultraflauwe homo-archetypes. Ik kan me voorstellen dat een redneck (gays are filthy and obscene!) dit grappig vindt, maar voor mij als Nederlander is het echt te kinderachtig voor woorden. Dieptepunt was die Zweedse coach, dat typetje is nu al zo oud als de weg naar Rome.
Wel is het een vrolijke film met een luchtig verhaal, zal het goed doen op een kinderfeestje. 2.5 sterren
:DOEMAARGEK*
Is het ook wel, misschien alleen niet voor kinderen van 8 lijkt me =D
noway
erg goede film. cuba gooding acteert zeer goed, en het is gewoon grappig. vooral het magische zinnetje 'how gay can a buffet bar be?'
euroburger
hm ja, behalve de setting, het gegeven en de onstervelijke scene van die donkere kerel met dito zwoele dame op dat bed terwijl die kerel zich voor moet blijven doen als homo terwijl het komkommertijd is onder zijn badjas,
gewoon GEEN GOEDE komedie!
Standaard werkje m.u.v. enkele heel geslaagde scenes die de lange zit tijdelijk helpen verlichten, daarbij geassisteerd door zeer smakelijke dames.
Jus-T
Er zitten toch wel geniaal droge grappen in deze film hoor.
Ah well you don't give a damn, you can lick your own balls Om maar een voorbeeld van een prachtige opmerking te noemen. Vond het af en toe echt supergrappig, lekker over the top comedy.
3 sterren.
Moviestar1979
Ach ja.....dat hij voorspelbaar is, mag de pret niet drukken.
Er waren leuke momenten aanwezig, maar helaas redt hij het bij mij net niet om op 2,5 * te komen.
Bij deze daarom 2,0 *.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Bound by Honor
Misdaad / Drama, 1993